Bildirim
Microlab Solo 9C Aldım Pişman Olayım mı? (6. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
hocam hoplar ses kartı amfi hazır, şimdi bana hop kabloları ve ses kartını amfiye bağlamak için kablo gerekiyor zahmet olmaz ise kabloların linkini atarmısın, söylediğin modelin bir sürü çeşiti vardı hangisini alacağım bilmiyorum. -
Linke gerek yok. Audioquest de bütçene uygun kabloyu al. Ben yinede link vereyim : Bir rca birde speaker kablosu lazım size.
(bütçe varsa type 4 al)www.sesvegoruntusistemleri.com
Audioquest Type 2 Hoparlör Kablosu mt | HOPARLÖR KABLOSU | Ses ve Görüntü Sistemlerihttp://www.sesvegoruntusistemleri.com/Type-2-Hoparlor-Kablosu-mt,PR-2583.html
www.sesvegoruntusistemleri.com
Audioquest Evergreen RCA Audio Kablo 1mt | İNTERCONNECT KABLO | Ses ve Görüntü Sistemlerihttp://www.sesvegoruntusistemleri.com/Evergreen-RCA-Audio-Kablo-1mt,PR-2498.html
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Apache Air Fighter
Linke gerek yok. Audioquest de bütçene uygun kabloyu al. Ben yinede link vereyim : Bir rca birde speaker kablosu lazım size.
http://www.sesvegoruntusistemleri.com/Type-2-Hoparlor-Kablosu-mt,PR-2583.html (bütçe varsa type 4 al)
http://www.sesvegoruntusistemleri.com/Evergreen-RCA-Audio-Kablo-1mt,PR-2498.html
altta verdiğin rca kablosunun 2 tarafıda rca uçlu, ses kartına takabilmem için tek tarafının 3,5mm jack ucu olması lazımdı
bu kablo olucakurun.n11.com
Aksesuar Modelleri ve Fiyatları - n11.comhttp://urun.n11.com/aksesuar/audioquest-evergreen-35mm-rca-kablo-2-mt-P50096430
birde type2 kablodan 2 tane şipariş vermem lazım her iki hop için doğru mu? metre ile satılır diyor 1 metre yeterli olur mu? son olarakta audioquest bayağı pahalı daha uygunu yokmu bunların.
-
Şöyle iki speakerıda amfiye eşit mesafede koy zaten öyleyse teki için metre belirle 2 ile çarp. Her biride 50cm felan uzun olsun yani 1m fazla al. Sıfıra sıfır takamassın. Audioquest e gelinde bunların altında alacağın kablolar beş para etmez genellikle. Konuda linkini verdiğim monster mk400ii şuan yok stoklarda bitmiş sanırım varsa alabilirsin f/p kablosu. Birde black rhodium jive var uyguna bulursan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Şöyle iki speakerıda amfiye eşit mesafede koy zaten öyleyse teki için metre belirle 2 ile çarp. Her biride 50cm felan uzun olsun yani 1m fazla al. Sıfıra sıfır takamassın. Audioquest e gelinde bunların altında alacağın kablolar beş para etmez genellikle. Konuda linkini verdiğim monster mk400ii şuan yok stoklarda bitmiş sanırım varsa alabilirsin f/p kablosu. Birde black rhodium jive var uyguna bulursan.
sıfıra sıfır dediğin senin koyduğun oluyor dimi benim koyduğumdan olacak tek rarafı kulaklık girişli terimlere hakim değilim. -
Yok yok. Speaker kablosu hoparlöre bağlanan. Kulaklıklıyı unut şuan bunu okuyorken. Hop.lara bağlanan kablo için amfiye göre hoparlörlerini ölç. İkisinin toplam uzunluğunu yaz ondan 1 metre fazla al. 1m fazla al ki kabloyı ikiye bölünce yarım metre pay kalsın ferah şekilde gergiye gelmeden tak.
İnterconnet e gelince yani kulaklık tipli olan ses kartını amfiye bağlayacağınız kablo. Aynı attığım ürün dikmen ses yazın audioquest kablolarda fiyat artan olarak sıralayın var aynı kablo 1m size yetermi yine ölçün. İnterconnect kabloda bolluk kalması gerekli değil pek.
quote:
Yok yok. Speaker kablosu hoparlöre bağlanan. Kulaklıklıyı unut şuan bunu okuyorken. Hop.lara bağlanan kablo için amfiye göre hoparlörlerini ölç. İkisinin toplam uzunluğunu yaz ondan 1 metre fazla al. 1m fazla al ki kabloyı ikiye bölünce yarım metre pay kalsın ferah şekilde gergiye gelmeden tak.
İnterconnet e gelince yani kulaklık tipli olan ses kartını amfiye bağlayacağınız kablo. Aynı attığım ürün dikmen ses yazın audioquest kablolarda fiyat artan olarak sıralayın var aynı kablo 1m size yetermi yine ölçün. İnterconnect kabloda bolluk kalması gerekli değil pek.
monter var çoğu yerde ama bunun iki tarafıda rca ses kartına takamam zaten bunun bir tarafı 3,5mm stereo olan yokmu?
media markt
MONSTER 126776 1m 400 MKII RCA Stereo Kablohttp://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_monster-126776-1m-400-mk%C4%B1%C4%B1-rca-stereo-kablo-1041437.html
-
-
Güzel, hayırlı olsun -
quote:
Güzel, hayırlı olsun
sistemi kurdum hocamvalla ses on numara böyle bir vokal yok basslar o kadar iyiki kulaklıktan dinliyormuşum gibi doğru
ayrıca köşelerindeki soyulma için aynı renk ahşap görünümlü yapışkanlı folyo aldım. şu ürün
evidea
D-c Fix Yapışkanlı Folyo - Ahşap Blackwoodhttp://www.evidea.com/alldeco-3460034-yapiskanli-folyo-DFG200/p/349579?gclid=COXLnvDKr9ECFQEL0wod0NYMDg&gclsrc=aw.ds
-
Her zaman yardımcı olurum ne demek. Güle güle dinleyin. Sisteminizide bir sıralayın araştıran arkadaşlarda bakıp karar verirler. Bu arada geyirtme durumunuz varsa monster hdp750g bulup alın. Sesde bariz olumlu etki yapıyır hts serisi gibi ütülemiyor. Fiyatlarıda uygun aklınızda bulunsun. -
quote:
Her zaman yardımcı olurum ne demek. Güle güle dinleyin. Sisteminizide bir sıralayın araştıran arkadaşlarda bakıp karar verirler. Bu arada geyirtme durumunuz varsa monster hdp750g bulup alın. Sesde bariz olumlu etki yapıyır hts serisi gibi ütülemiyor. Fiyatlarıda uygun aklınızda bulunsun.
sağolasın, metalde rockta da oldukça iyi çok beğendim, mutlaka daha iyileri vardır ama ben genel anlamda bir kalite farkı gördüm. bundan fazlasına para vermek israf olur benim için. tabi insanın kulağı kaliteki sese alışınca daha fazlasını ister orasıda var ama ben bu hoparlörler satmam artık maşallah diyelim -
quote:
Her zaman yardımcı olurum ne demek. Güle güle dinleyin. Sisteminizide bir sıralayın araştıran arkadaşlarda bakıp karar verirler. Bu arada geyirtme durumunuz varsa monster hdp750g bulup alın. Sesde bariz olumlu etki yapıyır hts serisi gibi ütülemiyor. Fiyatlarıda uygun aklınızda bulunsun.
2 ay geçti ama bugün amazon tek heco için vergi iadesi yapmış
İade Nedeni: İhracat ücreti azaltılmış
Ve böylece iade oluşur:
İhracat Şarj iadesi: 26,93 €
108 tl yapıyor sanırım diğeri içinde yapacak bir kaç güne yapması lazım. totalde 1100 liraya gelecek hoplar trde 2200 olmuş amazon farkı işte.. iyiki amazondan almışız
-
5 yıldır solo7 dinliyorum evdeki ana sistemim şuan , ben zamanında dolar düşükken sıfırını 250 liraya almıştım. Bence parasına göre güzel bir sistem yerden yere vurulacak kötü sesi yok. Ama tabi herzaman daha iyisini bulabilirsin.
Ben sesiini 5 yıldır severek dinliyorum , aktif olması ve höparlörlerinin 6.5 olması doygun ve tok ses vermesini sağlıyor.Yanında (creative usb dac var. sound balaster digital music sx)
Gerçi bu aralar benide kaşınıtı tuttu yeni birşeyler denemek istiyorum. daha iyi ne alabilirim onu araştırıyorum .Eğer soloları merak ediyorsan gelip bende dinleyebilirisin. Ümraniyedeyim. Gerçi Pasif sistem satın almışsın hayırlı olsun.
,
s1000 gözüme hoş geldi.
https://www.youtube.com/watch?v=lzCFXHGyB9k
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi susta_kazım -- 17 Şubat 2017; 12:53:11 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: susta_kazım
5 yıldır solo7 dinliyorum evdeki ana sistemim şuan , ben zamanında dolar düşükken sıfırını 250 liraya almıştım. Bence parasına göre güzel bir sistem yerden yere vurulacak kötü sesi yok. Ama tabi herzaman daha iyisini bulabilirsin.
Ben sesiini 5 yıldır severek dinliyorum , aktif olması ve höparlörlerinin 6.5 olması doygun ve tok ses vermesini sağlıyor.Yanında (creative usb dac var. sound balaster digital music sx)
Gerçi bu aralar benide kaşınıtı tuttu yeni birşeyler denemek istiyorum. daha iyi ne alabilirim onu araştırıyorum .Eğer soloları merak ediyorsan gelip bende dinleyebilirisin. Ümraniyedeyim. Gerçi Pasif sistem satın almışsın hayırlı olsun.
,
s1000 gözüme hoş geldi.
https://www.youtube.com/watch?v=lzCFXHGyB9k
şuanki sistemimden çok memnunum sesi açıyorum gram bozulma yok aksine hoparlör sesi aç diyor adeta özelikle mid sesleri harika acapella dinleyince sanki yanında söylüyormuş hissi veriyor. nazar değmesin sonuçtan çok memnunum. ayrıca geceleri düşük volume de de çok memnunum en ufak bir dip gürültüsü yok eski logitech de fişe takınca dııı hafif diye bir ses olurdu yatarken rahatsız oluyorum fişi çekiyordum.
-
Edifier R2000db sıfır kutusunda satılıktır.
hocam 1500 e kadar. stereo veya 2+1 müzik dinlemek için basları canlı tizleri kulak tırmalamayan midleri patlamayan kaliteli bir ürün öneriniz var mı?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X