Şimdi Ara

Miami vs LA(Dil okulu için)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogsan55 -- 6 Temmuz 2021; 18:1:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Herşey tamam sadece miami ve LA arasında kaldıysan ne kadar güzel

İngilizce seviyen nedir ? Yaş kaç ? Daha önce amerikaya gittinmi? Birikmiş paran ne kadar ?
  • İngilizce seviyem pre advanced geçen sene ingiltere yaz okulundan aldım yaşım 22 daha önce ny gittim tatil amaçlı.Biraz daha eğlence odaklı bakıyorum olaya hocam hangisi daha iyi olur karar veremedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayatında vize almamış kişiler gelip hayal kurduğu için sordum hocam.

NY'den sonra LA en kalabalık şehir o yüzden amerikalılarda daha çok iş güç temposunda bir yer olarak görüyor LA ama Miamı herkes için bir turizm noktası amerikalılarda dahil oyüzden Miami tercih etmek daha mantıklı tatil hissini yaşamak için ama Miami yarısından fazlasını İspanyollar oluşturuyor ve küçük gelebilir bir müddet sonra.

Tabi LA'de hem hayatı görmek hem eğlenmek içinde iyi olabilir ayrıyeten bir çok yere çok yakın Las vegas gibi o yüzden MİAMİ bir müddet sonra sıkabilir en iyisi Los angeles arabanı kiralayıp istediğin yere gidersin sıkılmanda imkansız.

Sonuç: LA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıyamet Senfonisi -- 7 Şubat 2019; 17:27:42 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.