Şimdi Ara

micro sd kartımdaki dosyalar yokoldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi akşamlar arkadaşlar.geçen ay asus android tablet aldım.bu tablete taktığım 32gb micro sd kartım var.geçen akşam bu kartı bilgisayara takıp birkaç dosya yüklemeye çalıştım.fakat hep hata aldım.sonra tablete geri taktım ve çalışmaya devam etti.fakat birkaç saat sonra micro sd kartımdaki bilgiler bir anda yokoldu.bilgisayara takıyorum ve bilgisayarım bölümünde içi hala dolu diye gözüküyor.fakat içine girdiğimde önceki klasörlerden sadece 1 tanesi mevcut.diğerleri hiç gözükmüyor.mevcut olan klasöre tıkladığımda ise aşağıdaki hatayı alıyorum

"I:\asd, kullanılamayan bir konuma karşılık geliyor. Bu bilgisayardaki sabit diskte veya ağda olabilir. Emin olmak için diskin doğru takıldığını veya internete veya ağınıza bağlı olduğunuzu denetleyin ve yeniden deneyin.Hala konumlandırılamıyorsa, bilgi başka bir konuma taşınmış olabilir"

uzun lafın kısası kartın içindeki bilgilerin bir bölümü önemli ve bu bilgileri kurtarmak istiyorum.yardım edebilirseniz çok sevinirim.şimdiden teşekkürler

• Recovery my files ile ben doslayarımı geri getirmişdim, sakın boş diye içerisine bişey atayım deme. Silinir yoksa.

İmla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paradise Lost -- 21 Kasım 2012; 17:15:17 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sd kart silinmeyen dosyalar
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.