Şimdi Ara

Microlab fc 361 philips spa 9300( z2300(çok pahalı:))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mrb arkadaslar öncelikle ilginiz için tesekkür ederim.Lcd ye baglayıp klibimi seyretmek film izlemek için bir 2+1 arıyorm arastırdıklarım içinde estetik olarak begendiğim bunlar var fakat gucu hakknda fazla bısey bılmıorum. İstediğim seste netlik olmalı ve yarıdan sonra bozmamalı. Bunlar haricinde bana tavsiye edebilecegınız ürünler var mı yada bu iki urunden hangisini tercih edeyim. 5+1 DÜŞÜNMÜYORUM O KADAR BUYUK SALONA SAHIP DEĞİLİM VE KABLO KALABALIGI MALUM:d

• Logitech Z4 düşündün mü ? Bu sınıfta distorsiyon konusunda en başarılı setlerdendir, düzgün kalitedeki bir mp3te abartılmamış bir eq ayarıyla son sesinde dahi distrosyiona girmez... Ses netliği, mid ve tizleri Logitech'ten beklenmiyecek kadar da düzgündür... 240-250 TL civarı bir fiyatı var, bu size pahalı gelirse ve SPA9300'ü sıfır bulabilceğinize inanıyorsanız ikinci tercihiniz SPA9300 olmalı... Şimdiden hayırlı olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: aarmaganozturk

Logitech Z4 düşündün mü ? Bu sınıfta distorsiyon konusunda en başarılı setlerdendir, düzgün kalitedeki bir mp3te abartılmamış bir eq ayarıyla son sesinde dahi distrosyiona girmez... Ses netliği, mid ve tizleri Logitech'ten beklenmiyecek kadar da düzgündür... 240-250 TL civarı bir fiyatı var, bu size pahalı gelirse ve SPA9300'ü sıfır bulabilceğinize inanıyorsanız ikinci tercihiniz SPA9300 olmalı... Şimdiden hayırlı olsun...
    Z4 güzeldir fakat o paraya kadar çıkabilecekseniz 2.el Z2300 bakın
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre3286

mrb arkadaslar öncelikle ilginiz için tesekkür ederim.Lcd ye baglayıp klibimi seyretmek film izlemek için bir 2+1 arıyorm arastırdıklarım içinde estetik olarak begendiğim bunlar var fakat gucu hakknda fazla bısey bılmıorum. İstediğim seste netlik olmalı ve yarıdan sonra bozmamalı. Bunlar haricinde bana tavsiye edebilecegınız ürünler var mı yada bu iki urunden hangisini tercih edeyim. 5+1 DÜŞÜNMÜYORUM O KADAR BUYUK SALONA SAHIP DEĞİLİM VE KABLO KALABALIGI MALUM:d
    Bunu diyen birine Z-2300 önermeyi doğru bulmuyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: aarmaganozturk

quote:

mrb arkadaslar öncelikle ilginiz için tesekkür ederim.Lcd ye baglayıp klibimi seyretmek film izlemek için bir 2+1 arıyorm arastırdıklarım içinde estetik olarak begendiğim bunlar var fakat gucu hakknda fazla bısey bılmıorum. İstediğim seste netlik olmalı ve yarıdan sonra bozmamalı. Bunlar haricinde bana tavsiye edebilecegınız ürünler var mı yada bu iki urunden hangisini tercih edeyim. 5+1 DÜŞÜNMÜYORUM O KADAR BUYUK SALONA SAHIP DEĞİLİM VE KABLO KALABALIGI MALUM:d
    Bunu diyen birine Z-2300 önermeyi doğru bulmuyorum...
    şuan bilgisayarımda creative T3030 kullanmaktayım. Kesinlikle böyle bir set istemiyorum z4 ü bununla kıyaslarsak ve diğer yazdıklarımızı karsılastırırsak hangısı daha mantıklı bir tercih olur

• quote:

şuan bilgisayarımda creative T3030 kullanmaktayım. Kesinlikle böyle bir set istemiyorum z4 ü bununla kıyaslarsak ve diğer yazdıklarımızı karsılastırırsak hangısı daha mantıklı bir tercih olur

Alıntıları Göster
    Bütçe ne kadar? SPA9300 ve Microlab serileri olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: paramparca

Alıntıları Göster
    bütçe 200 şuan
  • quote:

Alıntıları Göster
    bütçe 200 şuan
  • quote:

bütçe 200 şuan

Alıntıları Göster
    Aslında ikinci el bakmanız daha iyi olur ama sıfır olarak FC361 de SPA9300 de güzel setler. SPA9300 şu anda piyasada bulunmuyor onun içn FC361 ve ayrıca Creative I-Trigue 3400'e de bakabilirsiniz. Almadan önce de mümkünse mutlaka setleri dinleyin, sonra pişmanlık yaşamayın.
  • quote:

Aslında ikinci el bakmanız daha iyi olur ama sıfır olarak FC361 de SPA9300 de güzel setler. SPA9300 şu anda piyasada bulunmuyor onun içn FC361 ve ayrıca Creative I-Trigue 3400'e de bakabilirsiniz. Almadan önce de mümkünse mutlaka setleri dinleyin, sonra pişmanlık yaşamayın.

Alıntıları Göster
    arkadaslar herkese tesekkur ederim spa9300 bulamadım mıcrolab sıparısı verdım netten. Sesını dınlemedım ama benım ıcın önemli olan dediğim gibi ses ve estetik görüntü idi. Karar vermem kısa sürdü çünküü microlabın uydu hoparlorlerinin görüntüsü beni cezbetti.(lcd tv yanında hoş durur anlayışı) Olumsuz yorum da görmeyince 120 liradan almıs bulundum ama emınım benım creative T3030 dan iyi ses veriyordur

• hayırlı olsun gelince incelemeni yazarsan alıcak arkadaşlarında kafasında bir fikir oluşur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speed_Passion

hayırlı olsun gelince incelemeni yazarsan alıcak arkadaşlarında kafasında bir fikir oluşur
    arkadaslar ürün elime ulaştı ve hemen takıp deneyim dedim.Ürün malzeme olarak güzel ayrı ampfi ünütesi güzel. Uydu hoparlorler uzun ve kaliteli ses veriyor. Sesi sona kadar getirdim bozulma oluyor ama çok değil bass da bozulma yok uydu hoparlorler bıraz dagıtıyor son seste.Kullanmış oldugum ses sistemımden daha canlı ses veriyor.Arkadasımın logitech 5+1 i vardı o da televizyona baglamıstı neredeyse aynı diyebilirim sesdeki netlikler.Microlab fc 361 i herkese öneriyorum. Fakat fc 362 modelinde garantı verebılıolarmıs bass da bozulma olmayacagına bilginize

• quote:

arkadaslar ürün elime ulaştı ve hemen takıp deneyim dedim.Ürün malzeme olarak güzel ayrı ampfi ünütesi güzel. Uydu hoparlorler uzun ve kaliteli ses veriyor. Sesi sona kadar getirdim bozulma oluyor ama çok değil bass da bozulma yok uydu hoparlorler bıraz dagıtıyor son seste.Kullanmış oldugum ses sistemımden daha canlı ses veriyor.Arkadasımın logitech 5+1 i vardı o da televizyona baglamıstı neredeyse aynı diyebilirim sesdeki netlikler.Microlab fc 361 i herkese öneriyorum. Fakat fc 362 modelinde garantı verebılıolarmıs bass da bozulma olmayacagına bilginize

Alıntıları Göster
    Kim garanti veriyormuş, anlayamadım.

• quote:

Kim garanti veriyormuş, anlayamadım.

Alıntıları Göster
    ikinci el z2300 diyorum baska bişi demiyorum video sitelerinden izle ve gör fenaaa saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: tatlıcak

ikinci el z2300 diyorum baska bişi demiyorum video sitelerinden izle ve gör fenaaa saygılar

Alıntıları Göster
    hayır!!!....müzik için yada seste netlik arıyorsanız, almamanız gereken bir sistem z2300....

Bu aralar i trigue L3800 baya ucuzladı.şiddetle tavsiye ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: transverse

hayır!!!....müzik için yada seste netlik arıyorsanız, almamanız gereken bir sistem z2300....

Bu aralar i trigue L3800 baya ucuzladı.şiddetle tavsiye ediyorum

Alıntıları Göster
    dostum sen z2300 cü bir insandın ne olduda artık önermiyorsun şaşırdım videoda vardı senin sanırım sistem fena

ama insanın dinledigii müzikte önemli

• quote:

Orijinalden alıntı: tatlıcak

dostum sen z2300 cü bir insandın ne olduda artık önermiyorsun şaşırdım videoda vardı senin sanırım sistem fena

ama insanın dinledigii müzikte önemli

Alıntıları Göster
    Burada microlab ürünleri satan bir magaza var oraya sordum özelliklerini bana Fc 362 ellerinde bulunmadıgını söylediler sipariş üzerine getiririz dediler 138 liradan garanti verebiliyoruz bass da bozulma olmayacagına dediler bende buna dayanarak söyledim.Ama şuan FC 361 Benim fazlasıyla işimi görüyor

• quote:

Burada microlab ürünleri satan bir magaza var oraya sordum özelliklerini bana Fc 362 ellerinde bulunmadıgını söylediler sipariş üzerine getiririz dediler 138 liradan garanti verebiliyoruz bass da bozulma olmayacagına dediler bende buna dayanarak söyledim.Ama şuan FC 361 Benim fazlasıyla işimi görüyor

Alıntıları Göster
    Amiyane tabirle adam çok pis "sallamış". Bu tarz setlerin distorsiyona girmemesi gibi bir olay olamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paramparca -- 12 Eylül 2009; 18:49:59 >
  • quote:

Amiyane tabirle adam çok pis "sallamış". Bu tarz setlerin distorsiyona girmemesi gibi bir olay olamaz.

Alıntıları Göster
    artık sallamısşa gunahı boynuna ben kendi kullandığım ürünü yeğlemek istemiyorum ama paylaşmak istedim bilgilendirmek amaçlı. Şahsen bende son seste çoğu setın ses bozulmasına ınanan bırıyım çünkü herseyın bır sonu ve sınırı vardır.Kullandıgım üründ bass konusunda bir sıkıntım yok zaten cihazda %75 oranında ses sabıt ve açık. Televizyondan sesi kısıp açıyorum ve bu şekilde son sesi vurunca birşey olmuyor:):):)

• quote:

artık sallamısşa gunahı boynuna ben kendi kullandığım ürünü yeğlemek istemiyorum ama paylaşmak istedim bilgilendirmek amaçlı. Şahsen bende son seste çoğu setın ses bozulmasına ınanan bırıyım çünkü herseyın bır sonu ve sınırı vardır.Kullandıgım üründ bass konusunda bir sıkıntım yok zaten cihazda %75 oranında ses sabıt ve açık. Televizyondan sesi kısıp açıyorum ve bu şekilde son sesi vurunca birşey olmuyor:):):)

Alıntıları Göster
    Zaten size bir şey demedim, yanlış anlamayın. Yazmanız da iyi oldu aslında. Multimedia ses sistemlerine bu tarz garantiler vermek düpedüz tüketiciyi kandırmaktır, aman dikkatli olun.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.