Şimdi Ara

MICHLEN MI BRIDGESTONMU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
16.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar kafam çok karışık hangi lastik alıcağıma karar veremedim ,aracım 2006 model skoda octavia otomatik vitesli,jantlarım 205/55/16 üzerindeki lastikler 2008 6 ay üretimi ,diş derinşiği 6.5 , 60000 km yol yapıldı ,marka kumho ku15 modeli geçen kuru havada hafif zorlamamda savurdu değiştirme vakti geldiğini düşünüyorum ,biraz araştırınca michlen primacy hp ve bridgston er 300 arasında kaldım fiyatları aşağı yukarı aynı gibi taksitle almayı düşünüyorum yarın alıcam tavsiyelerinize göre hareket edicem hertürlü yaz lastiği tavsiyelerinizi bekliyorum buarada genel olarak adanada ve otobanda kulanılacak arasıra memleketim izmire de gidilecek yıllık 25000 30000 km yol yapılır sizlere güveniyorum hadi bakalım yorum ve tavsiyelerinizi alalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANDROIDER -- 28 Kasım 2011; 19:51:23 >

• sert kullanıyorsanız dayanıklılık sizin için ön planda ise bridgestone
    konfor yumuşak sürüş ön planda ise michelin alın
  • sizce lastiği değiştirme vaktim gelmişmi diş derinliği ve yaşa bakınca sanki erken gibi ama uff kafam allak bullak az parada değil 850 kağıdı bulacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANDROIDER -- 28 Kasım 2011; 19:55:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunter06

sert kullanıyorsanız dayanıklılık sizin için ön planda ise bridgestone
    konfor yumuşak sürüş ön planda ise michelin alın

+1
  • BRİDGESTONE TURANZA Kullanıyorum. Dört adet aldım, taktım. Bir yıla yaklaşıyor..Çok konforlu ve sessiz bir lastik..Memnunum..Saygılarımla..
  • quote:

Orijinalden alıntı: taşkafa

BRİDGESTONE TURANZA Kullanıyorum. Dört adet aldım, taktım. Bir yıla yaklaşıyor..Çok konforlu ve sessiz bir lastik..Memnunum..Saygılarımla..

güle güle kulanın kimi kulanıcı çok ses yapıyor diyor ve çabuk sertleşdiğinden yakınanlar var
  • Dedikleri ER 250 . Artık çok az kaldı... Ben Bridgestone TURANZA diyorum. ER 300
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lassa mı michelin mi?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: taşkafa

Dedikleri ER 250 . Artık çok az kaldı... Ben Bridgestone TURANZA diyorum. ER 300

anladım dostum kaça almıştın taksiitlemi almıştın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANDROIDER

sizce lastiği değiştirme vaktim gelmişmi diş derinliği ve yaşa bakınca sanki erken gibi ama uff kafam allak bullak az parada değil 850 kağıdı bulacak

değiştirseniz iyi aslında 50 bin km yi geçen lastiğin dişleri aşınmasada içindeki teller cacık halini alır ve eski performansı kaybolur yani ömrü dolar yinede kullanmak size kalmış tabi
  • Onceki aracimi uzerinde Turanza ER300 takiliyken satip imzamdaki sifir araci aldim. Aracin uzerinde Michelin Primacy HP takili. 26.000 kilometredir kullaniyorum. Bana ER300 kadar guven vermiyor. Islak zeminde ER300 kadar guvenemiyorum. Bir Primacy HP sahibi olarak bundan sonraki lastigimi kesinlikle Bridgestone ER300 alacagim. Tavsiye ederim.
  • DÜZELTME....Şimdi gidip Bridgestone.com.tr sitesine baktım. Yukarıda yazdığım birinci lastik ER 250 yanlış..Öyle bir lastik yok.Birinci yazdığım B - 250 arkadaşlar...Benim aldığım ise ER 300 TURANZA.. Yanlış bilgi olmasın. Düzeltiyorum...saygılarımla..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuuberk

Onceki aracimi uzerinde Turanza ER300 takiliyken satip imzamdaki sifir araci aldim. Aracin uzerinde Michelin Primacy HP takili. 26.000 kilometredir kullaniyorum. Bana ER300 kadar guven vermiyor. Islak zeminde ER300 kadar guvenemiyorum. Bir Primacy HP sahibi olarak bundan sonraki lastigimi kesinlikle Bridgestone ER300 alacagim. Tavsiye ederim.

işte aradığım cevap ,gidişatım BRG er300 gibi,ama miclene de daha konforlu diyorlar,keşeke hepsi bi lastikde olsa
  • kış lastiği için bridgestone tavsiye edermisiniz?
  • Michelin'i bilmem ama ER300 aşırı sağlam bir lastik. Yalnız benimkiler ömrünü doldurdu. Kışlıkları taktırdım. Bahara benim de aynı ebatta 4 yaz lastiği almam lazım. Bakalım neye karar vereceğim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bende345

Michelin'i bilmem ama ER300 aşırı sağlam bir lastik. Yalnız benimkiler ömrünü doldurdu. Kışlıkları taktırdım. Bahara benim de aynı ebatta 4 yaz lastiği almam lazım. Bakalım neye karar vereceğim?

kafanızda varmı bir fikir er 300 kıyasladığınız
  • bridgestone turanza ER300
  • quote:

quote:

Michelin'i bilmem ama ER300 aşırı sağlam bir lastik. Yalnız benimkiler ömrünü doldurdu. Kışlıkları taktırdım. Bahara benim de aynı ebatta 4 yaz lastiği almam lazım. Bakalım neye karar vereceğim?

Aracım çok yol sesi alıyor. Çalıştığım ilçede zımpara kağıdı gibi bir soğuk asfalt var. Er 300 çok uğultu yapıyor bu şartlarda. Bilemiyorum belki de gene Er 300 alırım...Yokohoma C Drive da çok övülüyordu forumda bir ara.
  • kesinlikle bridgestone yada lassa
  • Lassa Impetus.
  • quote:

quote:

quote:

Aracım çok yol sesi alıyor. Çalıştığım ilçede zımpara kağıdı gibi bir soğuk asfalt var. Er 300 çok uğultu yapıyor bu şartlarda. Bilemiyorum belki de gene Er 300 alırım...Yokohoma C Drive da çok övülüyordu forumda bir ara.

ya bukadar mı çok ses yapıyor anlamadım,çakıllı asfalta sanırım ses yapmaması imkansız gibi tüm lastiklerin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANDROIDER -- 28 Kasım 2011; 20:52:57 >

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.