Şimdi Ara

microlab solo 6 tı nasıl bilirsiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar yarın Microlab solo 6 almayı düşünüyorm nedersiniz.... kullanan varmı

• quote:

Orijinalden alıntı: skyfrce

arkadaşlar yarın Microlab solo 6 almayı düşünüyorm nedersiniz.... kullanan varmı

Daha güçsüz ve alt model olmasına rağmen üretici taraından verilen veriler ışığında ses kalitesi olarak solo7 den daha iyi.
  • SağaL dostm tşk
  • Bende küçük ucuz hoparlörlerden vardı. 1 ay kadar önce solo6 aldım ve neye uğradığımı şaşırdım. Hem boyutları hem ağırlığı hem ses şiddeti hemde ses kalitesi beklediğimden fazla çıktı. Kabinler full ahşap, ön tarafında Peter Larsen in imzası var. Bas tiz dengesi çok iyi, arka plan sesleri çok net, kulak tırmalayan ses yok.

Bu arada sesi daha yarıya kadar bile açamadım, malum apartman...
    Kısacası müzik dinlemek için ses sistemi arayanlara tavsiye ederim. 2+1 falan boş iş.
  • LO-FI ürünler yapmalarına rağmen peter larsen'i bünyelerine kattıktan sonra gayet güzel ilerleme kaydettiler..

Ve iddia ediyorum Solo-6 Solo-7'den çok daha müzikal ve solo-7 deki o frekans karmaşası solo-6 da yok..Gayet şık ve işçilik seviyesi de yerinde...Ben 3 hafta önce aldım geçen hafta da sertert isimli arkadaşa sattım amaç test etmekti edildi ve onaylandı...Şöyle bir test yaptım (yakında fotoğraflarıyla beraber yayınlayacağım) Elimdeki Wharfedale crystal cr2-10 bookshelf'lerle aynı amfiyle (sony str serisi avr) aynı kabloyla aynı kaynaklarla test ettim..Tabii ki wharfedale de ki ayrıntıyı yakalaması imkansız yakalayamadı da (wharfedaleler kendi sınıflarında çook açık ara liderler özellikle crystal serisinde) ama çooook daha derinlere inebiliyor solo-6 bass frekanslarda (6.5" lik wooferlar saolsunlar)

Tizler o kadar parlak ki kısmak zorunda kalıyorsunuz yine aynı şekilde bass ayarını da yarı seviyeden yukarı pek çıkarmadım çünkü yetiyor ve artıyor bile..Uzun lafın kısası cidden kaliteli, dengeli bir 2.0 sistem arıyorsanız bunun direk adresi bu fiyat aralığında SOLO-6 diyebilirim..

saygılar,
    atalayalper

• quote:

Orijinalden alıntı: skyfrce

arkadaşlar yarın Microlab solo 6 almayı düşünüyorm nedersiniz.... kullanan varmı

Nereden almayı düşünüyorsunuz ve fiyatı nedir, ben de almak istiyorum.

Forumda yazılanları okudum ve bu tarz bir hoparlörün bana daha uygun olduğuna karar verdim ama hiç bir yerde bulamıyorum. Ankara'da nereden alabilirim? Boyutları ve dip ses denen illetin olup olmadığı konusunda bilgi verebilir misiniz?

İstediğim temiz ses veren, tiz veya basları ön plana çıkarmayan, dengeli bir hoparlör, diğer seçeneklerim Altec Lansing MX5021 ve Klipsch Promedia idi yalnız bunlar Solo 6 ve 7'ye göre epey pahalı sanırım. Siz ne önerirsiniz Solo 6 yeterli olur mu?
  • http://www.hepsiburada.com/Liste/microlab-solo6-11-ahsap-speaker/productDetails.aspx?categoryid=256&productid=bd850489

Ben buradan almıştım. Havale yaparsanız 180 tl. Kapıda ödeme seçeneğide var.
    Müzik için her zaman 2.0 tavsiye edilir, 5+1 ler film ve oyun ağırlıklı kullanım için daha uygun olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaslar herkese teşekkr ederm ... ürünü hızlıal.com dan almış bulunmaktayım .... yemin ederim dehşet bişey. 1-2 baSS lı parçalarla denedim ....ciğerlerim hopluyo Bass - Tizz dengesi Müthiş .....kesinlikle kaçırmayın ;

+Bass-TiZ dengeleri
    +6.5" SubwoofeR
    +aHşap gövde
    +Ön filtreleri cıkarınca büyüleyici Görünüm

+Tek eksisi analog ses tusu [ bildiğim kadarıyla kumandalı versiyonlar yurtdısında ]

Not : düşünün ..bu yorumları onBoarD ses kartı kullanan birisi olarak yapıyorum

• arkadaşlar solo6 ları karıştırmadınız umarım. şundan bahsetmiyorsunuz değilmi

http://www.focalprofessional.com/en/sm6-line/solo6-be.php
  • quote:

Orijinalden alıntı: tibitermo

arkadaşlar solo6 ları karıştırmadınız umarım. şundan bahsetmiyorsunuz değilmi

http://www.focalprofessional.com/en/sm6-line/solo6-be.php

'
    solo6 deyince aklina bu gelen tek kisi sensin sanirim
  • Solo 6 cidden çok dengeli bir sistem. Ucuz yollu amatör hi-fi sistemler arayanlar için ideal bir ürün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sterilsenfoni -- 22 Kasım 2010; 23:55:52 >
  • daha da yeni x15 aldım. solo 6 190 milyonmuş, şeytan diyor yap şunu 4-5 taksit, koy x15 uydularının yanına
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crosshair

daha da yeni x15 aldım. solo 6 190 milyonmuş, şeytan diyor yap şunu 4-5 taksit, koy x15 uydularının yanına

kardeş aslında çok güzel bir 7.1 sistem elde edebilirsin. 5.1 dvd filmleri upmix ile 7.1 e dönüştürebilirsin. dts-es ile kodlanmış hd filmlerden bahsetmiyorum bile
  • x15'in uyduları ile solo 6'lar arasında muazzam bir güç farkı var ama (:
  • dostum aslında filmlerde önemli olan merkez. ama mesela bir mp3 açtığında eğer stereo xpand yapmadıysan ses sadece solo 6 lardan gelir ve çok net bir şekilde gelir. ( üstelik x-15 in subwooferı aktif olur ) güzel bir ses elde edebilirsin ancak yinede manuel olarak ayar yapmanızda yarar var. öyle kurar kurmaz dengeli bir şekilde çalışacağını sanmıyorum. önce yazılımdan ayarları yaptıktan sonra birde manuel olarak solo 6 yı ayarlamanız gerekiyor.

çok da zor değil. iki megaworksu birbirne bağladım çok kolay bir şekilde. şuanda gigaworks T3 ün yanında 5.1 pihilipsi ekliyorum film izleyeceğim zaman. muhteşem oluyor. kim ne derse desin dengesiz oluyor deselerde o dengeyi kurmak sizin işiniz. ve kolay bir şekilde yapılabilir.
  • çelme aklımııı
  • 100 kişi okumuş 1 kişi resim eklememiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sterilsenfoni -- 23 Kasım 2010; 16:53:52 >
  • Eklemişsin fakat yanlış fotoğrafı eklemişsin

Solo 6 budur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRAPS -- 23 Kasım 2010; 19:29:25 >
  • nedir doğrusu sen göster? :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.