Umarım Amazon Türkiye karalisteleri oluşturmaya başladığında ilk sıralarda olursunuz. |
Mi Box S 4K - 389 TL (Kod ile 359) | Mi TV Stick - 239 TL (Kod ile 209) [Amazon] (4. sayfa)
-
-
Sanane kardeşim amazon şubata kadar iade edebilirsin demiş sen kim oluyorsun?
Edit. Ayrıca yeni gelecek ürünü iade edeceğim. Kullandigim bende kalacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafasc -- 20 Aralık 2020; 20:7:52 > -
quote:
Orijinalden alıntı: CoRn3TTo
Hem Tv box hem mi stick sahibiyim. Trendyol indirimleri sırasında almıştım, ikisinden de çok memnunum ama tv box olanı daha iyi, usb girişi mouse bağlamak için büyük kolaylık mi stickte usb port yok, Bluetooth mouse falan almak lazım. Tv box olanı biraz daha hızlı çalışıyor. Fiyatlar oldukça iyi, tv box olanı öneririm.Mouse'u ne için kullanıyorsunuz hocam?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Almak isteyen varsa beklesin.2hafta önce mediamarkt da yakın fiyata sattı.
Bu kampanya işlerinin sırayla döndüğünü düşünüyorum artık.marketlerde de öyle sürekli aldığım bi ürün sürekli diğe markette indirime giriyor.
2 hafta sonra hepsiburadada falan yine bu fiyattan satarlarsa sürpriz olmaz.
Yine yetişemedik fırsata , stick aldım 209 a sağolsun arkadaş
Kraldan çok kralcı deniyo senin gibilerine.
Benim gibi daha önce aynı ürünü yüksek fiyattan alan vatandaşıma yol göstermek için yazdım mesajımı pişman da değilim sizin gibi troller hep olacak. Ben kendi insanıma yardım etmek istiyorum. ABD sermayesi 2. Plânda. -
çocuk odası için stick aldım. teşekkürler paylaşım için
-
Ürün fiyati 539₺ olmuş üzüldüm desem doğru olmaz cihaz 8gb bence düşük bir kapasite
Arkadaşlar mi box aldım ama bir sorum var kullananlara. Sticklerin kumandalarında amazon prime video butonunu görüyorudum bunlarda görselde yok . Prime butonu olur mu gelen alette ?
-
stick kaptık bi tane. Acaba tarayıcıdan film izlerken donma oluyor mu ve wifi çekim mesafesi yeticek mi
-
Bana gelen üründe netflix ve amazon prime tuşları var.
-
quote:
Orijinalden alıntı: illanoisArkadaşlar mi box aldım ama bir sorum var kullananlara. Sticklerin kumandalarında amazon prime video butonunu görüyorudum bunlarda görselde yok . Prime butonu olur mu gelen alette ?
Yuh be
-
2 defa aldım. kumandası küçülmüş dandikleşmiş. eskisi büyük ve toktu. ürün yerleşince kaliteden tırtıklıyor xiamoi.
-
Geçen gün stick almıştım ve beğenmeyip iade başlatmıştım. USB girişi olmamasına takılmıştım. Şimdi 359dan box sipariş geçtim. Bilmiyorum iyi mi ettim😊
Teşekkürler kumanda cevapları için
Her iki üründe de stok bitti hayırlı olsun
-
Kraldan çok kralcı falan değilim, Amazon sözleşmenin tüm gerekliliklerini yerine getirip sana sorunsuz hızlı teslimat yapıp bir de kendini rahat hisset diye uzunca bir iade süresi sunuyor sen ise bu hakkı kötüye kullanıyorsun.
Elindeki üründe bir tane çizik olsa emin ol senin yanında olurdum ama herşey tıkırındayken belki aylar önce aldığın cihazı bugün fiyatı düştü diye iade edip tekrar alman sadece üç kuruşluk aklınla kendini şeytan sanman.
Amazon benim şirketim değil ve Amazon özelinde değil bu savunma, kişiler veya firmalar herhangi biri yapmasını gerekeni yaptıktan sonra haksızlığa uğramamalı bu olay bu kadar basit.
Kendi insanına böyle yardım ettiğinde sizin gibi bir avuç uyanık yüzünden fiyatlar şişip duracak, sanıyor musun Amazon sizler böyle yaparken seyredecek?
-
Stick olana henüz bir mouse alamadım ama box olanda Logitech, microsoft ve dandik markasız bi ürün denedim, hepsi sorunsuz çalıştı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X