vatanda gıttım gordum basslarda boğulmadı 38 watt sanırım. ses,falan cok ıyı geldı .creatıve falan cok boğuldu yanında. bası tam actı adam tıtreme yok.
acaba deneyenler varmı bılgısayarım ıcın alıyorum fıyatıda uygun card fınansa 35 ytl.cın malı adı hoparlorlerden ıyı geldı bana yorumlarınızı ve en onemlısı yardımlarınız beklıyorum
vatanda gıttım gordum basslarda boğulmadı 38 watt sanırım. ses,falan cok ıyı geldı .creatıve falan cok boğuldu yanında. bası tam actı adam tıtreme yok.
acaba deneyenler varmı bılgısayarım ıcın alıyorum fıyatıda uygun card fınansa 35 ytl.cın malı adı hoparlorlerden ıyı geldı bana yorumlarınızı ve en onemlısı yardımlarınız beklıyorum
Sen beğendiysen al derim en önemlisi zaten senin beğenmen.
quote:
Orjinalden alıntı: FlawlessTr
sen bu işe ne kadar ücret ayırdın? eğer 80 90 ytl çıkarsan x-230 al
sağlun bencede oyle ama sızınde fıkrınız olur.ben pek anlamam o yuzden dıyorum.yanı denme sansı olan arkdaslar onerıyormu acaba
ayrıca uzerınde yazan watttlar cokda onemlı degıl galıba cunku x230 32 watt benım dedığğım 38 watt.a begendıgımden daha ıyı.ayrıca x230 3 kat daha pahalı sanırsam.. galıba 3 kat daha fazla keyıf verıyor ??
hmm önemli konu
bahsettiğin set iyi bir set dediğim gibi bir microlabı fiyat muadili başka bir marka ile aynı ortamda dinleyen microlabı alır.
beyler bende m -666 ancak kurulumda zorlanıyorum..yani daha önce kullanıyordum ancak şimdi yeniden kurmam gerekti fakat bağlantılarını yapamadım yardımcı olacak var mı acaba?
3 senelik konuyu hortlaşmışsın kardeşim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme