Şimdi Ara

Mi8 mi Mi9T mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu ikisi arasında kaldım gibi arkadaşlar. Sizce hangisini tercih etmeliyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Donanım olarak Mi8 daha iyidir. Mi8 varken mi9T düşünmek biraz saçmalık.
  • Bende ikisi arasında kaldım mi 8 tercih ettim.

• İkisi arasında kalıp uzun araştırma ve kullanıcı yorumları teknoloji sitelerinin incelemeleri sonucunda mi9t aldım. Daha yeni bir cihaz olması Kamerasının biraz daha iyi olması batarya performansı, 3.5mm kulaklık girişi ve çentiksiz tertemiz tasarımı mi9t yi seçmemdeki başlıca sebepler oldu. Mi8 in tek avantajı işlemci ve grafik yönünden daha güçlü bir cihaz olması. Onda da mi9t ile uçurum denilecek bir fark yok bgünlğk kullanımda anlamanız imkansız bile diyebilirim.

• Efe E kullanıcısına yanıt
    Evet ben de aynı şekilde düşünüyorum. Snapdragon 730 her ne kadar 845 kadar iyi olmasa da 730'un batarya açısından daha uzun süre kullanım imkanı sunması bana daha cazip geldi. Ekranını da daha çok beğendim. Ama pop-up kamera hususunda bazı şüphelerim var. Pop-up kamera konusunda neler söyleyebilirsin hocam? Sizi tatmin ediyor mu?
  • Asıl amaç oyun değilse mi 9t, mi 9 dan bile daha alınabilir bir cihaz bence o yüzden mi 8 i hiç söylemiyorum
  • intel7mix kullanıcısına yanıt
    Hocam sadece donanim olarak bakmamak gerek. Telefonu hangi amacla kullanicaz oyun, muzik, foto vs. Benim icin iyi fotograf baskasi icin iyi oyun performansi olabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 6s'mi Samsung s6'mı
    3 yıl önce açıldı
    MI 9T vs S8
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • beastboy008 B kullanıcısına yanıt
    Pop-up kamera yapısal olarak sağlam görünüyor. Ben çok fazla ön kamerayı kullanmıyorum. Alalı 10 gün kadar oldu ve 10 defa kullanmadım bile. O yüzden bu konuda herhangi bir çekince yaşamadım satın alırken.

• erkahn kullanıcısına yanıt
    Kamera farkının o kadar olduğunu sanmıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.