Şimdi Ara

..::MİCROLAB SOLO 7 2.0 İNCELEMESİ::.. (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
954
Cevap
4
Favori
138.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Solo7c'mi yakında satacağım. Tatilde olduğum için evden uzağım ama eylül gibi satışa koyacağım. Faturası, orjinal kolisi, köpükleri var. Sanırım Ekim-Kasım gibi almıştım.

Şuan 5+1 ile ayrı ayrı pc ye bağlı kullanıyorum. Film izlerken 7+1 şeklinde oluyor. Müzik dinlerken 1+1 (yani sadece solo7c açık)

Film izlerken sadece solo7c performansı kesinlikle yetersiz. İyi diyenlere bakmayın. İmkanınız varsa test edin, bu kadar iddialı konuşuyorum.
    Müzik dinlerken 2+1 ve 5+1 lere fark atar, gerçekten müzikte çok iyi ses veriyor. Gatetrans'ın yazdığı gibi orjinal CD lerde performans harika.
    Ben harici creative ses kartı ile kullandım(160 tL idi) Onboarddan farkını görmeyince ses kartını iade ettim. Kumandasının olması artısı.

Satacak olmamın sebepleri:
    1- Müziği yüksek sesle dinlemekten zevk alıyorum. Apartmanda olduğum için böyle imkanım yok.
    2- Kablo karmaşası oluyor. Film için solo7c yetmediği için 5+1 ile kullanıyorum. Çok kablo oluyor. 5+1'imi de satacağım.
    3- Logitech Z-5500 alma imkanım şuanda olmadığı için çareyi bir süre Microlab M-820 kullanmakta buldum ve satın aldım. Yazlıkta kullanıyorum film ve müzikde işimi görüyor.

Dediğim gibi eylülde Microlab M-820'i evimde kullanmaya başlayınca solo7c'yi satışa çıkaracağım. 5+1'i tanıdıklardan birine veririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: hidrojenperoksit

110 watmıs beyler bende arastırdım... gercı ben solo 6 aldım oda 100w...

Benim Solo7c ile takas yapmayı düşündüğünüz ve fiyatı solo7c'den daha yüksek olduğu halde üzerine ufak bi miktar veririm dediğiniz sony marka 1+1'nizi ne yaptınız? Elden çıkarabildinizse ne mutlu size.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ertug-TR

satmak isteyen varsa 7c ses kartı ile beraber alınabilir.. duyurulur :)

Dostum ben satıyorum. (Solo 7)

http://forum.donanimhaber.com/m_41833123/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gatetrans

FLAC formatını bulmak zor değil,iyi bir araştırma yapman gerek ama.Torrent en iyi kaynak onun dışında bulmak zor evet.Ben mesela trance müzik dinliyorum ve yaklaşık 2-3 yıl içinde çıkan tüm trance parçaların FLAC formatları üye olduğum bir torrent sitesinde veriliyor.Çoğu var hemen hemen.Birde wav formatı da olabiliyor orda bazen.Flac 900-1000 civarında bir bit değerine wav direk CD yani 1411 kalitesi.Eğer ses sisteminizi gerçekten dinlemek istiyorsanız FLAC veya WAV deneyin.Yada evinizde bulunan orjinal bir ses CD sini dinleyin,farkı göreceksiniz.FLAC isteyen olursa trance bir parça olarak up edebilirim bi yerlere,birde wav formatında atarım,hatta bir parçayı wav ve 320 mp3 olarak atarım siz dinleyince farkı görüceksiniz.Yalnız kulağınız iyiyse iyi bir dinleyiciyseniz farklı anlıyorsunuz dikkat edin.Farkı kendinizde görebilirsiniz bu arada,orjinal cd takın dinleyin,aynı cd yi media playerden 320 olarak mp3 çevirin bir parçasını bir kaç defa dinleyin farkı görürüsünüz.

Daha bundan 2 ay once Flac nedir yahu derken bi hevestir araştırmaya başladım.Aradan 1 hafta geçti olayın mantığını anladım.Tabiki Flac ın hastası oldum.Normal bi mp3le 320 bit olsa bile Flac formatlı bi dosyayı kıyaslamak gerçektende saçmalık.Flac formatlı bi şarkıda özellikle iyi bi ses kartı ve solo7 warsa farkı hissetmemk imkansız.Her enstrumanı tek te ve berrak bi şekilde duyabiliyorsunuz.

Sırf Flac arsıv yapıcam diye gittim 1TB ex. hard-disk aldım.Yanlık dostm senden bi fikir istiyorum.Flac formatlı şarkıları ne yazzıkki I Tunesten ıpoduma atamıyorum convert de olmuyor varmıdır bunun bi çözümü nette baya araştırdım ama bi çözüm bulamadım.Son olarak...

Flac candır

• Solo 7 ler 1 haftaya kadar stoklara girecekmiş ithalatçı firma segment bilgisayar ile görüştüm ürünlerin gümrükte beklediğini söyledi.
  • beyler aletin siz wattini tartisa durun, dun aksam evi discoya cevirmemiz sonucu saat 11 de eve polisler geldi, kisi basi 140 lira caze kesecegini soyledi,(4kisiyiz) allahtan sikayetci bu seferlik uyari falan olsun dedi
  • Beyler fc-361 alsam kolonlarını solo7 ile değiştirsem nasıl olur ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: wituy

Beyler fc-361 alsam kolonlarını solo7 ile değiştirsem nasıl olur ??

ne alaka yaaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prestor

quote:

ne alaka yaaa

Ya fc 361 ın paneli hoşuma gitti ayrıca ucuzda artı olrak bide sub eklenmiş olur bas açıısndan sadece uydular yerine solo7 leri bağlıcam ancak bi sorun olurmu yanı solo7 ye bi etksi bozulma vs gibi bişi ??
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Prestor

quote:

ne alaka yaaa

Ya fc 361 ın paneli hoşuma gitti ayrıca ucuzda artı olrak bide sub eklenmiş olur bas açıısndan sadece uydular yerine solo7 leri bağlıcam ancak bi sorun olurmu yanı solo7 ye bi etksi bozulma vs gibi bişi ??

iyide fc361 in bassi solo 7 den iyi olmazki, baglama seklide nasil olur bilemiyorum sonucta fc 361den uydulara guc gidiyor, solo da zaten amfi var, tek baglama seklin ancak fc 361 ile solonun rca cikislarini birbirine baglama seklinde olur sanirim

• solo7 ile fc730 dan olusan bir kombinasyon yapmis idim mukemmel netice aldim.solo 7 ler front olark calisiyordu. fc361 in baglanti lari da fc 730 gibi ise neden oilmasin. fc 730 ahsap gorunumlu oldugu icin solo7 ler ile iyide uyum saglamisti. hem oda da sistemi gorsel olarak cok daha oturakli hale soktu hemde ses kalitesinde mukemmeli yakaladim.( fc 730 larda subwoofer dan alinan ses de cok iyidir.) daha sonra jamo 606 hsc5 serisi aldim ve mikrolablari kardesime verdim. buyuk hata yapmisim kulaklarim hala mikrolablari ariyor.. tek sikinti cift kumanda olmasi idi. aslinda gunumzde onunda cozumu var. bilgisayarlara kontrol edebilmek icin uzaktan kumanda aletleri cikti. mirolablarin ses seviyelerini orta nin biraz uzerinde biraip pc uzerindeki ses fonksiyonuna yeni cikan kumandalar ile mudahale edilerek iyi netice alinabilir. hele birde izlediginiz film iyi kayitli DTS ise, yada muzik dinletilerinizde flac kayitli secimleriniz var ise, keyfinize doyum olmayacaktir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turakmug

solo7 ile fc730 dan olusan bir kombinasyon yapmis idim mukemmel netice aldim.solo 7 ler front olark calisiyordu. fc361 in baglanti lari da fc 730 gibi ise neden oilmasin. fc 730 ahsap gorunumlu oldugu icin solo7 ler ile iyide uyum saglamisti. hem oda da sistemi gorsel olarak cok daha oturakli hale soktu hemde ses kalitesinde mukemmeli yakaladim.( fc 730 larda subwoofer dan alinan ses de cok iyidir.) daha sonra jamo 606 hsc5 serisi aldim ve mikrolablari kardesime verdim. buyuk hata yapmisim kulaklarim hala mikrolablari ariyor.. tek sikinti cift kumanda olmasi idi. aslinda gunumzde onunda cozumu var. bilgisayarlara kontrol edebilmek icin uzaktan kumanda aletleri cikti. mirolablarin ses seviyelerini orta nin biraz uzerinde biraip pc uzerindeki ses fonksiyonuna yeni cikan kumandalar ile mudahale edilerek iyi netice alinabilir. hele birde izlediginiz film iyi kayitli DTS ise, yada muzik dinletilerinizde flac kayitli secimleriniz var ise, keyfinize doyum olmayacaktir.

renktaş 5 + 1 isteseyim z5500 alırdım yahu =)

Ben 2+1 yada 2+0 istiyordum bu yuzden solo7 aldım ancak kontrol paneli olmaması biraz sıkıntı verdi yani bnm derdim bass için sub fln almak değil sadece guzel bi kontrol paneli olsun istiyorum bakalım ist dışındayım donunce vatana gidip deniycem.Sana bi sorum var dostm solo7 yi nasıl bağladın peki fc730 a yani solo7nin de kendine ait amfisi var orda bnm devreler biraz karışıyor :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gatetrans

FLAC formatını bulmak zor değil,iyi bir araştırma yapman gerek ama.Torrent en iyi kaynak onun dışında bulmak zor evet.Ben mesela trance müzik dinliyorum ve yaklaşık 2-3 yıl içinde çıkan tüm trance parçaların FLAC formatları üye olduğum bir torrent sitesinde veriliyor.Çoğu var hemen hemen.Birde wav formatı da olabiliyor orda bazen.Flac 900-1000 civarında bir bit değerine wav direk CD yani 1411 kalitesi.Eğer ses sisteminizi gerçekten dinlemek istiyorsanız FLAC veya WAV deneyin.Yada evinizde bulunan orjinal bir ses CD sini dinleyin,farkı göreceksiniz.FLAC isteyen olursa trance bir parça olarak up edebilirim bi yerlere,birde wav formatında atarım,hatta bir parçayı wav ve 320 mp3 olarak atarım siz dinleyince farkı görüceksiniz.Yalnız kulağınız iyiyse iyi bir dinleyiciyseniz farklı anlıyorsunuz dikkat edin.Farkı kendinizde görebilirsiniz bu arada,orjinal cd takın dinleyin,aynı cd yi media playerden 320 olarak mp3 çevirin bir parçasını bir kaç defa dinleyin farkı görürüsünüz.

Daha bundan 2 ay once Flac nedir yahu derken bi hevestir araştırmaya başladım.Aradan 1 hafta geçti olayın mantığını anladım.Tabiki Flac ın hastası oldum.Normal bi mp3le 320 bit olsa bile Flac formatlı bi dosyayı kıyaslamak gerçektende saçmalık.Flac formatlı bi şarkıda özellikle iyi bi ses kartı ve solo7 warsa farkı hissetmemk imkansız.Her enstrumanı tek te ve berrak bi şekilde duyabiliyorsunuz.

Sırf Flac arsıv yapıcam diye gittim 1TB ex. hard-disk aldım.Yanlık dostm senden bi fikir istiyorum.Flac formatlı şarkıları ne yazzıkki I Tunesten ıpoduma atamıyorum convert de olmuyor varmıdır bunun bi çözümü nette baya araştırdım ama bi çözüm bulamadım.Son olarak...

Flac candır

Merak ettim, hangi player ile aciyorsunu bu uzantiyi, ben farki hissedemedim de, kazaa mega codec var windows media player ve media player classic ile aciyorum, calistiriyorlar ama oyle bariz bir fark yok.

Acaba codec'de mi sorun var diye dusundum.

• quote:

Orijinalden alıntı: OverClocker

Solo 7 ler 1 haftaya kadar stoklara girecekmiş ithalatçı firma segment bilgisayar ile görüştüm ürünlerin gümrükte beklediğini söyledi.

hocam yeni gelişmeler varmı ne zaman girecek şimdi stoklara.
  • arkadaşlar şu aralar ses kartı almayı düşünüyorum.. Audigy 2 ZS Platinum Pro ve X-FI Titanium Fatal1ty Champion arasında kaldım.. siz hangisini önerirsiniz?? sistemim Logitech Z-2300 + Microlab Solo7dir.. genel olarak müzik dinleyen biriyimdir.. bilgilendirmeniz için şimdiden teşekkür ederim..
  • SOLO7 lerimi satmayı düşünüyorum hoparlörlerde bi sorun var stereo düzenegi bozuldu sistem suan mono calısıyo Vatan bilgisayardan almıştım alalı daha 2 ay oldu garantisi devam ediyor en yakın zamanda teknik servise gndericem daha çok film izledgm için büyük bir 5+1 veya 2+1 almak için satıyorum isterse alıcı kendiside gnderebilir teknik servise. sadece izmir içinden elden teslim edebilirim cihazda daha bir cizik bile yok toplam 1 ay kullanılmadı bile 1 ay zaten tatildeydim :) Dediğim gibi cihazın sorununu saymassak sıfırdan farkı yok.
  • solo 7 sini satmayı düşünen arkadaşlar pm atsın
  • walla topic oldu dedim ne la bu :)

su solo7 yi başka bi ses sistemine uydu ile nasıl bağlandıgını analatan kimse yokmu yahu ?
  • gidip görebileceğimiz bir yer yok mu acaba?
  • SOLO7 ile Z5500 subwoofer kullanan var mi ? Herkes z2300 wooferi takmis, 5500 taksak daha iyi sonuc alirmiyiz ?
    Cok fark yaratiyor mu ?
    Verilen paraya (orn 200-300TL) degiyor mu ?
    Uyum saglayabiliyor mu ?

Tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guildt50 -- 3 Eylül 2010; 8:12:33 >
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.