Şimdi Ara

..::MİCROLAB SOLO 7 2.0 İNCELEMESİ::.. (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
954
Cevap
4
Favori
138.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hidrojenperoksit

beyler solo 7 nin 150 watt solo 7c nin 110w oldugu dogrumudur....

Hayır değildir. İkiside 55x2 110watt dır.
    http://www.microlab.cn/product.asp?bigclassid=15&smallclassid=72
  • quote:

Orijinalden alıntı: longcafe

quote:

Orijinalden alıntı: hidrojenperoksit

beyler solo 7 nin 150 watt solo 7c nin 110w oldugu dogrumudur....

Hayır değildir. İkiside 55x2 110watt dır.
    http://www.microlab.cn/product.asp?bigclassid=15&smallclassid=72

vay anasını...
    e vatan bilgisayar ne diye 75x2 yazıyor ?
    bu soruyu soran acaba sahibindende bana yazan (solo 7 için) kişi mi ? merak ettim doğrusu.

• 150w diye biliyorum ben ikisinide ama 110w bayaa iiş görür birde alanlar film ve basslı normal arebesk vs gibi müzik türlerindeki şarkılar hakkında bilgi verebilirler mi?
  • 110 watmıs beyler bende arastırdım... gercı ben solo 6 aldım oda 100w...
  • beyler watti kutuda 75x2 yaziyor ama bende anlamis degilim hagisi dogru, ama isterseniz size soyle bir bilgi vereyim, sesi sonlara dogru actigimda yan binadaki adam sikayete geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prestor -- 13 Temmuz 2010; 20:21:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prestor

beyler watti kutuda 75x2 yaziyor ama bende anlamis degilim hagisi dogru, ama isterseniz size soyle bir bilgi vereyim, sesi sonlara dogru actigimda yan binadaki adam sikayete geldi

Bende anlamadım ama ürünün resmi web sitesinde yazanı söyledim. 80 watt da şikayete getirir :) Belkide kutuda türkçe yazıyosa TR ambalajına 150 yazmışlardır. Ne önemi var ya sonuçta hoparlör canavar 40 watt'ın hesabı olmaz
  • Alternatif olsun, konu canlansin ..

• bende koyiyim bari

• arkadaslar bu ürünü ist anadolu yakasında inceleyip test edip alabilecegim bir yer varmı bildiginiz 5.1 sistemlerden sıkıldım bi dünya kablo kargasa zaten 5.1 dagıtamıyoruz sistemi dvd çıkışımız bunun için müsait değil bari bundan alalım hiç değilse sesi 2.0 dan net alırız
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakketenci

arkadaslar bu ürünü ist anadolu yakasında inceleyip test edip alabilecegim bir yer varmı bildiginiz 5.1 sistemlerden sıkıldım bi dünya kablo kargasa zaten 5.1 dagıtamıyoruz sistemi dvd çıkışımız bunun için müsait değil bari bundan alalım hiç değilse sesi 2.0 dan net alırız

dedigin gibi 5.1 lerde kablo vs falan sorun oluyo, eger 5.1 film flanda izleyemiyorsaniz, tavsiye ederim, filmleri falan bende solo7 ile izliyorum gayette memnunum
  • quote:

quote:

arkadaslar bu ürünü ist anadolu yakasında inceleyip test edip alabilecegim bir yer varmı bildiginiz 5.1 sistemlerden sıkıldım bi dünya kablo kargasa zaten 5.1 dagıtamıyoruz sistemi dvd çıkışımız bunun için müsait değil bari bundan alalım hiç değilse sesi 2.0 dan net alırız

dedigin gibi 5.1 lerde kablo vs falan sorun oluyo, eger 5.1 film flanda izleyemiyorsaniz, tavsiye ederim, filmleri falan bende solo7 ile izliyorum gayette memnunum

Filmlerde kesinlikle pisman olmayacaginiz sonuclar alacaksiniz, hele ki iyi bir ses kartiniz varsa tadina doyulmuyor.

Ses karti demisken, onboard dan ses kartina gectim ve son 10 gundur ses karti ile kullaniyorum, bass larda bariz bir fark yaratti, sesi daha berrak ve canli yapti.

Ses karti Creative X-Fİ Platinium.

• quote:

Orijinalden alıntı: hayalperestink

quote:

quote:

Filmlerde kesinlikle pisman olmayacaginiz sonuclar alacaksiniz, hele ki iyi bir ses kartiniz varsa tadina doyulmuyor.

Ses karti demisken, onboard dan ses kartina gectim ve son 10 gundur ses karti ile kullaniyorum, bass larda bariz bir fark yaratti, sesi daha berrak ve canli yapti.

ciddi anlamda fark olustu yani bende dusunebilirim ozaman

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hayalperestink

quote:

quote:

ciddi anlamda fark olustu yani bende dusunebilirim ozaman

Evet, mutlaka denemelisiniz.

Ozellikle basslar da ki degisim cok sasirtacaktir ilk etapta.

• yok mu arkadaslar bu ürünü satan ist da ?
  • quote:

yok mu arkadaslar bu ürünü satan ist da ?

Hiçbir yerde stokta yok malesef bulamazsam solo 6 almayı düşünüyorum hızlıal ve hepsiburadada 200 tl ye mevcut
  • ne ürünmüş arkadaş yok satıyor gerçi benim solo 7 lerde 1 haftada satılmıştı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: OverClocker

quote:

Hiçbir yerde stokta yok malesef bulamazsam solo 6 almayı düşünüyorum hızlıal ve hepsiburadada 200 tl ye mevcut

peki ne gibi farklar var solo 6 ile solo 7 arasında solo 6da uzaktan kumanda varmı?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OverClocker

quote:

peki ne gibi farklar var solo 6 ile solo 7 arasında solo 6da uzaktan kumanda varmı?

eger sonunda 6c 7c gibi ibareler varsa urun uzaktan kumandalidir, sadece solo6 solo7 diye gecerse uzaktan kumandasiz modellerdir, kimileri solo6 nin performansinin 7 den daha iyi oldugunu soyluyor denemedim duymadim

• FLAC formatını bulmak zor değil,iyi bir araştırma yapman gerek ama.Torrent en iyi kaynak onun dışında bulmak zor evet.Ben mesela trance müzik dinliyorum ve yaklaşık 2-3 yıl içinde çıkan tüm trance parçaların FLAC formatları üye olduğum bir torrent sitesinde veriliyor.Çoğu var hemen hemen.Birde wav formatı da olabiliyor orda bazen.Flac 900-1000 civarında bir bit değerine wav direk CD yani 1411 kalitesi.Eğer ses sisteminizi gerçekten dinlemek istiyorsanız FLAC veya WAV deneyin.Yada evinizde bulunan orjinal bir ses CD sini dinleyin,farkı göreceksiniz.FLAC isteyen olursa trance bir parça olarak up edebilirim bi yerlere,birde wav formatında atarım,hatta bir parçayı wav ve 320 mp3 olarak atarım siz dinleyince farkı görüceksiniz.Yalnız kulağınız iyiyse iyi bir dinleyiciyseniz farklı anlıyorsunuz dikkat edin.Farkı kendinizde görebilirsiniz bu arada,orjinal cd takın dinleyin,aynı cd yi media playerden 320 olarak mp3 çevirin bir parçasını bir kaç defa dinleyin farkı görürüsünüz.

• satmak isteyen varsa 7c ses kartı ile beraber alınabilir.. duyurulur :)
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.