Şimdi Ara

Microlab Solo 9C Aldım Pişman Olayım mı? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
2
Favori
5.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Apache Air Fighter kullanıcısına yanıt
    Evet öyle. Şu an A5+ kullanıyorum. Ben ikinci el olarak elimde birşey olsun diye böyle olduğunu bilerek aldım. Daha sonra değiştireceğim. Henüz dac da alamadım. Dandik kaynaktan dinliyorum ama yine de karakterini belli ediyor. Gitar tınıları, vokaller, piyano sesleri falan güzel çıksa da sert bir şeyler çalayım dediğinizde sönük kalıyor. Metalde falan elektro gitarın sesi insanı havaya sokmuyor. Bir de adaptöründe sessiz ortamlarda duyulabilen vınlama var. Sinir oldum Bunun dışında kef x300a dinledim. Daha iyiydi ama o parayı hak eden bir tarafı yoktu. 3000tl para veriyorsun insanı etkilemiyor. İçinden bu mu lan diyorsun bu paranın karşılığı.

HECO Ascada 2.0 tavsiye etti biri. Biraz pahalı ama fırsat bulunca ona bakacağım. Edifier S1000db de fena bir şeye benzemiyor.
  • hesabımda 1200 lira var yetmiyor şuan hecolar için, 3 gün sonra para alacağım şiparişi en erken 9 aralıkta geçebilicem denon ise yolda
  • magrofon kullanıcısına yanıt
    Ben de başta senin gibi düşünmüştüm ama ayrı amfi işinden vazgeçtim açıkçası. Bu cihazlar bilgisayar masasından çok salonlarda tv sehpasına koymak için tasarlanmış. Masamda olsa hem kolay ulaşmamı sağlayıp hem de yerimi daraltmadan şuraya koyabilirim diyebileceğim bir yer yok. Monitörün altına koysam monitör fazla yükseliyor bu sefer de. Daha bir de usb dac var işin içinde. O yüzden aktif hoparlör + usb dac almaya karar verdim. A5+ dan biraz daha sıcak çalan ve metalde biraz daha başarılı bir şey arıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

Ben de başta senin gibi düşünmüştüm ama ayrı amfi işinden vazgeçtim açıkçası. Bu cihazlar bilgisayar masasından çok salonlarda tv sehpasına koymak için tasarlanmış. Masamda olsa hem kolay ulaşmamı sağlayıp hem de yerimi daraltmadan şuraya koyabilirim diyebileceğim bir yer yok. Monitörün altına koysam monitör fazla yükseliyor bu sefer de. Daha bir de usb dac var işin içinde. O yüzden aktif hoparlör + usb dac almaya karar verdim. A5+ dan biraz daha sıcak çalan ve metalde biraz daha başarılı bir şey arıyorum.

Benim pc masamda da yer yok, masaustu pc var ise dac ile fln hic ugrasma ses karti al butce varsa asus xonar stx 2 al, ben amfiyi pcnin uzagina koyacagim ama sorun olmaz uzaktan kumandasi var cihazin zaten.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apache Air Fighter

Satarsın kardeşim temiz kullan sıkıntı olmaz baya uygunlar amazonda. Almayı düşünenler bebce alsın lazımsa amazondan. Sadece satıcının amazon olmasına dikkat edin.

Microlab Solo 9C Aldım Pişman Olayım mı?

hocam siparişleri verdim. aklıma takıldı daha elvelde sordum ama? bu heco hoparlörler tekli olarak satılıyor, trde çift olarak satılıyor aralarında bir fark var mı?

Evet avrupada bu sekilde satis politikasi izleniyor.Fark yok sadece alirken adet sayisini 2 olarak girmen gerekecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _DIESEL_

Evet avrupada bu sekilde satis politikasi izleniyor.Fark yok sadece alirken adet sayisini 2 olarak girmen gerekecek.

zaten tanesi 26kg yazıyor sitede, 30kg gümrük sınırı var çiftli olarak alınmıyordu. iyi o zaman.
    Hayırlı olsun hocam hem anfi hemde hoparlör seçimleriniz emin olun sağlam kaynak ile (FLAC vb) beslediğiniz sürece Edifier ve Microlab dan çok daha iyi sonuçlar verecektir. Lakin tutupta mp3 dinleyecekseniz fazla para vermenin bir mantığı yok kanaatindeyim o zaman o fiyat bandında Edifier yada Microlab raf tipi düşünülebilirdi.

Normal mp3 kayıtların da Microlab Solo6 kullanmaktayım bana bu fiyat aralığında (450,00TL) yetiyor.

Ben olsam;
    Denon PMA 720 AE ye alteratif Pioneer A-20-K Stereo Anfi yi alırdım. Olumlu yorumu daha çok. Üstelik F/P daha iyi gibi.
    Hoparlör olarak ise şayet masa başı yakın dinleme yapacaksam Dali Zensor 1 yada 3 alırdım. İnanılmaz övgü ve ödül alan bir sistem. Kule hoparlör seçimi salon kurulumu için ideal. Şayet amacınız salon kurulumu ise seçiminiz Heco lar gayet iyi bir seçim...

Kullanmakta olduğum Edifier S530DB 2+1 ile Microlab Solo 6 2.0 ı kıyas edecek olursam ses karakteristiği olarak Edifier daha gövdeli ve 2+1 olmasından ötürü daha bass ağırlıklı çalan bir sistem. Solo 6 ise daha dengeli ve daha doğal bir bass mid tiz dengesine sahip. Fiyatına göre her ikisi de çok iyi sistemler. Ayrıca Logitech yada Creative ile Microlab ve Edifier ürünlerini kıyas etmek en başta yanlışın ta kendisidir.

Ama iş gerçekten kaliteli müzik dinlemekten geçiyorsa kesinlikle seçiminiz olan Anfi ve hoparlörler sizi ziyadesi ile tatmin edecektir...

• quote:

Satarsın kardeşim temiz kullan sıkıntı olmaz baya uygunlar amazonda. Almayı düşünenler bebce alsın lazımsa amazondan. Sadece satıcının amazon olmasına dikkat edin.

heco hoparlörlerden biri bugün geldi. ürün hasarlı geldi üst kısımları kabarmış cilası gitmiş. ayrıca ayakları takılı idi zaten. resimlere bakın.

Microlab Solo 9C Aldım Pişman Olayım mı? Microlab Solo 9C Aldım Pişman Olayım mı? Microlab Solo 9C Aldım Pişman Olayım mı? Microlab Solo 9C Aldım Pişman Olayım mı?

amazon ile görüştüm, yenisini gönderiyorlar, kırık ürünü ise kargoya verin makbuzunu bize gönderin ücretini iade edeceğiz dediler. umarım yeni gelecek üründe böyle olmaz.

• mtayfur83 kullanıcısına yanıt
    Pio a20-50-70 digital amfi. Beb tavsiye etmiyorum f/p ürünğ değiller benim kanaatimce sesleri hoşuma gitmedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Pio a20-50-70 digital amfi. Beb tavsiye etmiyorum f/p ürünğ değiller benim kanaatimce sesleri hoşuma gitmedi.

denon amfi de elime ulaştı onda problem yok. kablolar konusunda ne alıcaz şimdi?
    Audioquest type 4 olabilir.

• Solo7c'yi onboard ile dinlediğim ile ses kartıyla dinlediğim arasında dağlar kadar fark var.
    İyi bir ses kartıyla iyi ses alırsın. Satma, ses kartın gelince beğeneceksin.
  • quote:

Audioquest type 4 olabilir.

kaç adet lazım bunlardan? bayağı pahalı bir kabloymuş
  • deneon amfinin içinden sadece kumandası çıktı ve pili kablo fln yok ben bunu bir pcye bağlayacağım onun içinde kablo lazım.
    Type 4 hazır almayın. Tr de metrelik satılıyor dikmende var.

• Gercekfen cok iyi yapmisiniz iki ay once vatandan 1040 tl ye aldim..bu kadar kotu beklemiyodum..sakin goruntu alayim dedim yapmaz olaydim...ses bass agirlikli devamli -6 da dinlememe ragmen bass cok boguk ve cok geliyor..muzik severlwr icin kesinlikle deil...amfisini iptal edip kullanayim dedim kesinlikle kotu

• quote:

Orijinalden alıntı: magrofon

quote:

heco hoparlörlerden biri bugün geldi. ürün hasarlı geldi üst kısımları kabarmış cilası gitmiş. ayrıca ayakları takılı idi zaten. resimlere bakın.

Microlab Solo 9C Aldım Pişman Olayım mı? Microlab Solo 9C Aldım Pişman Olayım mı? Microlab Solo 9C Aldım Pişman Olayım mı? Microlab Solo 9C Aldım Pişman Olayım mı?

amazon ile görüştüm, yenisini gönderiyorlar, kırık ürünü ise kargoya verin makbuzunu bize gönderin ücretini iade edeceğiz dediler. umarım yeni gelecek üründe böyle olmaz.

Geçmiş olsun hocam peki hangi kargo firması ile göndermeyi planlıyorsunuz? Kargo tutarı ne kadar ?

• quote:

Orijinalden alıntı: mtayfur83

quote:

quote:

Geçmiş olsun hocam peki hangi kargo firması ile göndermeyi planlıyorsunuz? Kargo tutarı ne kadar ?

iade için bie ay sürem var ptt ile göndereceğim, hele bir yeni ürünler gelsin hangisi en kötü ise onu iade edeceğim. bu arada %30 para iadesi yapalım ürünler sizde kalsın dediler. ret ettim yeni gelen ürünlerde de hasar olursa dediğim gibi en az hasarlı 2 ürüne indirim isteyip diğerini de iade edeceğim. esasen fotolarda çok büyük çıktı hasarlar lakin. çok ufak hasarlar üst tarafında sol köşesi ve arka köşesini vurmuşlar buna bağlı ağacı ezilmiş ve cilası çıkmış. yani hasarlı kısımlar parmak kadar bile değil esasen. ürünün boyutu 1,5 metre olduğundan göze batmıyor bu şekilde de kullanılır, inş yeni ürünler kazasız gelir. bunu iade ederim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mtayfur83

quote:

quote:

iade için bie ay sürem var ptt ile göndereceğim, hele bir yeni ürünler gelsin hangisi en kötü ise onu iade edeceğim. bu arada %30 para iadesi yapalım ürünler sizde kalsın dediler. ret ettim yeni gelen ürünlerde de hasar olursa dediğim gibi en az hasarlı 2 ürüne indirim isteyip diğerini de iade edeceğim. esasen fotolarda çok büyük çıktı hasarlar lakin. çok ufak hasarlar üst tarafında sol köşesi ve arka köşesini vurmuşlar buna bağlı ağacı ezilmiş ve cilası çıkmış. yani hasarlı kısımlar parmak kadar bile değil esasen. ürünün boyutu 1,5 metre olduğundan göze batmıyor bu şekilde de kullanılır, inş yeni ürünler kazasız gelir. bunu iade ederim.

Anladım hocam ben az evvel arızalı çıkan Microlab B77 ürüne ait 14 desilik 6 kg ağırlığındaki koliyi Amazon Almanya adresine PTT kargo Yüzey (Karayolu) gönderi ile 70,30 TL ye gönderdim. Göndermeden evvel Mşt Temsilcisi ile görüştüğümde bu ödediğim ücretin tamamını Amazon a ilgili mail adresine mail atarsam tarafıma ödeneceğini belirtti. Bende aynen yapılması gerekeni yapıp kargoyu hazırlayarak PTT Kargoya verdim. Ardından belgeyi tarayıp mail attım sonucu bekliyorum. Bu arada UPS e yeni ürünüm verilmiş bile Cumartesi en geç Pazartesi elimde olur sanırım. Eğer Amazon 70,33 TL ödemesini yaparsa tarafıma gerçekten bir defa daha takdir edeceğim.

EDIT : Mailimden bir kaç saat sonra gelen cevap : Mailiniz için teşekkür ederim.
    Talebiniz üzerine Posta ücretini 70,30 TL= 19,16 Euro tutarındaki parayı, siparişin ödemesinde kullandığınız kart hesabına geri iadesini gerçekleştirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtayfur83 -- 22 Aralık 2016; 17:11:49 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.