Şimdi Ara

Mı note 10 lite mı A71 mi??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    5 yıllık s6 edge kullanicisiyim hala düzgün çalışmakta fakat değiştirmek istiyorum bütçem maksimum 4000 lira bu iki model bu sınırda yarışan en iyi telefonlar gibi. Benim için en önemliler tahtada yazılanların fotosunu çekerim uzaktan yani arka kamera önemli, batarya, kısa vadede hemen kasılma donma olmaması gibi..
    A71 de ekran sararması mi note lite daysa ısınma senssor sorunu gibi şeyler varmış ve sar değerleri hakkında sıkıntı yapar mı bunlar hakkında da yazarsanız sevinirim.
    Genel kullanımımsa internette çok gezer youtube da çok video izlerim haftada bir iki kez film izlerim haber okurum instagram twiiter wp ta baya uzun süre geçiririm oyun pek oynamam bunun gibi
    Ve son olarak en önemli şey dayanıklılık bu konuda kafam karışık mi note 10 lite gorilla 5 iken a71 plastik ve gorilla 3 bu buyuk bi dezavanyaj mi ? Sağlamlık önemli bi detay telefonu fazlaca düşürürüm çünkü
    Uzun oldu ama yardimci olanlara teşekkürler..
    Bu arada bütçem dahilinde farklı telefon önerilerine açığım sıfır veya bikac ayl kullanılmış ikinci el alicam.. telefonu s6 edge im gibi en az 4-5 yıl kullanmayı düşünüyorum ömürleri düzgün kullandıktan sonra yeterli olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamign -- 4 Ağustos 2020; 3:34:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Huawei p40 lite

Google servisleri sorun degilse

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağlamlık konusunda note 10 lite metal olmasına rağmen önü ve arkası cam. Üstelik telefon baya ağır. Düştüğü zaman o ağırlık ve darbe etkisiyle kırılma olasılığı daha yüksek. A71 hafif ve plastik (cam yok) olduğundan düzgün bir kap ile daha sağlam olacaktır.

Kavisli ekran olayı da sizin gibi film, metin, video içerikli tüketiciler için dezavantaj olabilir. Zira görüntüler yanlara doğru esneme yapıyor, ayrıyeten yanlışlıkla kenarlara dokununca telefon kullanımı sekteye uğruyor.

A71 ekran üzerinde hazır film ile geliyor. Note 10 lite modeli çıplak cam. Eğimli ekran olduğu için ekran filmleri daha pahalı ve çoğu bombe yapıyor yanlardan.

Ekstra hafıza kartı girişi, servis ağı, 8gb Ram (multitasking daha başarılı) ve Samsung'un türkiyedeki yatırımları (Öğrencilerimize burs bile veriyor Kore gazilerimiz hatrına) benim tercihim a71 olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halilowich -- 4 Ağustos 2020; 16:27:7 >
  • Halilowich kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkürler hocam..
    Dediklerinizi de katarak ve kendi araştırmalarımla a71 de karar kıldım ve bugün almış oldum. Cevabınız gerçekten aciklayiciydi tekrardan teşekkürler..

• hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Cevabiniz için teşekkürler..

• quote:

Orijinalden alıntı: mamign

Cevabınız için teşekkürler hocam..
    Dediklerinizi de katarak ve kendi araştırmalarımla a71 de karar kıldım ve bugün almış oldum. Cevabınız gerçekten aciklayiciydi tekrardan teşekkürler..
    Güle güle kullanın umarım sıkıntı yaşamazsınız. Ben de sizin gibi ikilemde kalmış biri olarak a71'i tercih ettim zamanında.
  • Halilowich kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim telefona karşı ilk izlenimimde ekran ve bataryaya hayret ettim s6 edge ten sonra baya bi şaşırttı beni

• Note 10 lite. İkisini de yakından inceleme fırsatım oldu. Bence note 10 lite daha başarılı

• kolay gelsin incelediginiz mi note 10 lite da tek el kullanim modu varmi.benim icin cok onemli bir durum da elimde mi a3 var onda yok ve beni mahvetti..mi note 10 lite da var ise onu alicam cevaplarsan sevinirim bilgin varsa

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.