Şimdi Ara

Microlab Solo-6 ve Solo-7 fiyatları ile Sizin Tavsiyeleriniz.?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar Microlab Solo 6 veya 7 almayı düsünüyorum..

Solo 6 ve Solo 7C arasında 40 dolar civarında bir fark var.

Sizce hangisini almam daha mantıklı olur.?

Her ikisinin de özelliklerini biliyorum fakat kullan arkadaşların tavsiyeleri çok önemli..!

Geçmişte bu ikisi hakkında çok açıklayıcı konular olmuş fakat biraz karmaşık geldi bana..

Bu ikisini, bu fiyat aralıklarında kıyaslarsak hangisi ağır basar acaba.?

Lütfen, bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuytu -- 12 Aralık 2010; 13:00:35 >

• solo7 bulamadım nerede satılıyor ?
  • @MİY1988

Konuda açmıştım.Bilmiyorum bu arkadaş nerden fiyat aldı ama.Adapazarı vatanda teşhirle beraber 3 tane var.Solo 7C modeli.
  • internette araştırılırsa bazı sitelerde mevcut..

Mesela ->http://www.anadolutoti.com/default.asp?git=9&urun=4682

Ama bana ikilemde kaldığım Solo 6 veya Solo 7C hakkında yardımcı olan çıkmadı :(
  • Forumda solo 6 kullanan ender kişilerdenim sanırım. Solo 7c ile aralarında kalıp 1 ay düşünüp incelemişliği vardır. İki arasında solo 6 daha mantıklı geldi. solo7 gercekten buyuk bir hoparlör ve eger odanıza koyacaksanız fazla gelıyor. Zaten solo 7 sahipleri kucuk odalarda memnun kalmadıklarını nuyuk salonlarda daha iyi ses cıkardıgını yazmıslar. Solo 6 hacim konusunda cok daha mantıklı ama solo 6 da kucuk degıl kesınlıkle. Bu ıkı hoparlorde muzık dınlemek ıcın alınmalı. solo 6 da bas-tiz dengesi kuşlağa daha hoş geliyor. Mid çıkışları için ayrı bir çıkış olmadığından tizler ve baslar daha belirgin ve kulağa çok daha hoş geliyor. Yaklaşık 1 yıldır bendeler ve aldığıma hiç pişman olmadım. hatta kuzenim sesini duyar duymaz bir tanede o aldı. Bu arada bir cok hoparlor kullandım neredeyse kullanmadığım dinlemediğim hoparlor yok gibi. Sola 6 yı kesinlikle değiştirmeyi düşünmüyorum. kesinlikle tavsiye derim.
  • yorumun icin cok tesekkür ederim, bir de Solo 7C kullanıpta Solo 6 ile kıyas yapabilecek arkadas yorum yaparsa sevinirim...
  • solo7 kullanicisiyim solo6 dinleyemedim, 2 side buyuk hoparlorler, 2 side masa ustune konulmaz, yere koyulacagina gorede solo7 nin yuksekligi bence dezavantaj olusturmaz, duruma gore ikisininde +lari vardir, ses kalitesine gelince, ben dinlemedim bilmiyorum ama sanki solo6 alanlar sesinin 7 den daha iyi oldugunu soylemelerindeki bi etkende kendilerinde solo6 olmasi, zevk meselesi, aralarinda 100 tl fark var ses kalitelerine 3asagi 5yukari ayni dersek, Gorselligine para vericeksin diyebilirm, ben solo7yi tvnin yaninda kullandigim icin daha guzel yakisti, Bu arada bir konuyu belirtmekte fayda var, basslar ilk gun geldigi gibi asla degil, ben mayista aldim, basslar gun gectikce guzellesti, Birde sunu soyliyeyim sistemi muzik dinlemek icin alin

http://img191.imageshack.us/img191/6545/p5230038.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prestor -- 11 Aralık 2010; 15:25:31 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Jbl stage 1 ve 2 hakkında yorum
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • prestora katılıyorum. solo7 daha geniş odalarda kullanmak için ideal. odanız küçükse solo 7 gereksiz olur. ama tv nın yanına koyacaksanız kesınlıkle solo7 alın. ses kalıtelerı asagı yukarı aynıdır zaten, her ıkısınınde sesı muazzamdır. ıkısıde pişman etmez. kalıte acısından pek fark yoktur. boyutlar ve kullanım alanı olarak degerlendırmek dah mantıklısır.
  • Yorumlar icin cok tsk ederim..

Microlab Solo 7C modelini aldım... Elime gecmedi henüz ama, bende 1 hafta sonra ilk yorumlarımı paylaşırım :)
  • solo 7c solo 6ya göre hacim ve ses bakımından bir gömlek üstün diyebilirim ikisinide dinleme fırsatım oldu hatta şöyle birşeyde söyliyebilirim bu iki modelden daha çok mikado v28b modelinin sesi nedense bana daha tatminkar geldi ek olarak üstünde flash bellek ve sd kart girişleride mevcut ve karaoke özelliği falan var ve dediğim gibi ses bakımındanda solo7cden daha tatminkar geldi belki açık alanda test ettiğim içindir ama açık alanda ses daha çok yayılır ve daha kötü gelmesi gerekirken bundan daha iyi ses aldım diyebilirim.

Microlab Solo 7c :http://www.anadolutoti.com/default.asp?git=9&urun=4682

Mikado v28b :http://www.anadolutoti.com/default.asp?git=9&urun=5444

• Arkadaşlar bende solo 7c almayı düşünüyorum bi de aklımda edifier r2700 var sizce hangisi ve ben bu cihazları nereden bulabilirim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.