Şimdi Ara

Microlab M200 vs. M820 ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
1
Favori
2.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sizce bu sistemlerden hangisi daha iyidir fiyatları ve watt değerleri aynı , bi kıyaslama yaparsak birbirlerinden farkları artıarı ve eksileri nelerdir birbirlerine göre??
    Çok önemli bu kesin birini alıcam hafta sonu ...

Lütfen yardım...

• bence m820
  • M-820 2+1 SPEAKER
  • Peki yani m200'e göre ne gibi artıları vardır??
    Ben vatanbilgisayarda m200'ü denedim güzeldi fakat m820 yoktu topkapıda ama ordaki eleman bu daha iyi bence şekli ona göre daha iyi ve watt değerleri falan aynı dedi...
  • Kardeşimde M820 var oldukça memnun. Ben de denedim hoşuma gitti. Zaten kağıt üstünde neredeyse tamamen aynılar. M820 çok çok az bir farkla önde görünüyor. Tercih edebilirsin.
  • Konuyu hortlattım ama M820 aldım 2 hafta kadar önce mükemmel bi sitem bence , m200 m220 ile karşılaştırılması bile hata BASS olarak hepsinin önünde müthiş bir bass vuruyor , öyle yumuşak bass değil gayet sarsıcı...
  • saolun yardımcı oldunuz bende m820 alacağım bi'tane xD
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Creative T3 vs Logitech z623
    10 yıl önce açıldı
    Edifier S730 vs Logitech Z623
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hmm.. net bi açıklama yapan olmamış aslında. Fark olarak ikisini de deneme şansım olmadığından cevap veremicem fakat M-200 deki kumanda çok tatlı. Sırf kumandası için bile tercih sebebi olur derim ben. Hatta yarın alıyım ben bi tane yaf : D
  • kumanda filan bir yere kadar canım

• maksat keyif değilmi nihayetinde... gittim bugün M-200 aldım, henüz denemedim, muhtemeln bu akşam deneme şansım olacak. Kumandası da kendisi de çok tatlı tekrar söylüyorum. Uygun fiyatlı 2.1 düşünenler buna bakmadan geçmesin. Vatandan 70tl ye aldım. Hayırlı olsun : D
  • hayırlı olsun kardeşim
  • hayırlı olsun bence de m200 olmalıydı tercihin.
  • telekkürker hayırlayanlar ; ) 40W RMS bu kdar çok muydu yahu : ) henüz son seste denemedim o sebeple bozulma oluomu bilemiyorum fakat seste bir kirlilik yok temiz bası var diyebilirim. Piano black tasarım çok şık ve Kumandası rocks..! : ) Merak ettiğim mesela M-200 lerde bass çıkış yolu var evet wooferda fakat wooferın kendisi gözükmüo yani içinde muhtemelen, diğer modellerde hani altında yada yanda wooferın kendisinide görebiliyoruz ya, fark eder mi acaba = O
  • M-200 M-820 ye göre daha dengeli bir sistem. Ama cistak cistak şarkılar için bass ı daha iyi olan M-820. Yani sadece BASS farkı var o kadar
  • fiyatı ne kadar bu m820 nin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tekno34

fiyatı ne kadar bu m820 nin

75 TL vatan da
  • arkadaslar ben hem m 200 hemde m 820 dınledım cıkıs guclerı aynı her ıkısıde kırk waatt olarak gecıyr ama dızayn ve tıp bakımındam m 820 hos eger bulamıyorsan m 820 m 200 de alınır
    Güç çıkışı:12W x 2 + 16W RMS (THD %10)
    -Frekans yanıtı: 35Hz-20KHz
    -Giriş hassaslığı:350mV
    -Harmonik Sapma:% 0.3 1 W 1KHz
    -Sinyal ila Gürültü oranı:>80dB
    -Ayrışım:>45dB
    -Sürücü birimi: woofer 5.25” uydu hoparlörü 2.5” manyetikkorumalı
    -Audio giriş portu:-3.5mm stereo fiş
    -Audio çıkış portu:-RCA fişi
    m 820 nın ozellıklerı
    ama dedıgım gıbı aynı ozellıklere sahıp m 200 de oluır bence logıtech x 210 s 220 alınacagına hem fıyat olarak hem performans olarak mukemmel urun
  • Bende gecenlerde vatanda inceledım Logitec 220 ıle karsılastırdım fiyat olarak birbirine yakındı Mıcrolab m 820 yı actılar logitec s220 nın sesi duyulmadı bile bende Mıcrolabı m 820 yi aldım gayet de memmunum bu RMS sı yuksek oldugundan fılm ızlerken sankı tren arkamdan gelıo :D vatan card ve world card la aldım 64.50 ye geldı 2.1 de bu klasmanda mıcrolab'ın kalıtesi tartısılmaz..
  • bass filan dıyosunuz da bas sesi kırketıyor mu ? hangısınde ses daha temız, berrak :-)
  • bugun bende M820 aldım.cok dusundum cok urun arasında kaldım fakat ıyıkıde almısım.isteyenler olursa ınceleme yapabılırım.buraya yazabılırler arkadaslar.cunku 50-100 tl arasında 2+1 almayı dusunenler ıcın cok aydınlatıcı olacagını dusunuyorum.ben urunden cok memnunum ses beklemedım kadar netsub ise gayet kuvetlı ama bu 5'25 lik woofer a borcluyuz.ufak olsa bole olmazdı tabıkı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.