Şimdi Ara

Microlab A6664 Kullanıcı izlenimleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • T7900 mü Z2300 mü microlabmı derken en sonunda bugün Microlab A6664 aldım. Tabi ilk once bi carefoura uğradım belki Megaworks bulurum diye ama mahalesef yok. Sanırım forumda bu ürünü pek kullanan yok çünkü kimseden pek bi yorum gelmedi 2 defa sormama rağmen.

Ürün toplam 99 W RMS gücünde
    S/N Ratio 85 dB
    Frequency Response:30Hz-20KHz
    (Woofer) 5.25 inch
    Herbir uydu 14 watt gücünde ve subwoofer da 29 W RMS gücünde.

Ürünün uydularının görünümü bence çok şık ,ses kaliteleri gayet başarılı. Subwoofer bas sesleri yumuşak bir şekilde yansıtıyor. Ürünü son sese kadar açtığınızda seste kesinlikle bir bozulma söz konusu değil ancak şunuda belirteyim ses seviyesi çok yüksek değil yani sesi sonuna kadar açtığınızda alt kattaki komşularınızı rahatsız edeceğiniz kesin ama odanızın camlarını kırmanızada imkan yok. Kısık seslerde subwoofer başarılı . Ürünün diğer multimedya speakarlarından farkı (bence bir artı) anfisinin sub ile birleşik olmaması. Anfi ayrı bir kasada sizlere sunuluyor. Ürünün en çok hoşuma giden yanlarından bir taneside kablosuz uzaktan kumandaya sahip olması. Fiyatları milyarlara yaklaşan setlerde bile ne yazıkki kablosuz kumanda sunulmuyor. Kumanda üzerinden ses seviyesi ve herbir uydunun ve subın ses ayarı ayrı ayrı yapılabiliyor.
    Bende başlangıçta neredeyse her ilk 5.1 setine sahip olan kişi gibi tüm kanalrdan ses alamadım daha sora forumdan okuduğum youmlarla Jetaudio programını indirdim ve tüm kanallardan ses alabiliyorum şimdi.

Ürünün DVD playera ve bilgisayara bağlantı kabloları kutunun içerisinden çıkıyor. Bağlantısı çok basit kolayca yapabiliyorsunuz , uyduların kabloları yeterince uzun. isterseniz CD playerınızıda kolayca sisteme bağlayabilirsiniz.

Tabi ürünün çok olan + yönlerinin yanında mahalesef bazı - yönleride yok değil. Mesela ürünün teknik servisi bir tek istanbulda var sanırım bu durumda yapılacak en iyi şey ürünün başına birşey gelmemesi için dua etmek olacak. Bence bu set Logitech X530'a iyi bir rakip yeni bir ses sistemi almak isteyen arkadaşlara duyurulur. Son olarak fiyatınıda belirteyim 189 YTL. Tabi bunlar sadece benim yorumlarım ve şu anda memnunum, okuyan herkese çok teşekkür ederim.

• @keep dostum sabredip Z-5300'ün stoklara girmesi bekleyemedin demek Neyse,hayırlı uğurlu olsun,iyi günlerde,keyifle kullanman dileğiyle,izlenimlerini bizlerle paylaştığın için çok teşekkür ediyorum,hoşçakal...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Affan83

@keep dostum sabredip Z-5300'ün stoklara girmesi bekleyemedin demek Neyse,hayırlı uğurlu olsun,iyi günlerde,keyifle kullanman dileğiyle,izlenimlerini bizlerle paylaştığın için çok teşekkür ediyorum,hoşçakal...

Z5300 stoklara girecekmiymiş?? ne zaman... bugun kadıkoyde Hızlı sisteme sordum gelmez artık o set dediler

• @keep hayırlı olsun, güle güle kullan..
    quote:

Orjinalden alıntı: Command.com

quote:

Orjinalden alıntı: Affan83

@keep dostum sabredip Z-5300'ün stoklara girmesi bekleyemedin demek Neyse,hayırlı uğurlu olsun,iyi günlerde,keyifle kullanman dileğiyle,izlenimlerini bizlerle paylaştığın için çok teşekkür ediyorum,hoşçakal...

Z5300 stoklara girecekmiymiş?? ne zaman... bugun kadıkoyde Hızlı sisteme sordum gelmez artık o set dediler

+1 logitech'in 2005-2006 katoloğundada bu ürün yok..

• bence setin tasarımı çok hoş duruyor gayet güzel bir tasarım seside öyleyse sorun yok bide bu microlabın bir iki ürününde gördsüm ses seviyesi son 80 yazıyor ama 40 da açolan set anca 45 deyken ses duymaya başlıyom ben bunu bir iki kişiden daha duydum ve kuzenimede o pek anlamaz ses olsunda işini görsün onada microlab 6323 modelini (2+1)aldık sesi hoş ama basslar sanki küt küt vuruyor sesi açınca mazdayken çatlamada yapıyor ama bunu zannedrsem kutusundaki gösterilen kumandadanın çıkmayışına bağlıyom adama dedim al setini set bozuk değil diyor ben size dedim kumandası yok ama aldığı yerle yazışıyomuş kumanda gelince verecek bitane şimdilik akklılı kumanda al dedi neyse
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Edifier S880DB İnceleme
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.