Şimdi Ara

Microsoft beklenen duyuruyu yaptı: Windows 11 tanıtıldı (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
255
Cevap
2
Favori
11.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her yeni Windows update ile ne gibi yeni sorunlarla cebelleşeceğim diye merakla beklerken yeni bir Windows sürümüyle nasıl nasıl hatalar gelir kim bilir Microsoft beklenen duyuruyu yaptı: Windows 11 tanıtıldı 

• 11i yükleyenler sıfırdan kurulum mu yapıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok kötü olmuş. Biraz çalıntı gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: azizfikri

Başlat menüsü kaldırıldğında far görmüş tavşan kalan tayfadan olmanız üzüntü verici ;)

Baslat menusunden bahsettigimi hatirlamiyorum?

• quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

klasik windows fotoğraf görüntüleyiciyi eklemediysen kendi görüntüleyicisi dandik evet 

O DA ŞÖYLE YAPILIYOR

1 Yeni bir metin belgesi açıp metin belgesinin içine aşağıdaki kodları baştan sona aynen kopyalayın.

2 Bu metin belgesini Dosya kısmında Farklı Kaydet olarak kaydedin.

3 Bize dosyanın ismini ve kayıt türünü soracaktır. Dosya ismini viewer.reg ve kayıt türünü de "Tüm dosyalar" olarak ayarlayıp masaüstüne kaydedin.

4 Masaüstüne kaydettiğiniz bu "viewer.reg" dosyasını çift tıklayarak açın ve kayıt defterine ekleyin.

Bundan sonra yapmanız gereken bir fotoğrafa tıklayıp Özellikler > Birlikte aç > Değiştir'e tıkladığınızda "Diğer seçenekler" adı altında Windows Fotoğraf Görüntüleyici görünecektir. Varsayılan olarak seçerek sorunu çözebilirsiniz.

----------------------------------------------------

Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows Photo Viewer\Capabilities\FileAssociations]

".tif"="PhotoViewer.FileAssoc.Tiff"

".tiff"="PhotoViewer.FileAssoc.Tiff"

".png"="PhotoViewer.FileAssoc.Tiff"

".bmp"="PhotoViewer.FileAssoc.Tiff"

".jpeg"="PhotoViewer.FileAssoc.Tiff"

".jpg"="PhotoViewer.FileAssoc.Tiff"

".ico"="PhotoViewer.FileAssoc.Tiff"

O zaman Windows 11'e gecmeyelim, temalarla ve snapdock uygulamalar fazlasiyla yeterli zaten. Konu o degil. Yoksa LTSC diye bir sey var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuko -- 25 Haziran 2021; 20:58:0 >

• Zuko kullanıcısına yanıt
    W7’cilerin karakteristik özelliğidir. Ona sıra gelmemiştir. Sorun yapma.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • gcb1903 kullanıcısına yanıt

Yalnız Vista rezaletti.

8 ise herhalde Vista'dan sonra en sevilmeyen.

• fendur kullanıcısına yanıt

Benim de 40 yillik windowscularin da hem gorsel hem de kullanis acisindan alistigi sol menu . Mac i sevmem alismak zorunda da degilim ..anlatmak istedigim bunca yillik windows un oturmus bir karakteri bicimi var. Susleyip ayni kapsamli menulerle sunmanin bi hayri faydasi albenisi de yok . Mac i olan mac kullansin . Ben kali bile kullanirken son guncellemelerle daha iyi ve pratik hale gelmisti ama ben bu stili sevmedim . Win 7 den sonra sadeligi ve bicimliligi bozup pencere sekli yaptilar herseyi ya kullanislimi evet ama biri yeni otururken kullanici onu benimserken orta vadede olsa lank diye bicim stil degismez . Win 10 u zaten ben de dahil cogu kullanici sempatik bulmamisti isallah gelistrecegiz derken icine sicmazlar . Alistigimiz seylerin git gide bok olmamasini istiyoruz

Arkadasin birinin dedigi gibi format suresi uzatiliyor bir xp 7 gibi belirli bir sureden sonra yigilmiyor ama mc un surekli stil degistirnesinin manasi yok . Bu empozedir . Win 10 la calismaya basladigimdan beri guncellemeyle acilisa bir de pin belasi getirdiler kurulum int siz bitmiyor . Illa hesap mi kurmamiz mail kaydetmemiz gerekiyor bu nedir yaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estimates29 -- 26 Haziran 2021; 0:34:21 >

• İleriden kastın nedir? MS-Dos cillop gibi her yerde pcdr akıyordu. Neredeyse sorunsuzdu. Windows 95'in her yeri hata akıyor. Pcyi açarsın başlat çalışmaz, explorer.exe çöker dosyalarına bakamazsın 5 dk sonra başka iş yaparken açılır vs. vs. 93, 95, NT, ME, XP çöptür

• quote:

Orijinalden alıntı: azizfikri

W7’cilerin karakteristik özelliğidir. Ona sıra gelmemiştir. Sorun yapma.

Bos yapma. 7 ile 10'u konusuyoruz, 8'i degil. Uza ve bir daha da rahatsiz etme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuko -- 26 Haziran 2021; 1:15:19 >
  • 128MilyarDolar kullanıcısına yanıt

Microsoft beklenen duyuruyu yaptı: Windows 11 tanıtıldı aynen yakındır w10 süperdi w11 berbat diyenlerin çıkması da bu tpm olayı sakat her pc de yok ne gerek vardı buna çözemedimMicrosoft beklenen duyuruyu yaptı: Windows 11 tanıtıldı 

EKLEME: saçmalığa bak sistem gereksinimim maxsimum ama ne diyorMicrosoft beklenen duyuruyu yaptı: Windows 11 tanıtıldı Microsoft beklenen duyuruyu yaptı: Windows 11 tanıtıldı 

Microsoft beklenen duyuruyu yaptı: Windows 11 tanıtıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 26 Haziran 2021; 2:8:6 >

• Gunpower-storm kullanıcısına yanıt
    Tamam ya siz sorunlusistem31 yapmaya devam edin win7 akıcılığı istediğim için ben gerici olmaya devam ederim. Ama şimdi dersiniz ileride olmak için akıcılıktan feragat edilmeli falan, bill gates'ten sevgilerle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7ADF8CF23 -- 26 Haziran 2021; 2:57:50 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Entel Maganda kullanıcısına yanıt

Dostum, saydamlık seviyorsan Windows 10'da var. 11'de daha da olacak. Yani saydamlık dışında herhangi bir getirisi yok Aero'nun.

• mito1172 kullanıcısına yanıt

Resmi olarak çıkmadı ki, neden indirmeye çalışıyorsun? Tabi ki sorun yaşarsın.

• Brynquadel kullanıcısına yanıt

indirmeye çalışmadım sistemi test ettim sadece her 2 pc de de bunu diyor ki biri yeni pcMicrosoft beklenen duyuruyu yaptı: Windows 11 tanıtıldı bu arada resmi olarak deneme bu ms sitesinde var ve resmilikle alakası yok bunun tpm saçmalığını koymuşlar bu onun uyarısıMicrosoft beklenen duyuruyu yaptı: Windows 11 tanıtıldı 

Yeni Windows 11 İşletim Sistemine Yükseltin | Microsoft

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 26 Haziran 2021; 9:35:20 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.