Şimdi Ara

MICHLEN MI BRIDGESTONMU (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
16.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu anki aracımda ER300 var gayet iyi.Michelinde kullandım onlarda gayet iyiydi. 2 lastikte seni üzmez diye düşünüyorum.Er300 biraz daha uzun yol gider sert hamurundan dolayı benim fikrimce.
    Daha uygun fiyatlı birşey düşünürsen Lassa İmpetus Revo tavsiye edebilirim.Onuda kullandım gayet iyi lastik..
  • Bu teste bir göz gezdirebilirsiniz.

MICHLEN MI BRIDGESTONMU
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZSARA

Bu teste bir göz gezdirebilirsiniz.

MICHLEN MI BRIDGESTONMU

Tam ben de bunu yazacaktım. 3-4 ay sonra ben de değiştiricem. sorgusuz sualsiz Pirelli P7 Cinturato alıcam.Hem ıslak hem kuruda 1 numara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkvan -- 29 Kasım 2011; 13:37:54 >
  • quote:

Yalnız Michelin'e biraz haksızlık yapılmış sanki.
    Bildiğim kadarıyla Conti Premium Contact ve Goodyear Efficient Grip bir üst segment lastkiler değil mi?
    Michelin'in neden Energy Saver yerine bu sınıftaki Primacy HP modelini sokmamışlar teste?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nihilist76

quote:

Yalnız Michelin'e biraz haksızlık yapılmış sanki.
    Bildiğim kadarıyla Conti Premium Contact ve Goodyear Efficient Grip bir üst segment lastkiler değil mi?
    Michelin'in neden Energy Saver yerine bu sınıftaki Primacy HP modelini sokmamışlar teste?

Katılıyorum, ben de ilk incelediğimde aynı şeyi düşünmüştüm ama herhalde geçerli bir sebebi vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkvan
    Tam ben de bunu yazacaktım. 3-4 ay sonra ben de değiştiricem. sorgusuz sualsiz Pirelli P7 Cinturato alıcam.Hem ıslak hem kuruda 1 numara.

Lastik güzel ama biraz sesli bir lastik olduğunu söylüyor kullanan arkadaşım, aracı 2006 Ford Focus HB.
  • michelin kullanan birisi başka bir lastik markası kullanmaz. çünkü arada çok fark var. performans olarak, konfor olarak ve özellikle benim michelin'de beğendiğim ıslak duruş olarak çok iyi. bir lastikte olması gereken tüm özellikler iyi harmanlanmış. iki kusuru var: birincisi bizim yollar için hamuru biraz yumuşak, özellikle ince yanaklarda bizim çukurlarda balon yapma ihtimali yüksek. ikincisi ise fiyatları rakiplerinden yüksek.
  • quote:

MICHLEN MI BRIDGESTONMU

Kimsenin yere göğe sığdıramadığı Michelin sağlam çuvallamış.

Aynı hızda ER300 Ecopia 70db, Michelin 72db. En iddialı olduğu sessizlikte ER300 Ecopia'ya geçilmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: barisozyurt

quote:

MICHLEN MI BRIDGESTONMU

Kimsenin yere göğe sığdıramadığı Michelin sağlam çuvallamış.

Aynı hızda ER300 Ecopia 70db, Michelin 72db. En iddialı olduğu sessizlikte ER300 Ecopia'ya geçilmiş.

teste tabi tutulan model michelin'in energy saver, giriş seviyesi ürünü. pilot serisi neden test edilmemiş ya da diğer markaların modelleri de giriş seviyesi ürünleri mi bilemicem tabi ki.

• Bencede kesinlikle Brigestone Turanza Er300 yada Er300/Ecopia
  • aynı ölçülerde ikinci set er300 ü kullanıyoruz.sert ama öyle sesli bir lastik değil.önce güvenlik
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkvan

quote:

MICHLEN MI BRIDGESTONMU

Dikkat edin pirelli p7 satmasinlar cinturato diye ikisi farkli lastik.

http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Pirelli/CINTURATO-P7.htm
    http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Pirelli/P-7.htm

• Bridgestone bence çok çabuk kabaklaşıyor. Biz arabayı 2000 yılında aldık Goodyear vardı lastikleri 9 yıl kullandık anca patladı. Şimdi 2-3 yıldır Michelin Energy kullanıyoruz gayet güzel lastik. Doblo'da Bridgestone Turanza var daha 4 yıldır kullanılıyor 1 yıldır kabak kullanıyoruz. (3 yıl dayandı)
  • Lastikleriniz daha eskimiş değil uzun süre kullanabilirsiniz.

Continental ,michelin HP ve Bridgeston er 300 kullandım

her üçüde birbirine yakın lastikler.

Ancak bunlardan en dayanıklı olanı er 300

Diğerlerinden çok az ses farkı olur

michelin iyi lastiktir ancak yumuşak hamurludur aralarında en az ses yapan odur.Ancak sesi dert etmeyin derim .türkiye yollarında ER 300 bu üç seçenek arasında olur.
  • Adana'da otabanda kullanıyor ve ara sıra izmir e gidip geliyorum demişsiniz.Yani araç kötü yola girmiyor gibi. Bu nedenle lastikler arasındaki ses farkı fazla olmayacaktır. Mıchelın in artıları konfor ve fazla km. yapmasıdır. Brıdgestone ise sınıfın en iyi yol tutan lastiği desek haksızlık etmemiş oluruz.Bu iki lastiğe alternatif ise Pirelli Cinturato P7'dir. Seçim size(Kullanımınıza) kalmış...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bravaman

quote:

Orijinalden alıntı: 038poyraz

Sana sunu söyleyeyim bir Kayserili olarak, Bridgestone ve lassa Sabancı'nın distiribitoru altında, Bridgestone dışarıda imal ediliyor ve agresi buyuk bir firma, lassa ise turk malı ve agresi ne durumda malum,,, bir Sabancı lastik kuruluşunun iyi bir kademesinde çalışan tanıdığıma bu konuyu açtığımda Bridgestoneun teknolojisini ve hamur kalitesini aynen lassa ya geçirdiklerini, Bridgestone a verilen paranin sadece marka farkına ait olduğunu söyledi, cok şaşırmıştım ama galiba durum BOYLE gibi. Bence ikiside iyi lastik ben primacy hp kullanıyorum gayet başarılı ve oyle balon yapacak birlastik degil. Ama bence Bridgestone yerine lassa impetus da alabilirsin

"agre" ne demek? Ar-ge mi demek istediniz?

"Bridgestone dışarıda imal ediliyor" ne demek? İstanbul dışında mı demek istediniz?

Kendi aracımdan çektiğim bir foto:

MICHLEN MI BRIDGESTONMU

Mobilden yazınca haliyle yanlış olmus, arge demek istedim, benim orada anlatmak istediğim Bridgestone markasının formula Yarışları'nda birincilikleri var, bu markanın lassadan cok daha fazla ürün geliştirme bütçesi ve çalısmaları var, araçlarda lastiklerin aşınması yol tutus adına defalarca test, dayanım zor şartlar altındaki disiplinleri vs diye adamlar milyonlar harcıyor. Peki lassa oyle mi? Hali hazırda olan Bridgestone varken bunları neden yapsın? Lassa Bridgestone markasının teknolojisini taklit ediyor demek istiyorum. Bridgestone lastiklerinin Türkiye'de üretildiğinin farkındayım da, siz bu lastiklerin bir banttan lassa, diğer banttan Bridgestone olarak üretildiğini biliyormusunuz???
    Nihayetinde Sabancı hemşehrim yatırımını yapmış parasını vermiş fabrikasını kurmuş,,, neyse sonuçta ikisininde iyi lastik olduğunu, Bridgestone lastiğine en yakın muadil markanın lassa olduğunu anlatmaya çalışıyorum,
    Kolay gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ARKADAŞLAR CEVAPLAYAN VE İLGİ GÖSTEREN HERKESE ÇOK TEŞEKÜRLER ADANA KARTAL OTO LASTİKDEN TANESİ 220 TL (TOPLAM 880) 8 TAKSİT OLMAK ÜZERE 4 ADET MİCHLEN PRİMACY HP 205 55 16 LASTİK ALDIM,YANINDA 1 YIL ÜCRETSİZ ÇEKİ SERVİSİ,4 MİCHLEN PASPAS VERDİLER.
    JANTLARIM YAMULMUŞ DÖRDÜDE PRESS DÜZELTMEYE TANESİ 20 X 4 :80
    SİPOPlARA TANESİ 5 X 4 :20

NEYSE HAYIRLISI OLSUN AŞLAH KAZASIZ BU LASTİKLERİ ESKİTMEMMİ NASİP EYLESİN.

İLK KULANIM ACAYİP PAMUK GİBİ YUMUŞACIK GELDİ
  • michelin en iyisidir ama otoyol lastiğidir stabilizeye gelmez yanakları ince olduğu için balon yapabilir...!ve lastikde yolunmalar,çabuk aşınma (erken kmlerde bitme)gibi

yinede hayırlı olsun diyelim kararını vermişsin

saygılar teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exsalibur -- 29 Kasım 2011; 21:10:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: exsalibur

michelin en iyisidir ama otoyol lastiğidir stabilizeye gelmez yanakları ince olduğu için balon yapabilir...!ve lastikde yolunmalar,çabuk aşınma (erken kmlerde bitme)gibi

yinede hayırlı olsun diyelim kararını vermişsin

saygılar teşekkürler

son mesajımda belirtmiştim michlen primacy aldım
  • Kazasız, patlaksız, balonsuz binmek nasip olur inşallah
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.