Şimdi Ara

Microsoft, Activision satın alımı için üç maymunu oynuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
2.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Microsoft, Activision satın alımı için üç maymunu oynuyor
    Bundan bir yıl önce bu ay Microsoft, Activison Blizzard’ı satın almak için 68,7 milyar dolar harcayacağını duyurmuştu. Bu ücret karşılığında Microsoft, Call of Duty, Warcraft, Diablo, Overwatch gibi ikonikleşmiş markalara sahip olacaktı. Ancak bu satın alım düzenleyici kurumlar tarafından henüz onaylanmamış durumda ve incelemeler sürüyor.

ABD’nin düzenleyici kurumu FTC, Microsoft’un Activison satın alımını incelediğini zaten beyan etmişti. Aynı zamanda Avrupa’da bu satın alımı inceliyor. Sony gibi firmalar ise bu satın alımın gerçekleşmesini istemiyor ve Microsoft’un tek el olabileceğinden endişe duyuyorlar. Eğer satın alım gerçekleşirse Microsoft, dünyanın en büyük üçüncü oyun firması olacak. Öte yandan FTC soruşturması için Microsoft’un yapmış olduğu savunmada ise ilginç hatta gülünç iddiaların olduğu görüldü.

Microsoft üç maymunu oynuyor

Microsoft, Activision satın alımı için üç maymunu oynuyor
    Microsoft, FTC’nin davasına verdiği 37 sayfalık yanıtta Call of Duty'nin ne zaman çıktığı hakkında hiçbir fikrinin olmadığını iddia ediyor. Hatta Activision’un Call of Duty için ne kadar bir bütçe harcadığı ve hangi stüdyoların bu oyunda kullanıldığını da bilmediğini belirtiyor. Microsoft’un avukatları bu bilgiyi ne zaman öğrenir bilinmiyor ancak cevaplar Google’a yazınca çıkıyor…

Bu gülünç durum bir yana Microsoft’un neden böyle bir iddiada bulunduğu ise merak konusu. Zira yazılım devi zaten satın alımdan çok daha öncesinde muhtemelen Activision hakkında çok ayrıntılı bir rapor oluşturmuştur. Zira ne aldığınızı bilmeden 68,7 milyar dolar harcamak istemezsiniz.

Ayrıca Bkz.Genshin Impact mobilde 4 milyar dolar gelire ulaştı

Tüm bunlara ek olarak Microsoft’un oyun bölümü patronu Phil Spencer, Call of Duty’nin rakiplerinde kalacağını ısrarla defalarca kez açıklamış hatta Sony ve Nintendo’ya 10 yıllık bir sözleşme dahi önermişti. Nintendo bu anlaşmayı onaylamıştı fakat Sony, en azından kamuoyunun önünde bu teklife bir yanıt vermedi.

Kaynak:https://www.theverge.com/23536092/microsoft-plays-dumb-call-of-duty-release-date

• "beceriksiz şirket" gördüğüm en traji komik yorumlardan biri ola bilir. Dünyanın en büyük ikinci şirketi oluyorsun, yüzlerce şirket hatta koca ülkelerin sistemlerini senin yazılımların ve sistemlerin ayakta tutuyor, tonca büyük ürün çıkarıyorsun sonra Donanım Haber yorumlarında El Goblino diye biri gelip beceriksiz diyor :D

Komedi gormek icin koca 2022 yilinda ne yaptigina ve kimlerin altinda ezildigine bakacaksin o beceriksiz sirketin, Sony ve Nintendo altinda şamar oglani oldular, dalga gecmeyen kalmadı bunlarla ... Benim nickimi sayiklayacagina dunyayi takip et CJ ...

Sabah aksam Gp de beleş oyun kovalayan fake hesaplı eleman Windows demis, ben Mac kullaniyorum, en iyi beleş oyun pesindeki tipler anlar zügürt islerinden ben anlamam ki cene yorayim, dalgami gecer onume bakarim ...   

Burada aylardır bebek gibi ağlayan Sony ezik değil Microsoft mu ezik ve beceriksiz? PlayStation o kadar zengin işi ve havalıysa bırakın alsın Activision'ı ezik Microsoft. Ezik Microsoft, çok havalı Sony'e bas bas bağırıyor CoD çıkacak diye. Hem Sony o kadar zengin ve havalıysa çıkarır 2 günde CoD'den iyi bir oyun. Hem Call of Duty'nin sonsuza kadar önemli bir oyun olacağı diye bir şey mi var?

Benim Xbox'ım yok. PC ve PS3, PS5'im var. PS plus denen kazığa mecburen para veriyorum. PC de ise game pass nefes aldırıyor. Bunu maddi durumla alakası yok. 1 defa bitirip bir daha senelerce oynanılmayacak oyuna para vermek mantıksız bir şey. Zengin de olsan fakir de olsan mantıksız bir şey...
  • Yakinda ben bu firmayi aslinda almadim haberim yoktu derler :))))

• Maymunu yerinden oynatamaz bu beceriksiz sirket ...

• disney fox u alıyorsa microsoft ta activision u alır. sony yıllardır oyuncuları inek gibi sağıyordu, 3 tl lik oyunu 13tl ye iteliyordu millete. microsoft az biraz rekabeti kızıştırayım dedi adamlar bebek gibi zırlamaya başladı.

• "beceriksiz şirket" gördüğüm en traji komik yorumlardan biri ola bilir. Dünyanın en büyük ikinci şirketi oluyorsun, yüzlerce şirket hatta koca ülkelerin sistemlerini senin yazılımların ve sistemlerin ayakta tutuyor, tonca büyük ürün çıkarıyorsun sonra Donanım Haber yorumlarında El Goblino diye biri gelip beceriksiz diyor :D

• Carl Johnsons C kullanıcısına yanıt

Komedi gormek icin koca 2022 yilinda ne yaptigina ve kimlerin altinda ezildigine bakacaksin o beceriksiz sirketin, Sony ve Nintendo altinda şamar oglani oldular, dalga gecmeyen kalmadı bunlarla ... Benim nickimi sayiklayacagina dunyayi takip et CJ ...

Sabah aksam Gp de beleş oyun kovalayan fake hesaplı eleman Windows demis, ben Mac kullaniyorum, en iyi beleş oyun pesindeki tipler anlar zügürt islerinden ben anlamam ki cene yorayim, dalgami gecer onume bakarim ... Microsoft, Activision satın alımı için üç maymunu oynuyor Microsoft, Activision satın alımı için üç maymunu oynuyor 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrUckmann -- 4 Ocak 2023; 0:33:57 >
  • Microsoft Sony karşısında şamar oğlanı mı oldu???
    Sabah akşam zırlak bi velet gibi Activision satın alımı iptal olsun diye ağlayan firma değil mi Sony?
    O dalga geçtiğin Microsoft sayesinde Sony artık konsol exclusive kavramından vazgeçti de oyunlarını bilgisayara çıkartmaya başladı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Microsoft rezillik başka bir şey değil. Aldığı Bethesda ve bünyesinde barındıran firmaları da mundar edicek kesin. Forumda Sony’e laf atılıyor da adamların bu zamana kadar yaptığı kaliteli işlere bakıyorsun. Microsoft’un yaptıklarına bakıyorsun arada dünya kadar fark var. Bu nesil yine boş Microsoft, bu sene atak yapmazsa içler acısı. Bu kadar vizyonsuz bir firma görmedim. Phil Spencer dedikleri adam Game Awards’a gelmiş 1 tane oyun göstermemişti. Bizimkilere benziyor her sene aynı muhabbeti çakıyor “bu sene bizim senemiz” trajikomik resmen.

• Activision elbet fetholunacaktır. Başka alımlar yapmasınlar diye savunmayı uzatıyorlar. Sony’de ağlayacağına Tencent şirketlerine yatırım yapsın belki bir gün Tencent onları da satın alır.

• FTC "microsoft bethesda'yı alırken EU'ya oyunlarını exc. yapmayacak diye söz verdi ama sözünü tutmadı" ifadesini dava dosyasına koymuştu. ertesi hafta EU'dan "microsoft bize böyle bir söz vermedi, mevcut anlaşmalara uyacağını söyledi" dedi. FTC ve bu firmaya sırt dayayan hayal dünyasında ki Sony'nin bir bok kazanacağı yok bu davadan. Bu satın alımın olacağını biraz aklı olan biri zaten bilir. Bizi çok uğraştırmayında bir an önce onaylayın şunu :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BigMajestic -- 4 Ocak 2023; 01:13:52 >
  • Bethesda’nın oyunları daha yapım aşamasında. Daha neyi gördün de muR(n)dar diyorsun.

• Ahahahah pilavcı işletemeyecek adamın koskoca microsofta dedikleri şeye bak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kepaza la bu microsoft, daha ne kadar zavallıyı oynayacaklar bakalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Carl Johnsons C kullanıcısına yanıt

ola bilir

Türkçe ağladı.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.