Şimdi Ara

..::MİCROLAB SOLO 7 2.0 İNCELEMESİ::.. (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
954
Cevap
4
Favori
138.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: longcafe

11 sayfayıda okuduktan sonra bu tarz bir sistem almak isteyen kişinin yapması gerekeni yaptım ve solo 7c siparişini verdim. Segment ve simgem bilgisayarı aradığımda ellerinde olmadığını fazla yakın zamanda gelmiyiceğini söylediler. Mal satmak istemeyen bir halleri vardı. Bende aşşağıdaki adresten aldım fiyat nasıldır arkadaşlar?
    http://www.anadolutoti.com/default.asp?git=9&urun=4682

bu arada hayirli olsun gule gule kullan

• Teşekkürler Bu arada sen pc ye mi bağlı kullanıyosun? Bağlantıyı bir ucu jack pc ye diğer ucu 2 adet rca kablo ile yapmayı düşünüyorum.
  • 7.0 alacaklar icin 3 gun once sorunsuzca alisveris yaptigim uygun fiyatli yer linki :

http://www.tekmarshop.com.tr/ProductDetails.asp?productid=2211
  • quote:

Teşekkürler Bu arada sen pc ye mi bağlı kullanıyosun? Bağlantıyı bir ucu jack pc ye diğer ucu 2 adet rca kablo ile yapmayı düşünüyorum.

benim sistem surekli uyu alicisina bagli, digerinide 5 metrlik rca kablosuyla laptopa bagli olarak kullaniyorum

@hayalperetnik
    siteyi soyledigin iyi oldu alabilirim bende
  • Aklima takildi, biraz bakindim ama rastlayamadim.

Microlab'in Solo7 ler icin kullanabilecegimiz subwooferlari var mi ? Ayrica bazi sitelerde solo6 ve solo7 subwoofer olarak geciyor, bunun olayi nedir ?

Son olarak, bunu ses karti ile kullanan arkadaslar onboard'a gore ses kartina verilen paraya deger bir degisiklik aldiklarini dusunuyorlarmi. Ona gore bir ses karti alalim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayalperestink

Aklima takildi, biraz bakindim ama rastlayamadim.

Microlab'in Solo7 ler icin kullanabilecegimiz subwooferlari var mi ? Ayrica bazi sitelerde solo6 ve solo7 subwoofer olarak geciyor, bunun olayi nedir ?

Son olarak, bunu ses karti ile kullanan arkadaslar onboard'a gore ses kartina verilen paraya deger bir degisiklik aldiklarini dusunuyorlarmi. Ona gore bir ses karti alalim.

Biraz onceki mesajları okusan daha iyi olur butun sorularının cevapları var önceki mesajlarda...

1-Bana göre bassları oldukça yeterli solo7 nin ama eğer oyle içim titresin yerimde duramıyım basstan diyorsan z2300 çok tercih edilen ve performasnından memnun birbiri ile uyumlu olan parçalar.(ki bende gereksiz)

2-Onboard ses kartıyla dinliyeceksen boşuna hiç para verme ne bu sisteme nede başka bir sisteme solo7 almadan önce git guzel bi ses kartı al derim ben yoksa vasat bi ses sisteminden farkı olmaz senin için...

• Biraz önce anadolutoti den aradılar bugün kargolamaları gerekiyodu hesapta. Ürün yokmuş distribütoru aramışlar 1-2 ay içinde de gelmesi zormuş. Beyler bu solo 7c yi İstanbul içi bulabiliceğim bir yer söyleyin.
  • Arkadaşlar yokmu bulabiliceğim bir yer? Ne solo7c miş ya
  • quote:

Arkadaşlar yokmu bulabiliceğim bir yer? Ne solo7c miş ya

bence kumandasiz daha iyi, kirmizi led o kasaya pek yakismamis
  • Sağol iyi deneme ama teselli işe yaramadı :) bulamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prestor

quote:

Aslina bakarsaniz bende bu dusunceden yola cikarak solo 7c yerine solo7 tercih ettim, gercekten yakismiyor =)
  • quote:

quote:

quote:

Aslina bakarsaniz bende bu dusunceden yola cikarak solo 7c yerine solo7 tercih ettim, gercekten yakismiyor =)

hem yakismiyo bide soyle bi durum var olaki kumanda kirildi ses ayar vs falan varmi kolonda

• quote:

quote:

quote:

quote:

hem yakismiyo bide soyle bi durum var olaki kumanda kirildi ses ayar vs falan varmi kolonda

Evet var arka tarafında ses düğmesi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi longcafe -- 3 Temmuz 2010; 2:09:14 >

• 2. el satan varsa 7c pm den ulaşsın haftasonu bitirelim işi..
  • Kesinlikle solo7 alın çok memenunum iyiki 7c almamışım kırmızı ledi arkta gordum hiç şık durmamış saçma durmuş :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: wituy

Kesinlikle solo7 alın çok memenunum iyiki 7c almamışım kırmızı ledi arkta gordum hiç şık durmamış saçma durmuş :S

• beyler solo 7c satan varsa bana ulassın...
  • Solo7c bulamayanlar icin uzaktan kumandali ses kartlari iyi bir alternatif olabilir.
  • quote:

Solo7c bulamayanlar icin uzaktan kumandali ses kartlari iyi bir alternatif olabilir.

Bunu söyleyince aklıma bir soru geldi. Sesi bilgisayardan full açıp hoparlörden ayarlamak mı? Yok sa hoparlörün sesini açık bırakıp bilgisayardan ayarlamak mı daha iyi sonuç verir?
  • beyler solo 7 nin 150 watt solo 7c nin 110w oldugu dogrumudur....
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.