Şimdi Ara

Mıcırlı yolda hızla araba sürmek nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
1
Favori
6.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vatandaşların rahatça yolculuk edebilmeleri için dur durak bilmeden yol bakım çalışmaları yapan karayolları dun gece ankaradan cankiriya giden yolda yaklasik 2-3 km lik bir kisma micir dokmus. Gece saat 9 gibi ben bu yolda 50-60 gibi bir hizla micirda kaymayayim diye dikkatle giderken en az 100 km hizla ilac mumessili oldugunu sandigim kiralik bir fluence ile yanimdan hızla geçen ve belli ki çok acil işi olan bir sürücü sayesinda arabam taş yagmuruna tutuldu. Camda 4 tane catlak ve kaputta onlarca iz olustu. Arkasindan korna calip uzunlari yakmama ragmen bu saygıdeğer arkadaşımız umursamadı bile. Gerçi benim böyle tepki vermem de çok yanlıştı.Eve gelince kendimi uzun uzun sorguladım ve insanlara bir daha asla kızmamaya karar verdim.Kimbilir onun da ne dertleri vardı.Yol mıcırdan kayganlaşmış olsa bile bir an önce anasına babasına karısına ve elbetteki çocuklarına kavuşmak istiyordu.Arabamın camı da boyası da feda olsun dedim ve benim zararimi hala daha micirla yol yaptigini sanan zihniyetmi odeyecek yoksa her adamina sebil gibi araba verip hiçbir denetim yapmayan sirketmi diye düşünmemeye çalıştım.Daha taksitlerini ödediğim 1 yaşındaki arabada bu kadar hasarda olsun varsın dedim. Allah hepimizi kazadan beladan korusun.

Bu defa mesajımı kurallara göre oldumu acaba,.silinmez inşallah. Sizce de olmuş mu admin bey?

Ekleme: Bu mesaj tamamen kinaye içermektedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BARKU -- 31 Ağustos 2012; 22:01:19 >

• Ben bu adama vitesi düşürüp arkadan vururum abi. hazır kaput boyanacak bir tampon bir farı da feda ederim hiç sıkıntı olmaz.
    Ve çok ciddiyim daha önce buna benzer şeref***** yapan birine bilerek vurdum. Akıllı olsunlar adam olsunlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: edec

Ben bu adama vitesi düşürüp arkadan vururum abi. hazır kaput boyanacak bir tampon bir farı da feda ederim hiç sıkıntı olmaz.
    Ve çok ciddiyim daha önce buna benzer şeref***** yapan birine bilerek vurdum. Akıllı olsunlar adam olsunlar...
    Sizin gibiler sayesinde ülke gelişiyor.. Helal olsun size en doğru olanını yapmışsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: cokobash

Sizin gibiler sayesinde ülke gelişiyor.. Helal olsun size en doğru olanını yapmışsınız

Alıntıları Göster
    bende diyorum sabah farklı içerik şimdi farklı içerik.

demek ki emirler yüksek yerlerden ...

• quote:

Orijinalden alıntı: cokobash

Alıntıları Göster
    Benzer bir fluence vakası bu yaz afyon civarında başıma geldi, bir çok taş geldi ama cam çatlamadı.

15 - 20 gün sonrasında Erzurum Pasinler yolunda uzunca bir yol çalışması vardı. Çalışmadan yolun asfalt kısmına gelen mıcırlar dolayısıyla sürücülerin çoğu birbirini sollamadan yakın hızlarda gidiyorlardı. Hızla sollayan bir Linea benim camımı çatlattı önümdeki şahinin camını tuz buz etti ama camı dağılmadı.

Yol çalışması bittikten sonra ışıklarda yan yana geldik ne diyeceğimi bilemedim Allah'a havale ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frtmr -- 31 Ağustos 2012; 13:51:44 >

• İnsan sinirine hakim olamaz herhalde o durumda. Ama öyle dengesizler var ki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.R.O

İnsan sinirine hakim olamaz herhalde o durumda. Ama öyle dengesizler var ki.
    Benzer bir olay tam 2 sene önce Konya'da başıma gelmişti.

O zamanlar kapı gamzesinden korumak için girdiğim AVM'lerde park etmek için kiriş yanı ararken, aracın bir anca kaputta 3, sol arka kapıda 2 taş izi olmuştu.

Yolda giderken ilerde mıcıra kapılmış ve refüje çıkmış BMW 3'ü görünce kendimi teselli ettim ama çok lanet okumuştum yanımdan 100 km hızla geçen 2 aracın sürücülerine..

Geçmiş olsun..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araba Sürekli Yaylanıyor !
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChemtraiLs

O zamanlar kapı gamzesinden korumak için girdiğim AVM'lerde park etmek için kiriş yanı ararken, aracın bir anca kaputta 3, sol arka kapıda 2 taş izi olmuştu.

Yolda giderken ilerde mıcıra kapılmış ve refüje çıkmış BMW 3'ü görünce kendimi teselli ettim ama çok lanet okumuştum yanımdan 100 km hızla geçen 2 aracın sürücülerine..

Geçmiş olsun..

Alıntıları Göster
    İddaa ediyorum TC vatandaşı olan hiçbir vatandaş Adana-Ankara yolunu tamamlandığını göremeyecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: ThingBlue

İddaa ediyorum TC vatandaşı olan hiçbir vatandaş Adana-Ankara yolunu tamamlandığını göremeyecek.

Alıntıları Göster
    Ya siz Pollyanna'nın akrabasısınız ya da böyle bir üslup isteyen yönetici...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChemtraiLs

Geçmiş olsun..

Alıntıları Göster
    Plakasını alsanız da hangi hızda gidiyordu, taş nereden fırladı. Şahitler de yoksa ispat etmek mümkün değil.

Arkadan hızlı geldiğini önceden farkedebilirseniz sola önüne çıkın. Sinirlenir falan ama yavaşlamış olur, taş da fırlamaz, fırlasa da o kadar zarar vermez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Karbon 12

Plakasını alsanız da hangi hızda gidiyordu, taş nereden fırladı. Şahitler de yoksa ispat etmek mümkün değil.

Arkadan hızlı geldiğini önceden farkedebilirseniz sola önüne çıkın. Sinirlenir falan ama yavaşlamış olur, taş da fırlamaz, fırlasa da o kadar zarar vermez.

Alıntıları Göster
    kemer-olimpos arasında bana da oldu bu yaz. yolda mıcır var, rampa, üstelik virajlı yol. şerefsizler son hız gidiyorlar. bir kaç minik iz oldu. ben yedi ceddine sövdüm valla. allah belasını versin böyle düşüncesiz insanlar. hayvana bile çüş diyorsun duruyor.

• Ben birini dövdüm böyle polo ile giderken şirket arabası focus aynısını yaptı, selektör - korna uzun ne varsa yakıp durdurttum, indiği anda çenesine geçirdim yumruğu. Mahkemeye çıktım sonra 2000 TL ceza aldım hiç bulaşmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cooLpapa

Ben birini dövdüm böyle polo ile giderken şirket arabası focus aynısını yaptı, selektör - korna uzun ne varsa yakıp durdurttum, indiği anda çenesine geçirdim yumruğu. Mahkemeye çıktım sonra 2000 TL ceza aldım hiç bulaşmayın.
    Böyle biri geçtiği anda en kısa sürede Jandarmayı arayınız. Gereğini yapıyorlar, true story
  • quote:

Orijinalden alıntı: BARKU

Vatandaşların rahatça yolculuk edebilmeleri için dur durak bilmeden yol bakım çalışmaları yapan karayolları dun gece ankaradan cankiriya giden yolda yaklasik 2-3 km lik bir kisma micir dokmus. Gece saat 9 gibi ben bu yolda 50-60 gibi bir hizla micirda kaymayayim diye dikkatle giderken en az 100 km hizla ilac mumessili oldugunu sandigim kiralik bir fluence ile yanimdan hızla geçen ve belli ki çok acil işi olan bir sürücü sayesinda arabam taş yagmuruna tutuldu. Camda 4 tane catlak ve kaputta onlarca iz olustu. Arkasindan korna calip uzunlari yakmama ragmen bu saygıdeğer arkadaşımız umursamadı bile. Gerçi benim böyle tepki vermem de çok yanlıştı.Eve gelince kendimi uzun uzun sorguladım ve insanlara bir daha asla kızmamaya karar verdim.Kimbilir onun da ne dertleri vardı.Yol mıcırdan kayganlaşmış olsa bile bir an önce anasına babasına karısına ve elbetteki çocuklarına kavuşmak istiyordu.Arabamın camı da boyası da feda olsun dedim ve benim zararimi hala daha micirla yol yaptigini sanan zihniyetmi odeyecek yoksa her adamina sebil gibi araba verip hiçbir denetim yapmayan sirketmi diye düşünmemeye çalıştım.Daha taksitlerini ödediğim 1 yaşındaki arabada bu kadar hasarda olsun varsın dedim. Allah hepimizi kazadan beladan korusun.

Bu defa mesajımı kurallara göre oldumu acaba,.silinmez inşallah. Sizce de olmuş mu admin bey?

Öncelikle geçmiş olsun diliyorum.

O hızlı giden aracaın yaptığı yanlış. İlk başta kendisini düşünmesi gerekiyor. Daha sonra arkasındaki araçları düşünerekten hızını alçatması gerekiyordu.

Bu yorumuu yazarken aklıma şu geldi. Belkide adam farkına varmadı. Yani aracından fırlayacak mucurun sizin aracınıza geleceğini belkide hesap etmedi. Siz arkadan korna sellöktör yapıncada yavaş git anlamında anlamış olabilir.

Bu yüzden direk kesin bir yargıya varamayız. Tekrardan geçmiş olsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi formex -- 31 Ağustos 2012; 15:32:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: chnbs

Önceki mesajımı hakaretten sildiler bende hakaret içermeyen pembe bir yazı yazdım. Gerçek duygularım bunlar değil elbette.

Geçmiş olsun diyen herkese çok teşekkür ederim.
  • Kasko hasarı karşılıyor bu durumlarda.Plakasını bilmediğim aracın uzun yolda taş atması sebebiyle oluştu diye yazı yazıyorsun sonra ekspert gelip aracı görüp onaylıyor.Anlaşmalı olduğu yer neresi ise orada işlem tamamlanıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BARKU

quote:

Orijinalden alıntı: chnbs

Önceki mesajımı hakaretten sildiler bende hakaret içermeyen pembe bir yazı yazdım. Gerçek duygularım bunlar değil elbette.

Geçmiş olsun diyen herkese çok teşekkür ederim.

Alıntıları Göster
    Geçmiş olsun sinir bozucu bir durum.Bu şirket araçlarını kullananlar tıpkı taksici ve dolmuşcular gibi terör estiriyorlar yollarda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-72878BAA5

Geçmiş olsun sinir bozucu bir durum.Bu şirket araçlarını kullananlar tıpkı taksici ve dolmuşcular gibi terör estiriyorlar yollarda.

Alıntıları Göster
    2 hafta önce ısparta antalya yolunda ilerliyordum 110km , az ilerde sağa çekmiş beyaz focusu gördüm adam arabadan inmiş el kol sallıyordu ne olduğunu anlayana kadar kendimi aniden yeni dökülmüş mıcırın içine girmiş halde buldum üstelik hafif sola viraj vardı , ani manevradan kaçınarak bişekilde hızımı düşürmeyi başardım önümde golf vardı biraz kaydı araç, daha önce böyle bir durumla karşılaşmamıştım karayollarına bol bol dua ettim adam bi uyarı tabelası koyar en azından, çok şükür kaputta birkaç taş iziyle atlattık durumu,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi somet 16 -- 31 Ağustos 2012; 18:18:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: somet 16

2 hafta önce ısparta antalya yolunda ilerliyordum 110km , az ilerde sağa çekmiş beyaz focusu gördüm adam arabadan inmiş el kol sallıyordu ne olduğunu anlayana kadar kendimi aniden yeni dökülmüş mıcırın içine girmiş halde buldum üstelik hafif sola viraj vardı , ani manevradan kaçınarak bişekilde hızımı düşürmeyi başardım önümde golf vardı biraz kaydı araç, daha önce böyle bir durumla karşılaşmamıştım karayollarına bol bol dua ettim adam bi uyarı tabelası koyar en azından, çok şükür kaputta birkaç taş iziyle atlattık durumu,

Alıntıları Göster
    En azından plaka alsaydınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: Glitz

En azından plaka alsaydınız?

Alıntıları Göster
    Kızgın Kumsaldan,serin sulara atlamak gibidir mıcır yol....
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.