Şimdi Ara

Mıcırlı yolda hızla araba sürmek nasıldır? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
1
Favori
6.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alpakcayoglu

İddaa ediyorum TC vatandaşı olan hiçbir vatandaş Adana-Ankara yolunu tamamlandığını göremeyecek.

o kadar karamsar olmayın

bakın ben 38 yaşındayım hala İstanbul Ordu arası devlet karayolları halen daha bakım ve onarım çalışmaları sürmekte ve yenileride yolda ben sanırsam bittiğini göremem

ama bir umut çocuklarım görür belki ihtimal oda.
  • Mıcır yol kadar pis yol yok. Hızlı gidip araç solluyorsun başkasının arabasının içine ...ıçıyorsun. Yavaş gidiyorsun, millet seni sollayıp senin arabanın içine .ıçıyor. Burada suç ne sollayanda ne de sollatanda suç totoş karayollarında. yapma kardeşim bırak toprak kalsın daha iyi mıcır dökeceğine. Örneğini gördüm Kayseri Sİvas arası yol tamiratında asfaltı kaldırıp toprak bırakmışlar biraz takır tukur oluyor ama mıcır faciası gibi olmuyor.
  • suçlu karayollarıdır. çünkü yolu kullanılmaz hale getiren odur. gündelik tedbirler alan, yarını düşünmeden saçma sapan yol yapan da odur. o yollar bizim vergilerle yapılmış olsaydı emin olun ödül alırdık. bu paralar nereye gidiyor yahu?
  • Mıcırlı yollarda olan kazalarda maalesef çok can aldı, senelerden beri aynı mantıklan yol onarımı yapıyorlar
  • virajlara bile çakıl döküp silindiri bir tur bile ezdirmeyen yerler var ve o an sadece dua edip gazı sabit tutmak kalıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

İddaa ediyorum TC vatandaşı olan hiçbir vatandaş Adana-Ankara yolunu tamamlandığını göremeyecek.

hakkaten ne rezil bir yoldur o yol..
  • geçmiş olsun
  • mıcırlı yolda zaten tabela var bozuk satık yazar... hala gaza abanmanın alemi ne ... hadi siz arabadasınız ben sivasta iken karayolları ekibi mıcır dokuyordu aracı cektim onlarla sohbet ederken kambon bir geçti yanımızdan ... mıcırlar kursun gibi ama herkes bi tarafa kacıyor... şimdi bu işmi ?... alt tarafı 1-2 km lik yolda gaza basmanın alemi ne ? eğitim şart...
  • Bence çok iyi niyetlisiniz.. Belkide zevk için mahvetti arabanızı ?
  • Mıcırın zararı daha o mu araclarda davlumbaz bırakmıyor kırıyor atıyor hızlı gittiğinde arac kendisinin olmayan tabi düşünmez o ayrı serefsiz mi yok memlekette umarım sirket araçları azalır ve bu olayların daha az olacağına inanıyorm
  • verirse şirketler ne olduğu belli olmayan adama kiralık araba sonucu böyle olur. kendi aracına kimbilir sıçrayan taşlar lastik çevresinde ki kaplamaya nasıl çarpıp zarar verir uzun vadede..
  • Onurlu ve Erdemli bir davranış. Helal olsun size.
  • quote:

Orijinalden alıntı: statükocu

quote:

Ben Mersin'e gittim 2 yıl önce. Daha Pozantı'ya uzatmamışlardı o otobanı. Tek sıkıntı gidiş geliş pozantı geçidiydi. Ama gidiş geliş yolu özlediğim için yavaş da aksa, eğlenmiştim. Sollamaya çıkmalar falan özlemişim... Pozantı dışında yol satıhı genelde bozuk; ama sıkıntısızdı.

Adana'ya hiç gitmedim, aynı yoldan mı gidiyorsunuz, yoksa başka güzergahdan mı? Mersin'e giderken sövecek pek birşey yoktu çünkü...

• ölüme davetiye çıkarmaktır.. intihar etmektir..
  • nasıl olsa kendi parası değil

denizliden memlekete giderken yaklaşık 2 km lik kısımda bozuk yol var. maksimum 15 km hızla gidebiliyorsunuz. herkes öyle gidiyor ama resmi plakalı fluence maşallah son sürat
  • Bu tip yollarda mümkün olduğunca arkadan gelene yok vermeyeceksiniz.o yol bozuksa her araç ortalama aynı süratle gitmeli.Çok geçmek istiyorsa da hızı yavaş olacağı için fazla taş sıçratmaz sıçratsada araca pek zarar vermez.Benim yöntemim bu.Kum hafriyat çakıl taşıyan kamyonlar için de aynı şekilde davranıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Huseyin-ZST

quote:

Orijinalden alıntı: statükocu

quote:

Ben Mersin'e gittim 2 yıl önce. Daha Pozantı'ya uzatmamışlardı o otobanı. Tek sıkıntı gidiş geliş pozantı geçidiydi. Ama gidiş geliş yolu özlediğim için yavaş da aksa, eğlenmiştim. Sollamaya çıkmalar falan özlemişim... Pozantı dışında yol satıhı genelde bozuk; ama sıkıntısızdı.

Adana'ya hiç gitmedim, aynı yoldan mı gidiyorsunuz, yoksa başka güzergahdan mı? Mersin'e giderken sövecek pek birşey yoktu çünkü...

• Kısaca grçekten egitimsiz bir milletiz. Ayrıca egoistiz. Adam mıcırlı yolda 40 la giden arabanın yanından 5 milyarlık arabasıyla 80 90 km hızla geçiyor. O araba neden yavas gidiyor hiç düşünmüyor düşünemiyor. Geçerken yavasla sonra 100 lemi gidiyorsun 200 le ölüyomusun sen karar ver. Kamyoncuları hiç demiyorum bile. Ayrıca karayollarınıda yaptıkları çağ dışı çalışmalardan dolayı kutluyorum. Eskişehire giderken Nallıhan tarafında 10 km mıcır döküp asvalt dökmeden mesaiyi bitirmiş vatandaşlar. Keskin virajların hepsinde mıcır vardı. Rahmetli Barış Akarsuda bu yüzden ölmüştü. Ne diyim bilemiyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: can_dmr

he yav he demekten alamadım kendimi. yok arkadan çarparmışta yok indirir dövermişte tekrar söylüyorum he yav he he..
    bide anlatanlar yokmu indirdim çenesine bi çaktım istanbul-ankara otobanına asfalt oldu şerefsizim diye hade leennnn

En güzel taktik yavas giden bir aracın sol gerisinde aynı hızla ilerlemek. Arkadan gelen dengesiz mecburen yavaslayacak. Sonra sola cekip yol verin gitsin.. Yine solu kapatın mıcır bitene kadar böyle.. Denedim zamanında Zonguldak yolunda işe yarıyor.
  • plakayı aldıysan bulurum o arabayı. Muhtemelen bizim hastaneye gelmiştir.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.