|
Microsoft beklenen duyuruyu yaptı: Windows 11 tanıtıldı (13. sayfa)
-
-
Katılıyorum size windowsun hatalarından birkaçını yazmışsınız çok uzun süreceği için yazmak istemedim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ironman68
Tabiki her sistemin kendine göre artıları ve eksileri vardır. Fakat sizin yaklaşımınız tamamen fanatikçe olmuş Macos la Linuxa saydırıp windows hatasızmış gibi yorum yapmışsınız. Windowsun hatalarını yazmaya başlarsam buradaki ayrılan karakter sayısı yetmez. Herkes kendi amacına göre yapmak istediği işlere göre kendisine avantaj sağlayacak sistemi seçebilir Macos ta yapılanları windows ta yapıyorum demişsiniz mümkündür tabi, bende çalıştığım iş ortamında windowsta yapılan tüm işlemleri Linux ta yapıyordum. Linuxta çok daha güvenli hissederim bir kere Linuxta sistemin efendisi kullanıcısıdır windows ta microsoft tur. Microsoftun izin verdiği ölçüde bilgisayarını kullanabilirsin kapalı bir sistem sonuçta aynı şekilde Macos şimdilik bukadar.Linux'de ne yaptın peki hocam? Hani sistemin efendisi kullanıcıdır demişsin. Bu efendiliğini göstermek için nasıl efendilikler yaptın Linux'de mesela? bu konularda örnek verebilir misin? mesela masaüstündeki simgeleri papirus falan yaptın, tema giydirdin, konsolu şeffaf mı yaptın? efendiliği böyle mi gösterdin Linux'e? Yanlış anlama merak ettim..
Bu arada bende Linux kullanıyorum bazen. Özellikle Xfce'de bak şu dandikliği ve basitliği seviyorum. Yani bilgisayarım Windows 10 kaldırmıyor değil. Saglam ve güclü bir PC değil ama benim işimi fazlasıyla görecek ve Windows 10 sorunsuz çalıştıracak cinsten Windows 11'de destekliyor fakat şu XFCE sanki Windows 9X gibi şu başlat menusundeki dandikliğe ama muhteşem basitliğe bakar mısın? Bu dandik sadelik aslında çok güzel birşey.. ben buna dandikliğin yani sadeliğin estetiği diyorum..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Programming Guru -- 28 Haziran 2021; 22:27:39 >
-
İnşallah düzeltilir hocam bu nedir. Hayır bana kalsa umrumda değil ama 2-3 sene sonra zorlarlar geçirmek için birde bunlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet gördüm ama geri adım atar bunlar bence.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
birileri yeni işlemci satmak istiyor.
yemezler derdim ama insanların geneli low iq. yerler yani.
3. nesil i5 işlemcim var ve gta5 dahi oynayabiliyorum.
kimsenin keyfi için borca giremem.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ok boomer sen nasıl istiyorsa öyle yaşamaya devam et. Ben de kapitalistlerin bizi ham yapmak için tasarladığı pembe dünyamda pamuk şeker yiyerek ve süslü ikonlar kullanarak takılacağım. Neyse son kez cevaplıyorum. Byyee.
-
Windows sürüm yükselttikçe çingene pazarı modunu ilerilere götürüyor. Senin için performanstan ziyade kullanıcı arayüzü önemli. Yoksa windows XP ile 10 arasında aslında yok denecek kadar az fark var. İkisinde de aynı işlemleri yapıyorsun. Ama yeni nesil çingene pazarı gibi renkli, cıvıl cıvıl, yanarlı dönerli şeyleri sevdiği için windows da buna kayıtsız kalamıyor.
-
Akıllı ol dünkü veletlerden akıl verecek senin gibi tiplere lafını sokarım çıkacağı yeri tespit edemezler . zıpır . senmi öğreteceksin bana neyi kullanacağımı abuk subuk müphem bilgisiyle ahkam kesmeye çalışan dünkü teknoloji müptelası çocuk . son uyarım haddini çapını bil 20 lik ergen egonun al yoksa yedirirler dünkü sıpa .
çapın kadar oyna . daha abilerinle aşık , laf atıcak seviyeye gelmedin daha . sen git pempe pamuk şekerini al sütünü iç de büyüyene kadar sana süslü ikonlar enformatik de seviye kazandırır .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estimates29 -- 7 Temmuz 2021; 14:23:15 > -
Macos u ne zaman yüklesem aynı sorunlarla ugraşıyorum.Chrome aşagı yukarı kaydırma sorunları, çok kötü oyun performansı, iMessage FaceTime
gibi servislerin çalışmaması. Macos sierra ve Bigsur a kadar onlarca güncelleme ve yenilik oldu bendeki aynı sorunlar devam ediyor.En son win 11
kurdum dünya varmış.
-
Bu sefer Windows 11 olmuş gibi . Sistem şimdilik windows 10'a göre daha hafif , daha akıcı geldi . Tam sürüm gelince daha da güzel olacaktır dite umut ediyorum.
-
Beta olmasına rağmen Insider versiyon gayet ilginç sistemin...
-
şimdi yorumunuz güzel lafin sistem tam oturdu ha oturacak derken yenisi çıkıyor windows yavaş ilerliyor doğru ama. win 10 bile ilk çıktığında sorunluydu 11 çıkacak çıktı derken p da sorunlu doğacak, tam alışılacakken tak 12 devam..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akyurt -- 11 Ağustos 2021; 9:16:59 >
-
25 yıldır Bt sektöründeyim böyle saçmalık görmedim. windows 3.1 den me vistası hatta xp (beta tester olarak çalıştım) hepsini yıllarca kullandım. me, vista ve 8 microsoftun bile hatatındaki hayal kırıklıgı yaratan sistemlerdir. me - 98 den türetme sıkıntılı bir sürümdü. vista kaynak kullanımı anlamında rezaletin son noktasıydı.windows 8 tablet kullanmıyorsan kullanıcıya eziyetti. microsoft bile bunları kabul etti ömürleri en kısa süren işletim sistemleri olarak kaldılar. Çok fanatikçe bir yorum olmuş. microsoft hala scaling fonksiyonunu çözemedi. ya uygulamalar crash edyor, yada remote desktop uygulamalarında 4K 13" ekranda karınca arar gibi menu tuşlarını arıyorsun. illa hepsi bir yenilik için geldi ama bu onların iyi olacaklarını göstermez. server 2012 de menu tablet uyumlu yapıldı. aylarca bunu hangi geri zekalı tasarladı diye düşündük! çünkü bütün Bt yöneticileri ya cmdlet yada powershell kullanıyordu. serverda ekrana parmakla dokunmak aklımıza bile gelmiyordu. dolayısı ile bu dahil tüm genellemeler yanlıştır. insanlar işlerini yapamadıklarında sistemden uzaklaşırlar yada işlerini yapabildikleri versiyonu överler bu gayet doğal birşey. fanatikçe bunlara karşı durmanın anlamı yok.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X