|
Microsoft, Activision satın alımı için üç maymunu oynuyor
-
-
Yakinda ben bu firmayi aslinda almadim haberim yoktu derler :))))
-
Maymunu yerinden oynatamaz bu beceriksiz sirket ...
-
disney fox u alıyorsa microsoft ta activision u alır. sony yıllardır oyuncuları inek gibi sağıyordu, 3 tl lik oyunu 13tl ye iteliyordu millete. microsoft az biraz rekabeti kızıştırayım dedi adamlar bebek gibi zırlamaya başladı.
-
"beceriksiz şirket" gördüğüm en traji komik yorumlardan biri ola bilir. Dünyanın en büyük ikinci şirketi oluyorsun, yüzlerce şirket hatta koca ülkelerin sistemlerini senin yazılımların ve sistemlerin ayakta tutuyor, tonca büyük ürün çıkarıyorsun sonra Donanım Haber yorumlarında El Goblino diye biri gelip beceriksiz diyor :D
-
Komedi gormek icin koca 2022 yilinda ne yaptigina ve kimlerin altinda ezildigine bakacaksin o beceriksiz sirketin, Sony ve Nintendo altinda şamar oglani oldular, dalga gecmeyen kalmadı bunlarla ... Benim nickimi sayiklayacagina dunyayi takip et CJ ...
Sabah aksam Gp de beleş oyun kovalayan fake hesaplı eleman Windows demis, ben Mac kullaniyorum, en iyi beleş oyun pesindeki tipler anlar zügürt islerinden ben anlamam ki cene yorayim, dalgami gecer onume bakarim ...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrUckmann -- 4 Ocak 2023; 0:33:57 > -
Microsoft Sony karşısında şamar oğlanı mı oldu???
Sabah akşam zırlak bi velet gibi Activision satın alımı iptal olsun diye ağlayan firma değil mi Sony?
O dalga geçtiğin Microsoft sayesinde Sony artık konsol exclusive kavramından vazgeçti de oyunlarını bilgisayara çıkartmaya başladı.
-
Microsoft rezillik başka bir şey değil. Aldığı Bethesda ve bünyesinde barındıran firmaları da mundar edicek kesin. Forumda Sony’e laf atılıyor da adamların bu zamana kadar yaptığı kaliteli işlere bakıyorsun. Microsoft’un yaptıklarına bakıyorsun arada dünya kadar fark var. Bu nesil yine boş Microsoft, bu sene atak yapmazsa içler acısı. Bu kadar vizyonsuz bir firma görmedim. Phil Spencer dedikleri adam Game Awards’a gelmiş 1 tane oyun göstermemişti. Bizimkilere benziyor her sene aynı muhabbeti çakıyor “bu sene bizim senemiz” trajikomik resmen.
-
Activision elbet fetholunacaktır. Başka alımlar yapmasınlar diye savunmayı uzatıyorlar. Sony’de ağlayacağına Tencent şirketlerine yatırım yapsın belki bir gün Tencent onları da satın alır.
-
FTC "microsoft bethesda'yı alırken EU'ya oyunlarını exc. yapmayacak diye söz verdi ama sözünü tutmadı" ifadesini dava dosyasına koymuştu. ertesi hafta EU'dan "microsoft bize böyle bir söz vermedi, mevcut anlaşmalara uyacağını söyledi" dedi. FTC ve bu firmaya sırt dayayan hayal dünyasında ki Sony'nin bir bok kazanacağı yok bu davadan. Bu satın alımın olacağını biraz aklı olan biri zaten bilir. Bizi çok uğraştırmayında bir an önce onaylayın şunu :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BigMajestic -- 4 Ocak 2023; 01:13:52 >
-
Bethesda’nın oyunları daha yapım aşamasında. Daha neyi gördün de muR(n)dar diyorsun.
-
Ahahahah pilavcı işletemeyecek adamın koskoca microsofta dedikleri şeye bak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kepaza la bu microsoft, daha ne kadar zavallıyı oynayacaklar bakalım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ola bilir
Türkçe ağladı.
disney fox u alıyorsa microsoft ta activision u alır. sony yıllardır oyuncuları inek gibi sağıyordu, 3 tl lik oyunu 13tl ye iteliyordu millete. microsoft az biraz rekabeti kızıştırayım dedi adamlar bebek gibi zırlamaya başladı.
|
"beceriksiz şirket" gördüğüm en traji komik yorumlardan biri ola bilir. Dünyanın en büyük ikinci şirketi oluyorsun, yüzlerce şirket hatta koca ülkelerin sistemlerini senin yazılımların ve sistemlerin ayakta tutuyor, tonca büyük ürün çıkarıyorsun sonra Donanım Haber yorumlarında El Goblino diye biri gelip beceriksiz diyor :D
|
Microsoft Sony karşısında şamar oğlanı mı oldu???
Sabah akşam zırlak bi velet gibi Activision satın alımı iptal olsun diye ağlayan firma değil mi Sony? O dalga geçtiğin Microsoft sayesinde Sony artık konsol exclusive kavramından vazgeçti de oyunlarını bilgisayara çıkartmaya başladı. |
Komedi gormek icin koca 2022 yilinda ne yaptigina ve kimlerin altinda ezildigine bakacaksin o beceriksiz sirketin, Sony ve Nintendo altinda şamar oglani oldular, dalga gecmeyen kalmadı bunlarla ... Benim nickimi sayiklayacagina dunyayi takip et CJ ... Sabah aksam Gp de beleş oyun kovalayan fake hesaplı eleman Windows demis, ben Mac kullaniyorum, en iyi beleş oyun pesindeki tipler anlar zügürt islerinden ben anlamam ki cene yorayim, dalgami gecer onume bakarim ... |
Ahahahah pilavcı işletemeyecek adamın koskoca microsofta dedikleri şeye bak |
Maymunu yerinden oynatamaz bu beceriksiz sirket ... |
Gercek rakamlar ve tablolardan bahsetme bu Microsoftçu gruba sonra hepsi toplaniyor ... Ruyalar aleminde yasadiklari icin rezil ve boş geçen 2022'de bile Micronun ezilmediğini Sony ve Nintendo'dan daha iyi oldugunu sanıyorlar ... |
Microsoft oyun işinden anlamıyor bizzat itiraf etmişler. Kaç yıldır GOW kalitesinde oyun da yapamadılar boşuna hayal kuruyorlar
|
Burada aylardır bebek gibi ağlayan Sony ezik değil Microsoft mu ezik ve beceriksiz? PlayStation o kadar zengin işi ve havalıysa bırakın alsın Activision'ı ezik Microsoft. Ezik Microsoft, çok havalı Sony'e bas bas bağırıyor CoD çıkacak diye. Hem Sony o kadar zengin ve havalıysa çıkarır 2 günde CoD'den iyi bir oyun. Hem Call of Duty'nin sonsuza kadar önemli bir oyun olacağı diye bir şey mi var?
Benim Xbox'ım yok. PC ve PS3, PS5'im var. PS plus denen kazığa mecburen para veriyorum. PC de ise game pass nefes aldırıyor. Bunu maddi durumla alakası yok. 1 defa bitirip bir daha senelerce oynanılmayacak oyuna para vermek mantıksız bir şey. Zengin de olsan fakir de olsan mantıksız bir şey... |
Benzer içerikler
- aşko kuşko priv isimleri
- çizim programları
- aynı hanede ikamet eden kişi silme
- whatsapp gizli sohbet
- twitter film izleme sayfaları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X