Şimdi Ara

..::MİCROLAB SOLO 7 2.0 İNCELEMESİ::.. (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
954
Cevap
4
Favori
138.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Prestor

quote:

Orijinalden alıntı: quatroxx

quote:

Orijinalden alıntı: Gatetrans

Stüdyoda çalışan bi arkadaşım aldı bunu,fiyatı için çok çok iyi bir ses sistemi.Ayrıca biz kolonları mp3 lerle test etmedik.Kesinlikle test aracı olarak kullanmayın mp3 leri.Çünkü mp3 bit değeri olarak maksimum 320kbit veriyor ki onda bile iyi ses var fakat biz flac formatlı seslerde dinledik yani 900 1050kbit lik ses dosyalarıyla,hatta orjinal CD kalitesi yani 1411kbit ses dinledik,sonuç cidden etkileyici.

Daha iyileri yokmu,kimse yok demedi,20bin dolara aynı hatta solo 6 boyutuunda kolonlar var,ama ne kadar profesyonel yada paranız ne kdr o durumu değiştirir tabi.Ama bu fiyata verdiği ses çok çok iyi.

128 veya 320 kbit lik ses dosyaları ile de performans beklemeyin,gerçek ses benim için mesela en az flac formatlı dosyalar.Tavsiyemdir bi dinleyin.

Özellikle Audiophile koleksiyonunu tavsiye ederim

audiophile??

Gerekli yerlerde Audiophile sound seklinde arama yaparsanız klasik müzikten jazza kadar bir sürü albüm var itinayla seçilmiş.

• 2 gün evvel vatan computer dan solo 7 aldım taktım memnunum fakat şimdi farkediyorum giriş ve çıkışların oldugu kutunun içinde bulunan hoporlörlerden diğerine göre daha az ses çıkmakta.
    bu normaldede böylemidir yoksa bir problemmi var ?
  • kısık seste ayrıntı verebiliyor mu bu alet acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4sone

2 gün evvel vatan computer dan solo 7 aldım taktım memnunum fakat şimdi farkediyorum giriş ve çıkışların oldugu kutunun içinde bulunan hoporlörlerden diğerine göre daha az ses çıkmakta.
    bu normaldede böylemidir yoksa bir problemmi var ?

Bir tanesinden daha fazla ses gelmesi çok normal çünkü Stero da kullanıyorsunuz iki tarftan eşit miktarda tabiki de ses gelmicek aksi takdirde şarkınızda çalan enstrumanları ayırt edemezdiniz...
  • ben 5.1 de kullandım evimde hi fi de kullanıyorum fakat böyle birşey yaşamadım her ne kadar stero da olsa.

örnek olarak şöyle diyeyim sanki balans %80 olarak solda gibi çalmakta.
  • quote:

ben 5.1 de kullandım evimde hi fi de kullanıyorum fakat böyle birşey yaşamadım her ne kadar stero da olsa.

her şarkıda durum bariz böle mi??
  • quote:

Orijinalden alıntı: mawoix

quote:

ben 5.1 de kullandım evimde hi fi de kullanıyorum fakat böyle birşey yaşamadım her ne kadar stero da olsa.

her şarkıda durum bariz böle mi??

Acaba kablonun hoparlore bagli oldugu yerde tam olarak baglantinin saglanamamasindan dolayi boyle birsey yasi olabilirmisiniz ? IYI SIKISTIRMAZSANIZ kablo yeteri kadar temas edemiyebiliyo, hos bu yazdigim bana bile sacma geldi

• evet böyle , mesela ortalama %30 açtığımda anfili kutudan ses çıkmıyor gibi ama diğer hoporlörlerden ses gayet güzel çıkmakta.
    sesi son ses açtığımda ikiside çok iyi ama sanırım bu anfili kutu yine daha az ses çıkartıyor.
  • bilgisayardaki ayalarınızı kontrol ettiniz deil mi?? solda fln olmasın ses.. bu arada arkadaki kırmızı beyaz girişleri ii sokmaya bak.. ben başlarda iyi sokmuyordum bu kadar giriyor zorlamaım sorun olur die.. sonra birgün takarken birazcık zorlayarak soktum girişleri tam oturdu ve seslerdeki gelme gitme problemide çözüldü.. bak bi arkaya ii sokmuşmusun ikisinide..
  • bakalım birde ses kartını değiştireceğim, bu arada kırmızı beyazlarda problem yok.
    balans ayarlarına baktımda yok oradada bir sorun .r
  • quote:

evet böyle , mesela ortalama %30 açtığımda anfili kutudan ses çıkmıyor gibi ama diğer hoporlörlerden ses gayet güzel çıkmakta.
    sesi son ses açtığımda ikiside çok iyi ama sanırım bu anfili kutu yine daha az ses çıkartıyor.

Amfide balans sorunu olabilir.
    Sesi en kısığa (0) ayarlayın ve yavaş yavaş açmaya başlayın eğer birisi diğerinden ortalama % 10 dan fazla bir şekilde ses yüksekliği olarak önde artıyorsa , bence 1 ayı geçmeden teknik servisten sorunlu raporu alıp yenisiyle değiştirin.

Bendeki solo 7 de ise amfisiz kutu diğerine % 5 filan daha önce ses açılmaya başlıyor.Ama bu orta ve yüksek seslerde anlaşılmadığı sorun etmiyorum
    iyi günler

• arkadaşlar ankaradan solo7 satan varsa uygun fiyata alabilirim...
  • Solo 7 Ler Satılmıştır Yerine Stero Sony RXD9 Aldım Tapıyorum Şuan Cihazaa
  • Arkadaslar, logitech z4 ve solo7 arasinda kararsiz kaldim, hangisini onerirsiniz, bulundugum sehir dolayisi ile deneme imkanim yok, acaba su gunlerde yolu ikisininde bulundugu bir dukkana dusecek olan varsa deneyebilirmi =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayalperestink

Arkadaslar, logitech z4 ve solo7 arasinda kararsiz kaldim, hangisini onerirsiniz, bulundugum sehir dolayisi ile deneme imkanim yok, acaba su gunlerde yolu ikisininde bulundugu bir dukkana dusecek olan varsa deneyebilirmi =)

bassta wooferdan oturu z4un daha iyi oalbilitesi var ama mid ve tizlerde bence microlab daha iyidir, sahsen bir set daha almayi dusnuyoprum
  • quote:

Arkadaslar, logitech z4 ve solo7 arasinda kararsiz kaldim, hangisini onerirsiniz, bulundugum sehir dolayisi ile deneme imkanim yok, acaba su gunlerde yolu ikisininde bulundugu bir dukkana dusecek olan varsa deneyebilirmi =)

Gorusu olan ?
  • Orijinalden alıntı: hayalperestink

Gorusu olan ?

Logitech Z4 modelini zaman zaman işyerinde dinliyorum bas olarak tatminkar ama solo 7 modeli mid ve tiz olarak bariz bir şekilde önde.(Şahsi fikrim)Dinleyeceğin müzik tarzına göre seçimini yapabilirsin. Bende bu ikilemde kalmıştım ama kullanıcı yorumlarını dikkate alarak (İyi ki almışım) Solo 7c modelini aldım.Sonrası malum Creative X fi 5.1 usb ses kartı ve yaklaşık bir hafta öncede orjinal Cd lerimi dinlemek için Sony XE597 SACD çalar alıp ikisinide Solo7 e bağladım.Stereo amfi ve üst seviye bir hoparlör takımı alana kadar bu sistem beni tatmin edecektir.Umarım sende seçimini Solo 7 modelinden yaparsın.Daha fazla keyif alacağını düşünüyorum.

• quote:

quote:

Gorusu olan ?

mid ve tiz olarak solo7 öndedir.. ama bass olarak z4le yarışabilirler die düşünüyorum.. malum solo7nin bassları yetersiz geliyor.. en basitinden woofer sürücüsünün yanaklarından bu durum belli.. ama solo7 alınca z4 e göre daha menmun kalırsın eminim..
  • 11 sayfayıda okuduktan sonra bu tarz bir sistem almak isteyen kişinin yapması gerekeni yaptım ve solo 7c siparişini verdim. Segment ve simgem bilgisayarı aradığımda ellerinde olmadığını fazla yakın zamanda gelmiyiceğini söylediler. Mal satmak istemeyen bir halleri vardı. Bende aşşağıdaki adresten aldım fiyat nasıldır arkadaşlar?
    http://www.anadolutoti.com/default.asp?git=9&urun=4682
  • quote:

Orijinalden alıntı: longcafe

11 sayfayıda okuduktan sonra bu tarz bir sistem almak isteyen kişinin yapması gerekeni yaptım ve solo 7c siparişini verdim. Segment ve simgem bilgisayarı aradığımda ellerinde olmadığını fazla yakın zamanda gelmiyiceğini söylediler. Mal satmak istemeyen bir halleri vardı. Bende aşşağıdaki adresten aldım fiyat nasıldır arkadaşlar?
    http://www.anadolutoti.com/default.asp?git=9&urun=4682

daha once bu siteyi duymadm ama fiyat gayet iyi ben mayis ayinda kargo dahil kumandasiz mdelini 262 liraya almistim

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.