Ne zaman aldığımı nerden biliyorsun ? 15 gün olmadi bile. Elin abd sermayesini namusun gibi savunacağına önce bir cevap verdiğin forum üyesinin mesajlarını bir incele ? Ben hicbir iyi niyeti kötüye kullanmıyorum. Yeni gelecek ürünü iade edeceğim. Kendi kullandigim ürün bende kalacak. 2 yıl içinde darphanesinde bastığı karşılıksız dolarlara rağmen bir kaç yaptırım sonucu tüm kazandığın ve kazanacağın paranın 4 te 3 ünü senden çalan seni kolelestiren düzenin en buyuk sirketlerinden birini savunuyorsun. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Mi Box S 4K - 389 TL (Kod ile 359) | Mi TV Stick - 239 TL (Kod ile 209) [Amazon] (5. sayfa)
-
-
Tek sepette 3 adet vardi göndermişler hayret genelde ufak seyde olsa iptal ederlerdi basima iptal edilmesi hic gelmedi ama internet te görüyordum ufak usb alsa bile :D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kullanmayacak var ise talibim Box veya Stick anneanneme alacagim 😊
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tamam o zaman benden sana bir yardım olsun, eğer dediğin gibi yapıp eski ürün yerine yeni ürünü gönderip iade yaparsan elindeki faturayla elindeki ürün uyuşmaz, ileride garanti vs. süreçlerde sorun yaşarsın bilgin olsun, faturalarda genellikle seri no. yazar.
-
Stick alıp kullanmayacak iptal etmek isteyen varsa ben alabilirim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederim. Garantinin pek sorun olacağını sanmıyorum. Elimde bir fatura var sonuçta. Xiaomi ürünlerini yıllardır kullaniyorum hiç servis ihtiyacım olmadi. Ayrıca 50 tl ye yakın karım oluyor. Garantisiz olmasına bile değer bu fark. -
Kablosuz mouse şart hocam Puffin Browser ile izleniyor ama Mause şart
Agt teslim tarihi bugün diyor bu kadar hızlı gelmez sanki.
-
İndirim devam ediyor mu?
-
tekrar indirimde
Xiaomi Mi TV Stick - 239 TL
https://www.amazon.com.tr/dp/B08B8F63XP
Xiaomi Mi Box S - 389 TL
-
Tekrar indirime girdiğini yazmak için gelmiştim ama benden önce yazanlar olmuş. Mi box s 4k ve mobil mini klavye mouse aldım. Bana Tv için gerekli değil ama boşta duran bir monitör vardı. Ona takıp bir odada değerlendirmek için aldım.
AMAZONAPP kodu çalışıyor mu?
-
daha önce yararlanmadıysan mobil app üzerinden çalışması lazım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ulvi1976AMAZONAPP kodu çalışıyor mu?
çalışıyor lakin telefon uygulamasında çalışıyor sanırım sadece. pc'de kabul etmedi telefonda etti
-
Stick aldim ne yapicam bilmiyorum :)
stick aldim sonunda -
PC hem monitöre, hem de yanda TV'ye bağlı. Ancak hala alsam mı almasam mı kararsızlığı yaşıyorum Almasam 359 lira yanıma kar kalır ama alırsam ne karım olacak çözemedim
-
Dün akşam 19.30 civarı verdiğim mi stick siparişim bugün 13.00 civarında İzmir'e teslim edildi. İnanamıyorum, gerçekten şok içerisindeyim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X