Şimdi Ara

Mi Note 2 ekrana görüntü gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    17 Ağustosta aldığım Mi Note 2 'nin 31 Ağustosta telefon görüşmesi sonrasında ekranına bir anda görüntü gelmemeye başladı.
    Görüntü, sanki kablo temas etmiyormuş gibi çizgi çizgi ve sadece ekranın üst birkaç satırında bulanık gelmekte.
    Telefonu çantada taşıyan biri olarak değil düşürmek hiçbir yerinde vuruk çizik bile bulunmamaktadır.
    Telefonu açtım kapattım sıfırladım ancak bir türlü düzelmedi. MiraCast ile TVden ekranı görüp dokunmatiğiyle kullanabiliyordum, sıfırlayınca o imkan da gitti. bayram tatili telefonsuz geçti net rezil oldum
    Şimdi delta garantiye yorumları okuduktan sonra götürüp götürmeme konusunda kararsızım. Başına benzer bir durum gelen arkadaş var mı?

Not: Akşama telefona ait görüntüleri de yükleyeceğim.
    Arıza görüntüsü;https://www.izlesene.com/video/xiaomi-note-2-ekran-arizasi/10008005#

Şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hurbaba -- 14 Eylül 2017; 12:9:20 >

• Donanımsal sanırım problem, ben servise vermenizden yanayım, milletin konuştuğuna dikkat edip elindekinden olma derim.

Yazılımsal olsaydı format ile duzelirdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler, evet geçen cumartesi deltaya verdim mecburen. Onarım istemediğimi iade/değişim için servis raporu istediğimi belirttim. Bekliyoruz bakalım.
    Arızanın görüntüsünü de ekledim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.