"Prison Break'i Türkiye'de gösterirlerse olacağı budur"
nerden akıllarına gelmişse :D
beni kurtarmak için okula girdi ve okulda çok işkence görüyor benimle ve sınava 74 gün kaldı sınava kadar beni kurtarması lazım dışarı da annem bana rapor almaya çalışıyor ama müdür bunu engellemeye çalışıyor
aLLamm bu adam bnm sra arkdaşm oLsn okuLdan kçmasam da oLur.. :D ama kçsam gerçi dha ii... gzeriss ! ;) dnyann en ykşkLı, en ttLı, en smpatik, en zeki, en krizma we dha syamadkLarmn ( ii yönde ) hepsiii !!!!!!! Ltfen imza gnü yap burdaaa !!!! =/ :D
quote:
Orijinalden alıntı: NER0
quote:
Orijinalden alıntı: kobEren
quote:
aLLamm bu adam bnm sra arkdaşm oLsn okuLdan kçmasam da oLur.. :D ama kçsam gerçi dha ii... gzeriss ! ;) dnyann en ykşkLı, en ttLı, en smpatik, en zeki, en krizma we dha syamadkLarmn ( ii yönde ) hepsiii !!!!!!! Ltfen imza gnü yap burdaaa !!!! =/ :D
lütfen kızım de...
Mutlaka önünüze bi Mahone çıkar .
quote:
+1907
gretchen morgan sıra arkadaşım olsaydı gözüm üstünden kaymazdı ama kız çok fena dövüşüyor sonra döverdi beni..
quote:
Orijinalden alıntı: Solitare
gretchen morgan sıra arkadaşım olsaydı gözüm üstünden kaymazdı ama kız çok fena dövüşüyor sonra döverdi beni..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thsgroup -- 18 Ağustos 2009; 13:50:01 >
quote:
Orijinalden alıntı: thsgroup
quote:
Orijinalden alıntı: Solitare
4. sezonun kaçıncı bölümüydü bu
quote:
Orijinalden alıntı: ahmetalid
quote:
Orijinalden alıntı: Şikayetname
lütfen kızım de...
Ben mi yazdım zannediyorsun.Uğraşsam yazamam bu şekilde.Yorumlar arasında gördüm.
Birde soyle bir grup var "Scofield ı Lost Adasına Koysaydık Herkesi 1 Haftada Kacırırdı"
quote:
Orijinalden alıntı: Zyx
quote:
Orijinalden alıntı: kobEren
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: PrDxNdR
facebook'taki şu guruba bakın
açıklama kopardı beni
quote:
açıklama: aynı okulda okumak harika olurdu.istediğimiz zaman okuldan kaçabilirdik...yazılı sorularını da çalardı o.
o değilde sara yanımda oturaydı hergun ben kacırırdım....
Eve gelince "geldin mi" sorusuna ayar olanlar xD Okul vakti alarm çaldığında erteleyip haftasonu saat 7de kalkanlar xD Msnde sıkılıp ilgi çekmek için açıp kapayanlara uyuz olanlar xD Sınavdan sonra "Uff ya çok kötü geçti!" diyip 80+ alanlara gıcık olanlar ilkokulda bunu şunu olcam derken, lisede'' ben ne b.k olcam??'' diyenler.. Uyurken Elini Yastığın Altına Koyanlar Gece Uykum Yok Diyip Yatmayanlar.Sabah Uykum Var Diyip Kalkmayanlar!!! Msnde yazarken bi eli surekli esc*de oLanlar 1 Tane Silgiyi Snıfta 20 Kişi Kullananlar xD xD Damacana ile Kola satılsın!! Cep telefonunu sessize alıp kaybolunca bulamayanlar Kızlar artık beyaz atlı prensini değil, gümüş volvolu vampirini bekliyor ;) Ayça_22 'yi Başgöz Edelim De Bizi Rahat Bıraksın!!! ev alacaksan tuğladan,kız alacaksan MUĞLA'dan =))
He birde
Bira kapağından bedava çıksın,2 alana 1 bedava verilsin var
Bide scolfield eski türk filmlerinde oynasa kızları kaçırmak sorun olmazdı gibi bi grup var
Bill Gates'in Her eve İnternet düşüncesi Çok Yanlış!