Şimdi Ara

Mi5s vs Mi5s Plus?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar çok arada kaldım s6 edge den geçecegim hangisini neden tercih etmeliyim
    ?bi yardımcı olursanız sevinirim

• İkisinde de S821 işlemci var. Mi5s de 3 GB /64 GB ve 4GB /128 GB versiyonları var. Mi5s plus da 4/64 ve 6/128 versiyonları var. Mi5s de 5.7 inç ekran ve dual kamera var. Mi5s de parmak izi okuyucu öndeki home tuşunda, Mi5s plus'da ise arkada parmak izi okuyucu var. Genel olarak farklar bunlar. Ekran boyutu da yakın olduğu için S6 edge'den Mi5s'e geçmek daha mantıklı.
  • Plus ta fiziksel home butonu da yok galiba

Büyüklüğü gözardı edersek karşılığında daha uzun pil ömrü elde edemezmiyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslankiral

Plus ta fiziksel home butonu da yok galiba

Büyüklüğü gözardı edersek karşılığında daha uzun pil ömrü elde edemezmiyiz?

Evet pil ömrü daha uzun olması muhtemel. Ama pil ömründe en doğru sonucu telefonu kullananlar verecektir.
  • Bi arkadaş yazsa şuraya s6 edge den geçen rahatlayacagim plus 6 GB modelinde gözüm
  • 5s plus 5.7 inch iken 5s 5.15 inch, bunuda hesaba katın ben ağır bir işte çalıştığımdan ötürü 5s 4/128likten aldım tamamen ekran büyüklüğünden ötürü açıkçası batarya ömrü olarak çok fark olacağını sanmıyorum, mi5s in kamerası daha iyi diyorlar, gündüz çekimi güzel ancak gece çekimini çok beğenmedim(bunda lumia 1020'den geçmemin etkiside var), ayrıca kamerada ois yok çok farketmez diyordum ancak en ufak titremede resim kötü çıkabiliyor ön kamerayı ise ben beğendim bunun dışında 5splus kullanmadığım için birşey diyemeyeceğim ama mi5s gayet akıcı ısınma sorunu yok batarya gayet iyi hızlı şarj var filanda filan başka bir sorunuz olacaksa sorun cevaplayabilirsem cevapliim :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.