Şimdi Ara

Microsoft'a Giremiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen hafta bilgisayara format attım.Güncelleştirmeleri yaptım derken bir süre sonra Microsoft'a giremedim(diğer bütün sitelere girdiğim halde)ayrıca antivirüs yazılımları üreten sitelere de bağlanmıyor.Sorun ne olabilir ki???????

• ?
  • hala mı girmiyor?
  • bazen microsoftun update sitesinde sorun olabiliyor
  • Arkadaşlar bu sıkıntı bendede var format attığım günden beri giremiyorum başka bir bilgisayardan ise giriliyor benim bilgisayardaki sıkıntı ne olabilir
  • microsoft ta sorun vardır.Daha sonra tekrar dene
  • conficker solucanı bana da format attığımda girmişti ben combo fix ile temizledim
    quote:

22 Haziran 2009; 16:26:06
    Yeni mesajlar yok Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.
    Geçen hafta bilgisayara format attım.Güncelleştirmeleri yaptım derken bir süre sonra Microsoft'a giremedim(diğer bütün sitelere girdiğim halde)ayrıca antivirüs yazılımları üreten sitelere de bağlanmıyor.Sorun ne olabilir ki???????
  • sisteminde virüs var arkadaşın dediği gibi bu virüs kendinin temizlenmesini engellemek için microsoftan güncelleme yapmanı ve virüs programı sitelerini ulaşmanı engelliyor
  • Güvenli kipte super antispyware ile taratmayı dene
  • quote:

Orijinalden alıntı: canberk17

Geçen hafta bilgisayara format attım.Güncelleştirmeleri yaptım derken bir süre sonra Microsoft'a giremedim(diğer bütün sitelere girdiğim halde)ayrıca antivirüs yazılımları üreten sitelere de bağlanmıyor.Sorun ne olabilir ki???????

http://www.confickerworkinggroup.org/infection_test/cfeyechart.html eğer antivirus resimleri gözükmüyorsa yüzde 90 conficker combofixle ben hallettim sende hallet

işin garibi niye format attıktan sonra geldi

• hortlatmak gibi olucak ama aynı sorun bende var ve combofix ile olmuo :( bi yardım etseniz
  • aynı sorun bende de var internetten araştırınca burası çıkıyor bu yüzden paylaşayım dedim
    bilgisayara worm girmiş flasha da bulaşmış benim formattan sonra tekrar geri geldi dolayısıyla çok hızlı bulaşıyor ve sistemi yavaşlatıyor virüs silinmesini engellemek için microsoft sitelerine girişi engelliyor şuanda onu düzeltmek için avira yı indirdim bakalım halledicek mi tek tek denicem virüs programlarını elbet birisi yapar
  • Kurduğun cd modifiyeli felan ise içine virüs koymuştur belki yapan adam
  • hmm...

Başlat>>>Denetim Masası >>> Yönetimsel Araçlar >>>> Hizmetler >>> DNS istemcisi >>> DURDUR...

kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Julienna

hmm...

Başlat>>>Denetim Masası >>> Yönetimsel Araçlar >>>> Hizmetler >>> DNS istemcisi >>> DURDUR...

kolay gelsin

teşekkürler sorunu bu çözdü

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.