Şimdi Ara

flash bellekteki dosyalar gözükmüyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
31.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar belleğimdeki bütün dosyalar tek bir klasörün içindeydi. Virüs sonucu şu an o klasöre ulaşamıyorum. 8 gb bellek, 7 gb zaten dolu ama o klasör gözükmüyor. Virüs taraması yapıyorum, orada klasörün adını görüyorum tarama yaptığıan dair.

Bütün belgelerim onun içinde ve o klasör kayıp. Nasıl geri getirebilirim? Gizli klasör de değil o belge. Gizliler açık, ama o yok.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Flash Bellekte Dosyaların Görünmemesi Sorunu

Flash belleğine aktardığınız dosyalar görünmüyor mu? Endişelenmeyin, bu yaygın bir sorundur ve genellikle birkaç basit adımla çözülebilir.

Sorunun Nedenleri:

• Bozuk dosya sistemi
    • Bozuk sürücü
    • Virüs veya kötü amaçlı yazılım
    • Donanım uyumsuzluğu

Çözüm Adımları:

1. Dosya Sistemini Onarın:

• Flash belleği bilgisayarınıza takın.
    • "Bu Bilgisayarım" veya "Dosya Gezgini"ni açın.
    • Flash belleğin üzerine sağ tıklayın ve "Özellikler"i seçin.
    • "Araçlar" sekmesine gidin ve "Hataları kontrol et" seçeneğine tıklayın.
    • "Dosya sistemini tara ve düzelt" seçeneğini işaretleyin ve "Başlat" düğmesine tıklayın.

2. Sürücüyü Güncelleyin:

• Aygıt Yöneticisi'ni açın.
    • "Disk Sürücüleri" bölümünü genişletin.
    • Flash sürücünüze sağ tıklayın ve "Sürücüyü güncelle"yi seçin.
    • "Otomatik olarak sürücü yazılımını ara" seçeneğini seçin.

3. Virüs Taraması Yapın:

• Güvenilir bir antivirüs programı kullanarak flash belleğinizi virüs veya kötü amaçlı yazılımlardan tarayın.
    • Tespit edilen herhangi bir tehdidi temizleyin veya karantinaya alın.

4. Farklı Bir Cihaza Takın:

• Flash belleği başka bir bilgisayara veya cihaza takmayı deneyin.
    • Dosyalar farklı bir cihazda görünüyorsa, sorun bilgisayarınızda olabilir.

5. Donanım Uyumsuzluğunu Kontrol Edin:

• Flash sürücünüzün bilgisayarınızla uyumlu olduğundan emin olun.
    • Sürücü üreticisinin web sitesini kontrol edin ve cihazınız için en son sürücülerin yüklü olup olmadığını doğrulayın.

Hala sorun yaşıyorsanız:

• Flash sürücünüzü biçimlendirmeyi deneyin. Not: Bu, sürücüdeki tüm verileri silecektir.
    • Flash sürücüyü değiştirmeyi düşünün.

Yukarıdaki adımları izleyerek flash belleğinizdeki görünmeyen dosyaları kurtarabileceğinizi umuyoruz. Sorun devam ederse, profesyonel yardım almayı düşünün.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • http://forum.donanimhaber.com/m_46311960/mpage_1/f_/key_//tm.htm#46311960

aynı sorun bendede var.ne yapıcam bilmiyorum vallahi
  • Flashdiskiniz bozulmuş olabilir, biçimlendirmeyi deneyin diyecem içinde dosyalarınız varmış. Bir servise götürmeyi falan deneyin garantisi dolmadıysa
  • sinirlendim ve biçimlendirdim hocam. virüsten kaynaklı bir sorun diye tahmin ediyorum :(
  • virus kaynaklı bişey zaten.biçimlendirince problem ortadan kalkıyor ama içindeki veriler önemli
  • İsmini şu an unuttum ama virüs idi muhtemelen.. Kaspersky düzeltiyordu. Boşuna formatlamışsınız belki de..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sakın biçimlendirme filan yapmayın.
    çözümü var.
    internette ben buldum.
    gizliaktifolusun.bat
    gibi 3-4 tane dosyası var. bunları bilgisayara indir.
    oku kısmında hangi sırayla yapacağını yazıyor
    ve kesin çözüm.
    bilgisayarında virüs varsa o virüs tabi onuda temizlemiş oluyorsun.
    Ben kullandım çok memnunum
    halen daha çözüm bulamazsan özel mesaj at bana.
    dosyaları internete yerleştirmeyi deneyeyim.
    link halinde filan
    ya da özelden mail adresini gönderirsin sana dosyaları gönderebilirim.
    2 hafta uğraştımşım bu iş için.

• arkadaş yukarıda winrar la bak demiş.winrar la baktım normalde gözükmeden 4 tane klasör çıkıyor ortaya.found.0001, found.0002 diye 03 ve 04 olmak üzere 4 tane klasör meydana çıkıyor.ne yapmamız lazım?hala biçimlendirmedim diski
  • up
  • Klasör Seçenekleri --> Görünüm --> Korunan işletim sistemi dosylarını gizle seçeneğini kaldırınca dosyalar gözüküyor. virüs kaynaklı, bilgilerinizi kurtardıktan sonra format atmalısınız.
  • aynı dertten muzdarip olanlar (benim gibi) çözümü burada buldum
    http://www.sorbilene.com/forum/Konu-flash-bellek-dolu-ama-icindeki-dosyalar-gozukmuyor-cozum.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: thepatriot77

aynı dertten muzdarip olanlar (benim gibi) çözümü burada buldum
    http://www.sorbilene.com/forum/Konu-flash-bellek-dolu-ama-icindeki-dosyalar-gozukmuyor-cozum.html

şuan ben de düzeltmeye çalışıyorum winrar la arşivleyince flash belleğe görünür oldu winrar da dosyalar. sonra arşivden çıkara bastım yine gözükmedi dosyalar. winrardan farklı bir yöntemle çıkarmayı deneyeceğim.

edit : winrardan direk çıkar demedim de. gerekli dosyaları masaüstüne kopyaladım. sonra flash belleği biçimlendirdim. şuan bilgileri kurtarmış oldum. bilgisayara virüs bulaşmış mıdır acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silinebilirpan -- 17 Nisan 2013; 21:58:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Panzeraction

quote:

Orijinalden alıntı: thepatriot77

aynı dertten muzdarip olanlar (benim gibi) çözümü burada buldum

şuan ben de düzeltmeye çalışıyorum winrar la arşivleyince flash belleğe görünür oldu winrar da dosyalar. sonra arşivden çıkara bastım yine gözükmedi dosyalar. winrardan farklı bir yöntemle çıkarmayı deneyeceğim.

edit : winrardan direk çıkar demedim de. gerekli dosyaları masaüstüne kopyaladım. sonra flash belleği biçimlendirdim. şuan bilgileri kurtarmış oldum. bilgisayara virüs bulaşmış mıdır acaba?

biçimleme yaptıktan sora yedeklediğiniz dosyaları taratıp öyle atın belleğe, sorununuz kalmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thepatriot77 -- 18 Nisan 2013; 10:56:39 >

• arkadaşlar WİNRAR programını çalıştırdıktan sonra konum adres kısmın "F:" enter diyoruz ...flaş içi görünüyor...üstte resimli butonlarda bir kitap içinde gözlük var altında da göster yazıyor. buna tıkladığımızda dosyalar görünüyor....

sanırım buraya kadar hepimiz geliyoruz...
    bundan sonra önemli ya da gerekli dosya ya da klasörleri seçip sağ tuşla arşivle diyoruz. arşiv doyasının yerini sabit diskte bir yer gösteriyor "arşivledikten sonra dosyaları sil" seçeneğini tıklıyoruz ve arşivle diyoruz...
    arşivleme bittikten sonra flaşı normal explorer ile açıyoruz. içindeki dosyaları yedekledikten sonra NTFS ile biçimlendiriyoruz...
    sonra arşiv dosyasını bir klasöre çıkartıyoruz... içinde virüs olma ihtimali (kaldı ki olmasa bu sorun olmazdı) göz önünde bulunduruyoruz...
  • Reklam olmasın ama bir program tam iş görüyor xyplorer bir yerden tam sürüm edinirseniz her işinizi görür free sürümde bu gizlenen klasörlerde işe yarar :D
  • arkadaslar bende winrar da açtıgım zaman dosyaları görüyorum fakaat 8 gb lik koca dosyayı kopyalarken içindeki sadece bazı klasörleri kopyalıyordu.
    sorun şöyle çözüldü.
    tarayıcı dan F:// flash belleğin adresini yazdım, karşıma dosyalar geldi, kurtarmak istediğim dosyayı kulağından tutup masaüstüne attım, bir kısayol oluşturdu ve oradan 8 gb dosya içindeki bütün klasörleri ctrl+a yapıp bilgisayarıma kestim yapıştırdım.
  • löpçük kullanıcısına yanıt
    Bendede böyle bir sorun oldu çözümü kolay söyliyim. İlk önce flasını açıyosun sağ tıklayıp yeni winrar zip dosyası açıyosun ona giriyosun sonra orda küçük bi işaret var yukarı ok resmi ona basıyosun. bastıktan sonra flasındakileri görebiliyosun.Sonra ordaki dosyalarını masaüstüne kopyala flasını biçimlendir sonra tekrar içine at sorun çözüldü [;)]
  • bu videodan da yardım alabilirsiniz çok kolay bir yöntemhttps://www.youtube.com/watch?v=ZCrFFv_wCbs
  • İmzama bakın
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.