Şimdi Ara

Micro SD Kartlarda Class 2-10 gerekli midir ? çok büyük farklar var mı telefon için ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Micro SD Kartlarda Class 2-10 gerekli midir ? çok büyük farklar var mı telefon için ?

sorum gayet açık aslında genelde class 10 un video kameralar için gerekli olduğunu duydum ben cep telefonu ve tablet için düşünüyorum class 10 çok gerekli midir bu cihazlar için ? çok gereklidir derseniz 16 gb class 10 düşünüyorum. "kardeş telefon ve tablet için o kadar gerekli değildir" derseniz 32 gb almayı düşünüyrum 32 gb ın class 10 u 100 lirann üzerinde olduğu için alamam ya class 10 un 16gb ını alacağın yada 32 gb ın class 4-6 dan birini..tavsiyelerinizi bekliyorum sizce tablet veya telefon için çok gerekli midir class 10 sc kartlar ?

• quote:

Orijinalden alıntı: okanogan

Micro SD Kartlarda Class 2-10 gerekli midir ? çok büyük farklar var mı telefon için ?

sorum gayet açık aslında genelde class 10 un video kameralar için gerekli olduğunu duydum ben cep telefonu ve tablet için düşünüyorum class 10 çok gerekli midir bu cihazlar için ? çok gereklidir derseniz 16 gb class 10 düşünüyorum. "kardeş telefon ve tablet için o kadar gerekli değildir" derseniz 32 gb almayı düşünüyrum 32 gb ın class 10 u 100 lirann üzerinde olduğu için alamam ya class 10 un 16gb ını alacağın yada 32 gb ın class 4-6 dan birini..tavsiyelerinizi bekliyorum sizce tablet veya telefon için çok gerekli midir class 10 sc kartlar ?

Androidci ve oyuncuysan class 10 her zaman gereklidir çünkü oyunlarımızın daha hızlı yüklenmesini isteriz beklemeyi sevmeyiz

• quote:

Orijinalden alıntı: Aferna*

quote:

Orijinalden alıntı: okanogan

Androidci ve oyuncuysan class 10 her zaman gereklidir çünkü oyunlarımızın daha hızlı yüklenmesini isteriz beklemeyi sevmeyiz

+1

• Şu 2 SD kart arasındaki farkı bilen var mı ?

http://forum.donanimhaber.com/m_86660568/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: paradoks_82

Şu 2 SD kart arasındaki farkı bilen var mı ?

http://forum.donanimhaber.com/m_86660568/tm.htm

Micro SDHC micro sd ye göre daha fazla hafıza portvöyü sağlıyor micro sd ler 2 gb a kadar hafıza sağlıyordu yanlış hatırlamıyorsam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.