Şimdi Ara

Microsoft beklenen duyuruyu yaptı: Windows 11 tanıtıldı (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
255
Cevap
2
Favori
11.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • WD Black SSD, 11.nesil işlemci, 16 GB RAM'lı bir sistem ile Windows 10'u tecrübe et sonra bir daha windows 7'ye geri bakar mısın görürüz. 15 senelik sistemler bir zahmet windows 7'de daha akıcı hareket eder

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

aynen yakındır w10 süperdi w11 berbat diyenlerin çıkması da bu tpm olayı sakat her pc de yok ne gerek vardı buna çözemedim 

EKLEME: saçmalığa bak sistem gereksinimim maxsimum ama ne diyor  

MSI X470 ve Ryzen 3600 lü sistem var bana da çalıştıramaz diyor ama dert etmiyorum çünkü şuan için çok erken henüz nihai bir sürümü çıkmadı.

Ayrıca TPM olayı çözülebiliyor forumlarda H81 gibi çok eski anakartlara bile TPM olayını çözüp windows 11 kuranları gördüm.

• macos = aptallar da bilgisayar kullanılabilsin diye yapılmış bir işletim sistemi. gerçekten filozofisi aptallar bilgisayar kullanabilsin olayıdır. tarihini inceleyin.. simdi böyle değil ama gecmiste tek tuş mouse, babaannem bile otursa yarım saatte kullanmayı öğrenebileceği kadar basit bir arayüz..

simdi zenginlik ve gösteris aracı.. geriye uyumluluk sıfır.. apple bilgisayar al, donanımlarını yükselteme, bir süre sonra yeni sürümler yüklenemesin eski macos'la dımdızlak kal.. yenileri yüklemek icin abuk sabuk yamalar yükle.. apple'a para ver.. apple'a para ver.. apple senin yerine düşünür.. sen bilmezsin apple bilir..

linux = fazlasıyla amatör ve büyük sorunları var.. bunu alıp grafiksel masaüstü ortamı olarak kullanan kesinlikle ya özentidir ya hastadır.. hasta derken sol kulağını sağ eliyle kavramaktan zevk alıyordur.. böyleleri var gerçekten.. fakat %95 özenti kalan %5 bu sekil.. yani böyle bir rezalet kepazelik yok.. bunu sunucuya yüklersin, bedavadan server çalıstırırsın.. yoksa sunucu'da bile windows daha iyi.. Linux sunucudan başka hiçbir şeye yaramaz..

windows her zaman tercihimdir.

sınırsız yazılım desteği, kullanışlılık, zibilyon donanım desteği. mac'de yapabilip de windows'da yapamadığım hiçbir şey yok. geliştirici araçları dersen yine windows derim.. herşey için windows derim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Programming Guru -- 26 Haziran 2021; 10:29:33 >

• Brynquadel kullanıcısına yanıt

hayır win10 da yok win 11 dede yok. 3.ncü parti yazılımlarından bahsetmiyorum iğrenç onlar.

• Gunpower-storm kullanıcısına yanıt

Win10'u ilk çıktığı günden beri kullanıyorum. 8'i de ilk çıktığı günden beri kullandım. 7yi en son yıllar yıllar önce kullandım. 3000mb/okuma yazma m2 ssd, ryzen5 2600x 16gb 3000mhz ram ile de hali hazırda 10 kullanıyorum. Ama sistem uzun uykudan uyanınca internet bağlantısı sorunu devam ediyor. Sorun gider -> internet bağlantısını sıfırla ->yeniden başlat döngüsünü yapmadan da gelmiyor. Etherneti değiştim routerı değiştim. Ne yapayım 10 tane m2 takınca mı düzelir.

• Zuko kullanıcısına yanıt
    Boş yapan senin gibilerdir, nostalji takıntısından kurtulamadınız gitti.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • estimates29 E kullanıcısına yanıt

He ya he öyle. Kapitalist sistem he. Ben neden bahsediyorum sen gitmiş Dünya düzeni, falan filan. Ben sana illa bundan hoşlanacaksın, böyle yaşayacaksın şunu kullanacaksın demiyorum ki. Madem hoşuna gitmedi yeni Win 11, sen de eski sevdiğin bir Win sürümünü kullanırsın olur biter. Adam yeni Win 11 nin yapılma nedenini yeni Dünya düzenine bağladı ya la :) Bu arada çok komple teorisi içeren video izliyorsun herhalde biraz ara ver de gerçek Dünyaya dön. Şiddetle tavsiye ediyorum sana.

• Dünyada windows 10 kullanan milyar tane bilgisayar var, hiçbirinde olmayıp sizde varsa siz bi işlemci pinlerinizi, ethernet kartınızı kontrol etsenize?

ya gir iki dk googlea yaz öyle gel bakalım sadece bende mi varmış. Sanki hiç araştırmadık önerilen çözümleri uygulamadık da sana gelip satıyorum. Ne övücü çıktınız arkadaş.

• Ne gerici çıktınız asıl siz. Herkeste yoksa microsoft ne yapsın allah aşkına

Hata bende (herhangibirşey)31'cilerle konuşulmaması gerektiğini yıllardır öğrenemedim.

• Şu sisteme AeroGlass ekleyin be! Görsel olarak hala Windows7'den daha geride

• 128MilyarDolar kullanıcısına yanıt

yani bence de hallolur da ne gerek var bu aksiyonlaraMicrosoft beklenen duyuruyu yaptı: Windows 11 tanıtıldı  1800x ve C6H kart var ondada olmaz diyorMicrosoft beklenen duyuruyu yaptı: Windows 11 tanıtıldı 

• “Windows 10” değil de “Windows 10.1” olmalıydı bu sürümün adı. 11’lik bir devrim göremedim.

• Programming Guru kullanıcısına yanıt
    Programming Guru ismini almissiniz ama yazdiklariniz o kadar yanli ve amatorce ki gulmemek elde degil :) Linux cok yol kat etti o tarafa girmeyecegim, sunucu tarafinda zaten dunyada kullanim orani %70'lerde malum. Mac OS kullananin da Linux kullananin da kendine gore ozel sebepleri var, size oyle geliyor diye dogru olan o demek degil, siz bunu belirleyecek bir otorite de degilsiniz hocam. O yuzden boyle komik yorumlar yapmayin, gelistiriciler, icerik ureticileri ve is amacli kullanan insanlar icin Linux ve macOS'un cok ustun oldugu ve tercih sebebi oldugu ozel noktalar var, sagladigi rahatliklar var. Windows'ta benzer seyleri yapmak bazen kulagi tersten tutmak gibi ugrastirabiliyor. Evet hepsinde her sey yapilabiliyor ama bilmediginiz konularda cok ahkam kesmeyin bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: msatic

Programming Guru ismini almissiniz ama yazdiklariniz o kadar yanli ve amatorce ki gulmemek elde degil :) Linux cok yol kat etti o tarafa girmeyecegim, sunucu tarafinda zaten dunyada kullanim orani %70'lerde malum. Mac OS kullananin da Linux kullananin da kendine gore ozel sebepleri var, size oyle geliyor diye dogru olan o demek degil, siz bunu belirleyecek bir otorite de degilsiniz hocam. O yuzden boyle komik yorumlar yapmayin, gelistiriciler, icerik ureticileri ve is amacli kullanan insanlar icin Linux ve macOS'un cok ustun oldugu ve tercih sebebi oldugu ozel noktalar var, sagladigi rahatliklar var. Windows'ta benzer seyleri yapmak bazen kulagi tersten tutmak gibi ugrastirabiliyor. Evet hepsinde her sey yapilabiliyor ama bilmediginiz konularda cok ahkam kesmeyin bence.

Geliştiriciler için hiçbir üstünlüğü yok. İki ubuntu kurdun iki tıkladın sağa sola linux bootladın diye hacker oldum zannedip de, gelip bana tırı vırı yazma linux diyorsan al sana kralını göndereyim

Bilgisayarına bu dağıtımı kur gel sonra konusalım..

Bilmediğin konularda ahkam kesen birisi oldugun icin yani nasılsa anlatacağım şeyler sana 1000 gömlek fazla geleceği için şu kadar yazayım:

Windows, geliştirici ortamı olarak daha üstün ve diğer her konuda ister sunucu olsun, ister günlük kullanım, istersen video editing ya da yazılım geliştirme olsun, aklına ne gelirse, Windows tüm Linux dağıtımlarından ve hatta MacOS'dan üstündür

Her zaman tercihim hem program geliştirmek hem de günlük kullanım için Windows 10'dur..

Ve bu isleri bilenler gercekten yazılım gelistirenler amacları gercekten buysa her zaman Windows kullanırlar diğer platformları ancak mecbur kalırlarsa tercih ederler.. Bunu özellikle öğren derim..

Microsoft beklenen duyuruyu yaptı: Windows 11 tanıtıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Programming Guru -- 26 Haziran 2021; 23:58:24 >

• Programming Guru kullanıcısına yanıt

Kardeş bilen biri gibi değil de 11 yaşında yeni yeni birşeyleri öğrenen heyecanlı biri gibi yazmışsınız, sistemlerin çokluğu zenginliktir , hangisi işinizi görürse onu kullanın.

Şu Windows'un verdiği kafa ağrısının yanında kullanım kolaylığı ve rahatlığı hiç birinde yok lakin GNU/Linux aldığı yol itibariyle veri güvenliği hafiflik konusunda ciddi tercih sebebi olabilir zira Windows Defender'in şimdiye kadar bizden çaldığı verilerimizle bizi kobay olarak kullanıp istenç oluşturularak robotlar gibi yönlendirildiğimizden de bir kısım haberiniz olsun.

Bilinçli tüketici olunması burada elzem. Ne diyor japon veri uzmanı: Veriyi yöneten dünyayı yönetir.

• quote:

Orijinalden alıntı: zn_volkan

Kardeş bilen biri gibi değil de 11 yaşında yeni yeni birşeyleri öğrenen heyecanlı biri gibi yazmışsınız, sistemlerin çokluğu zenginliktir , hangisi işinizi görürse onu kullanın.

Şu Windows'un verdiği kafa ağrısının yanında kullanım kolaylığı ve rahatlığı hiç birinde yok lakin GNU/Linux aldığı yol itibariyle veri güvenliği hafiflik konusunda ciddi tercih sebebi olabilir zira Windows Defender'in şimdiye kadar bizden çaldığı verilerimizle bizi kobay olarak kullanıp istenç oluşturularak robotlar gibi yönlendirildiğimizden de bir kısım haberiniz olsun.

Bilinçli tüketici olunması burada elzem. Ne diyor japon veri uzmanı: Veriyi yöneten dünyayı yönetir.

Ben 11 yaşındaysam nasıl Arch Linux'u konfigüre edip kurdum peki? Sen bilgisayarına Arch kurabiliyor musun mesela?

Eğer ben Arch kurabildiysem bu benim Linux'u en ince detayına kadar bildiğim anlamına geliyor. Gentoo'da kurarız problem değil.. Hatta istersen, FreeBSD, OpenBSD, NetBSD, Open Solaris'de kurarız kullanırız.. Bilgisayara bir ubuntu bir manjaro falan kurup kullanıp hacker oldum zannedip de benimle burada yarışmaya girmeyin..

Linux çöp oğlu çöptür.. Masaüstünde kullanım oranı yalnızca %1'dir.. Geçen onca yıla rağmen sadece %1. Ne kadar çöp ne kadar iğrenç bir sey oldugunu buradan anla.. Sanıyor musun ki reklamı yapılamıyor bundan?

Sunucuya gelince, Linux, sunucularda ücretsiz oldugu icin tercih ediliyor. Yüzlerce binlerce bilgisayara daha doğrusu sunucuya sahip devasa hostingler var. 100 X, 1000 X Windows lisansı adamın belini büker.. Sen ücretsiz Linux sayesinde ne kadar kara geçiyorlar biliyor musun? Eğer ki Linux ücretli olsaydı emin ol sunucularda %0,50 kullanım oranına sahip olurdu.

Hazmedemesiniz de gerçek budur..  

Bu amatör çöp işletim sistemini kurup, arayüzünü çakma MacOS'a benzetip, işte büyük resmi gördüm artık ben hacker'ım en bilgili benim Windows kullananlar çatlasın seklinde, kalkıp da dünyanın en çok kullanılan işletim sistemine karşı savunmayın. Bu çok komik bir şey gerçekten.. Kendinizi komik duruma düşürürsünüz ve hiçbir şey bilmediğinizi gerçekten bilene karşı ispat edersiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Programming Guru -- 27 Haziran 2021; 15:11:48 >

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.