Şimdi Ara

Mi Box S 4K - 389 TL (Kod ile 359) | Mi TV Stick - 239 TL (Kod ile 209) [Amazon] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
238
Cevap
8
Favori
24.459
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ben böyle bir cihazda sadece tv ye özel bir android magazası yerine genel bir magaza desteği beklerim. o yüzden 8 rom bana çöp gibi geliyor. sadece netflix izlemek için bir cihaza 400lira vermek bazı kullanıcılar için mantıklı olabilir ama bana göre değil. böyle bir cihaz alıp 400 lira vereceksem netflix izlemekten ötesini yapması lazım. ki 4k paneli olan kullanıcıların oranını da merak etmiyor degilim. sözde 4k yı destekliyor ya kullanıcıların ne kadarlık bir oranı 4k yayın izliyor. internetini mi söylesem yoksa tv desteğini mi söylesem... evet internetten film izleyeceğim. yeri gelecek hdd mi takıp onun içinden film izleceğim. her tv nin usb desteği mi var? tabi ki tv box üzerinden usb ile film izleme seceçegim olmalı. üretimi 2020 olması teknolojisinin 2020 olması anlamına gelmez. 2018 yılında çıkan bir cihaz bu. 2 yıllık cihazlar. teknoloji olarak.

• Yine kaçırdık vay arkadaş...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben geçen indirim döneminde heveslenip aldım ama tarayıcıdan bir şeye bakmaya kalksan sürekli donuyor, gerçi kendi içinde de donuyor, netflix falan sıkıntı değil, ip tv olmadan pek işe yarar cihaz da değil çok uygulama denedim ama stabil çalışan pek az var.

• ARroWCoLT kullanıcısına yanıt

hocam bnde onu diyorum. 10 yıl önceki ürünlerde 1gb ram vardı. mi tv stick de de 1gb ram var.

• Gordi34 G kullanıcısına yanıt

hocam zaten kalitesinden şüphem yok. ama aynı fiyata xiaomi daha iyi donanımlı ürünler yapar. ama zaten bunu bana göre kaktırıyorken neden yapsın ki ? çünkü rekabet ettiği pek ürün yok. başka sektörler gibi değil bu sektör. telefonlarda pc de v.s ürünlerde çatır çatır donanım yükseltiyorlar. orta sınıf telefonlarında bile 6-8gb ram koyuyorlar. çok mu lazım oldugundan, hayır. stick inceleme videolarına baktım yansıtma özelliği çöp. aşırı derece gecikmeli. bn gidip neden 2 yıllık bir teknoloji ürününü almak zorunda olayım ki? bluetooth teknolojisi desen 4.x lerde kalmış hala. v.s v.s. kısacası sattığı için yeni ürün piyasaya sunmuyor benim düşüncem. bende yeni geliştirilmiş ürünlerin sunulması gerektiğini düşünüyorum. hem bu ürünlerin fiyatı düşer hemde daha ileri bir teknoloji kullanma seçeneğimiz oluşur.

• 1 gb ram 1080p akışa, 2 gb ram 4K akışa yeterli olur. TV yi tablet gibi kullanacaklar 1 gb la ram ile sorun yaşayabilir ama benim gibi sadece IPTV, Youtube vs. 1080p akış için kullanacaklara Mi Stick yeterli olacaktır. Mutfağa TV koymaya karar verdik, mutfakta uydu tesisatı yok, tam bunun üzerine indirim denk gelince Mi Stick aldım. 21 inch Asus monitörle fazla fazla işimi görecektir diye düşünüyorum.

• Vga girişli monitörde çalışıyor mu kullanan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PowerNowa kullanıcısına yanıt
    Zaten miboxu da ismi satıyor kesinlikle,yoksa tivo 4k yada amazon firestick gibi daha muazzam ürünler var.usb c çıkışlı vs..ama tr de bunlara ulaşım zor ancak Amazon.com üzerinden alınabilir tabii..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 21 Aralık 2020; 19:11:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: can6prmk

Amazon bunları çok sıkı takip ediyor bilginize. Yakında ban yersen görürsün. Zaten 20 Aralık'ta indirim yapacağınız yazmıştı ya da hiç mi tahmin etmedin yılbaşı indirimi olabileceğini. Kuruş hesabıyla bir yere de varamazsın zaten.

Alıntıları Göster
    +1
    Amazon artık bu keyfi iadecilere bir çözüm getirmeli moku çıktı işin..sağlam bir mail yollamayı düşünüyorum bu kötüye kullanımla ilgili..
    bizim milleti n11 satıcıları paklar..

• righteous@ kullanıcısına yanıt

İstediğiniz maili gönderin. Mesafeli alışverişlerde 14 gün içerisinde hijyen ürünleri, dijital ürünler vs. hariç koşulsuz şartsız o ürünü iade almak zorundalar. Tüketicilere verilen hakları bilmiyor çoğu kişi. Amazon iade süresini uzatmış fakat onun dışında zaten yapılması gereken şeyleri yapıyor. Burada problem diğer sitelerin bu hakkımızı gasp etmesi. Bilmeyen varsa 6502 sayılı TKHK'a baksın ve haklarını bilsin.

Ayrıca Burada bahsedilen şey kullanılmış ürünü iade etmek değil zaten. Yeni alınan sıfır ürünü "kullanmadan" daha pahalıya alınmış olan eski sipariş üzerinden iade etmek. Müşteri hizmetleri de buna yönlendiriyor zaten.

Boş yere duyar kasmanın anlamı yok. İade sisteminin suistimal edilmesine(Tüm kulaklıkları alıp denedikten sonra beğenmediklerini iade etmek, telefon alıp 2 hafta kullanıp iade etmek gibi) karşıyım fakat bahsettiğim şekilde yapılan işlemlerde herhangi bir problem yok.

• Rasbery pi almak daha mantıklı

• Arkadaşlar Amazon’da mi stick içinde hdmi uzatma kablosu da bulunuyormu?

• Ürün kalmadı mı acaba amazon satıcı çıkmıyor??
  • Wadjet kullanıcısına yanıt
    Merak etmeyin ben o kanunu da haklarımı da gayet biliyorum,bir başkasının iade ettiği ürünü de asla kabul etmem..Sizin duyar dediğiniz şeyi, seri suistimale bindirdi artık millet..mesele bu..yoksa kullanmadan iade edene sözüm yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 21 Aralık 2020; 20:0:29 >
  • Bunu tv ye takinca tv nin uydu alicisi falan ne oluyor?

• Vga girişli bir monitörüm var. vga girişini mi stick in girebileceği girişe çevirebilecek bir aparat var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sleepwake33 -- 21 Aralık 2020; 20:8:23 >
  • Gecen ay forumda denk geldim, 340 liraydi galiba hepsiburadanin indirim yaptigi gun amazondan aldim. Bugune kadar nasil almadigima hayret ettim, valla 500 bile verilmis, buyuk nimet.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.