Şimdi Ara

Microlab Solo 9C Aldım Pişman Olayım mı? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
2
Favori
5.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • amazon'nun hasar ürün için yeni bir tane gönderiği heco da aynı şekilde bir köşesi darbe almış ve ezilmiş.

üstteki resimlerde ezikler çok büyük çıkmış ama şu atacağım resimde daha iyi göreceksiniz durumu aslında çok ufak hasarlar. almanyadan burada kargo ile bu kadar oluyor. ürünler çok ağır, ve gümrük memurları ürünü kontrol ederken iyi kolilemiyor maselef ürünün illa bir tarafı zedeleniyor.

bu ufak kozmetik hasarlar için amazon her 2 ürün için %15 para iadesi teklif etti bende kabul ettim. 54 euro iade alacağım 200 lira ediyor.

ayrıca siyah bant ile zedelenmiş köşeleri ufak bir bank ile bantladım, neredeyse belli olmuyor hiç olmazsa hecolar daha da ucuza gelmiş oldu zaten ses kalitesi önemli benim için.

Microlab Solo 9C Aldım Pişman Olayım mı?

• hocam hoplar ses kartı amfi hazır, şimdi bana hop kabloları ve ses kartını amfiye bağlamak için kablo gerekiyor zahmet olmaz ise kabloların linkini atarmısın, söylediğin modelin bir sürü çeşiti vardı hangisini alacağım bilmiyorum.
  • magrofon kullanıcısına yanıt
    Linke gerek yok. Audioquest de bütçene uygun kabloyu al. Ben yinede link vereyim : Bir rca birde speaker kablosu lazım size.

www.sesvegoruntusistemleri.com
    Audioquest Type 2 Hoparlör Kablosu mt | HOPARLÖR KABLOSU | Ses ve Görüntü Sistemleri
    http://www.sesvegoruntusistemleri.com/Type-2-Hoparlor-Kablosu-mt,PR-2583.html
    (bütçe varsa type 4 al)

www.sesvegoruntusistemleri.com
    Audioquest Evergreen RCA Audio Kablo 1mt | İNTERCONNECT KABLO | Ses ve Görüntü Sistemleri
    http://www.sesvegoruntusistemleri.com/Evergreen-RCA-Audio-Kablo-1mt,PR-2498.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Apache Air Fighter

Linke gerek yok. Audioquest de bütçene uygun kabloyu al. Ben yinede link vereyim : Bir rca birde speaker kablosu lazım size.

http://www.sesvegoruntusistemleri.com/Type-2-Hoparlor-Kablosu-mt,PR-2583.html (bütçe varsa type 4 al)

http://www.sesvegoruntusistemleri.com/Evergreen-RCA-Audio-Kablo-1mt,PR-2498.html

altta verdiğin rca kablosunun 2 tarafıda rca uçlu, ses kartına takabilmem için tek tarafının 3,5mm jack ucu olması lazımdı

bu kablo olucak
    urun.n11.com
    Aksesuar Modelleri ve Fiyatları - n11.com
    http://urun.n11.com/aksesuar/audioquest-evergreen-35mm-rca-kablo-2-mt-P50096430

birde type2 kablodan 2 tane şipariş vermem lazım her iki hop için doğru mu? metre ile satılır diyor 1 metre yeterli olur mu? son olarakta audioquest bayağı pahalı daha uygunu yokmu bunların.

Şöyle iki speakerıda amfiye eşit mesafede koy zaten öyleyse teki için metre belirle 2 ile çarp. Her biride 50cm felan uzun olsun yani 1m fazla al. Sıfıra sıfır takamassın. Audioquest e gelinde bunların altında alacağın kablolar beş para etmez genellikle. Konuda linkini verdiğim monster mk400ii şuan yok stoklarda bitmiş sanırım varsa alabilirsin f/p kablosu. Birde black rhodium jive var uyguna bulursan.

• quote:

Şöyle iki speakerıda amfiye eşit mesafede koy zaten öyleyse teki için metre belirle 2 ile çarp. Her biride 50cm felan uzun olsun yani 1m fazla al. Sıfıra sıfır takamassın. Audioquest e gelinde bunların altında alacağın kablolar beş para etmez genellikle. Konuda linkini verdiğim monster mk400ii şuan yok stoklarda bitmiş sanırım varsa alabilirsin f/p kablosu. Birde black rhodium jive var uyguna bulursan.

sıfıra sıfır dediğin senin koyduğun oluyor dimi benim koyduğumdan olacak tek rarafı kulaklık girişli terimlere hakim değilim.
    Yok yok. Speaker kablosu hoparlöre bağlanan. Kulaklıklıyı unut şuan bunu okuyorken. Hop.lara bağlanan kablo için amfiye göre hoparlörlerini ölç. İkisinin toplam uzunluğunu yaz ondan 1 metre fazla al. 1m fazla al ki kabloyı ikiye bölünce yarım metre pay kalsın ferah şekilde gergiye gelmeden tak.

İnterconnet e gelince yani kulaklık tipli olan ses kartını amfiye bağlayacağınız kablo. Aynı attığım ürün dikmen ses yazın audioquest kablolarda fiyat artan olarak sıralayın var aynı kablo 1m size yetermi yine ölçün. İnterconnect kabloda bolluk kalması gerekli değil pek.

• quote:

Yok yok. Speaker kablosu hoparlöre bağlanan. Kulaklıklıyı unut şuan bunu okuyorken. Hop.lara bağlanan kablo için amfiye göre hoparlörlerini ölç. İkisinin toplam uzunluğunu yaz ondan 1 metre fazla al. 1m fazla al ki kabloyı ikiye bölünce yarım metre pay kalsın ferah şekilde gergiye gelmeden tak.

İnterconnet e gelince yani kulaklık tipli olan ses kartını amfiye bağlayacağınız kablo. Aynı attığım ürün dikmen ses yazın audioquest kablolarda fiyat artan olarak sıralayın var aynı kablo 1m size yetermi yine ölçün. İnterconnect kabloda bolluk kalması gerekli değil pek.

monter var çoğu yerde ama bunun iki tarafıda rca ses kartına takamam zaten bunun bir tarafı 3,5mm stereo olan yokmu?

• aldım metre ile satılır diyordu, 4 adet dedim 4 metre hop kablosu ve 1,5 metre rca to 3,5mm kablo aldım. 1 metre ile 1,5 metre neredeyse aynı para.

evergreen almadım fazla tuzlu %11 indirim ile aldım dikmenin kendi mağazasından ucuza geldi satıcı yine dikmen zaten.

Microlab Solo 9C Aldım Pişman Olayım mı?
  • Güzel, hayırlı olsun
  • quote:

Güzel, hayırlı olsun

sistemi kurdum hocam valla ses on numara böyle bir vokal yok basslar o kadar iyiki kulaklıktan dinliyormuşum gibi doğru

ayrıca köşelerindeki soyulma için aynı renk ahşap görünümlü yapışkanlı folyo aldım. şu ürün

Her zaman yardımcı olurum ne demek. Güle güle dinleyin. Sisteminizide bir sıralayın araştıran arkadaşlarda bakıp karar verirler. Bu arada geyirtme durumunuz varsa monster hdp750g bulup alın. Sesde bariz olumlu etki yapıyır hts serisi gibi ütülemiyor. Fiyatlarıda uygun aklınızda bulunsun.
  • quote:

Her zaman yardımcı olurum ne demek. Güle güle dinleyin. Sisteminizide bir sıralayın araştıran arkadaşlarda bakıp karar verirler. Bu arada geyirtme durumunuz varsa monster hdp750g bulup alın. Sesde bariz olumlu etki yapıyır hts serisi gibi ütülemiyor. Fiyatlarıda uygun aklınızda bulunsun.

sağolasın, metalde rockta da oldukça iyi çok beğendim, mutlaka daha iyileri vardır ama ben genel anlamda bir kalite farkı gördüm. bundan fazlasına para vermek israf olur benim için. tabi insanın kulağı kaliteki sese alışınca daha fazlasını ister orasıda var ama ben bu hoparlörler satmam artık maşallah diyelim
  • quote:

2 ay geçti ama bugün amazon tek heco için vergi iadesi yapmış

İade Nedeni: İhracat ücreti azaltılmış
    Ve böylece iade oluşur:
    İhracat Şarj iadesi: 26,93 €

108 tl yapıyor sanırım diğeri içinde yapacak bir kaç güne yapması lazım. totalde 1100 liraya gelecek hoplar trde 2200 olmuş amazon farkı işte.. iyiki amazondan almışız

• 5 yıldır solo7 dinliyorum evdeki ana sistemim şuan , ben zamanında dolar düşükken sıfırını 250 liraya almıştım. Bence parasına göre güzel bir sistem yerden yere vurulacak kötü sesi yok. Ama tabi herzaman daha iyisini bulabilirsin.

Ben sesiini 5 yıldır severek dinliyorum , aktif olması ve höparlörlerinin 6.5 olması doygun ve tok ses vermesini sağlıyor.Yanında (creative usb dac var. sound balaster digital music sx)

Gerçi bu aralar benide kaşınıtı tuttu yeni birşeyler denemek istiyorum. daha iyi ne alabilirim onu araştırıyorum .Eğer soloları merak ediyorsan gelip bende dinleyebilirisin. Ümraniyedeyim. Gerçi Pasif sistem satın almışsın hayırlı olsun.

,
    s1000 gözüme hoş geldi.

https://www.youtube.com/watch?v=lzCFXHGyB9k

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi susta_kazım -- 17 Şubat 2017; 12:53:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: susta_kazım

5 yıldır solo7 dinliyorum evdeki ana sistemim şuan , ben zamanında dolar düşükken sıfırını 250 liraya almıştım. Bence parasına göre güzel bir sistem yerden yere vurulacak kötü sesi yok. Ama tabi herzaman daha iyisini bulabilirsin.

Ben sesiini 5 yıldır severek dinliyorum , aktif olması ve höparlörlerinin 6.5 olması doygun ve tok ses vermesini sağlıyor.Yanında (creative usb dac var. sound balaster digital music sx)

Gerçi bu aralar benide kaşınıtı tuttu yeni birşeyler denemek istiyorum. daha iyi ne alabilirim onu araştırıyorum .Eğer soloları merak ediyorsan gelip bende dinleyebilirisin. Ümraniyedeyim. Gerçi Pasif sistem satın almışsın hayırlı olsun.

,
    s1000 gözüme hoş geldi.

https://www.youtube.com/watch?v=lzCFXHGyB9k

şuanki sistemimden çok memnunum sesi açıyorum gram bozulma yok aksine hoparlör sesi aç diyor adeta özelikle mid sesleri harika acapella dinleyince sanki yanında söylüyormuş hissi veriyor. nazar değmesin sonuçtan çok memnunum. ayrıca geceleri düşük volume de de çok memnunum en ufak bir dip gürültüsü yok eski logitech de fişe takınca dııı hafif diye bir ses olurdu yatarken rahatsız oluyorum fişi çekiyordum.

• Edifier R2000db sıfır kutusunda satılıktır.

• JakX kullanıcısına yanıt
    hocam 1500 e kadar. stereo veya 2+1 müzik dinlemek için basları canlı tizleri kulak tırmalamayan midleri patlamayan kaliteli bir ürün öneriniz var mı?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.