Şimdi Ara

Micro SD karttan Veri Kurtarma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
35.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

N79 telefonumdaki 4 GB Micro SDHC kartım telefona servis tarafından hard format atıldıktan sonra sapıttı. Durduk yere güvenlik şifresi sormaya başladı, şifre koymamama rağmen. Tekrardan servise sorduğumda bi kaç kombinasyon denedik fakat yemedi telefon. Şifre sorduğu için kart bloke durumdaydı, bilgisayara taktığımda da kart donanımsal olarak gözükmüyordu. Tek çarenin formatlamak olduğunu söylediler, mecburen format attım telefondan.

Şimdi içindeki önemli verileri kurtarmak istiyorum arkadaşlar, bir kaç piyasa program kullandım fakat sonuca ulaşamadım. Bu arada format atıldıktan sonra hiç veri yazmadım kartın üstüne, en son format atıldığı haliyle kaldı.

Bana önerileriniz ne olabilir ? Ucuz bir şekilde bir kaç resmimi nasıl kurtarabilirim ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jedaynayt -- 14 Temmuz 2010; 15:05:46 >

• Konu başlığından "acil" ibaresini kaldırırsan daha çok yardım alabilirsin. Konuya ACİL yazmak kurallara aykırı olduğu gibi hoş karşılanan bir davranış da değil bu forumda. İyi forumlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thunderwatcher

Konu başlığından "acil" ibaresini kaldırırsan daha çok yardım alabilirsin. Konuya ACİL yazmak kurallara aykırı olduğu gibi hoş karşılanan bir davranış da değil bu forumda. İyi forumlar.

Kusura bakmayın, kendi aciliyetimi yansıtırken forumu kirletmek amacıyla yapmadım. Başlık düzenlendi ;)

Arkadaşlar çeşitli programlar denedim fakat bir sonuca ulaşamıyorum. Başka bir firmaya götürüp para baymak da istemiyorum. Usb bellek ve flash kartlar üstünden veri kurtarmak için başka tavsiyeleriniz nelerdir?
  • Recuva İsminde bir proğram var. Eğer microSD nin üzerine veri yazmadııysanız yani başka bir bilgi yüklemediyseniz bu proğram size yardımcı olabilir.
  • arkadaşlar benimde micro sd kartım bozulmuştu bir program kullandım ve bütün bilgileri kurtardım program bu 7-Data Card Recovery1.1
  • benim de sd kartm bozuldu da 7-data card iyi fakat bir süre sonra paralı olmaya başlıyor diyorlar bunun hakkında bilgisi olan varsa yardım etsin lütfen.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba. Aşağıdaki yayınladığım başlığı bi kontrol edin. Yararlı olabilir.

http://forum.donanimhaber.com/m_96174680/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.