Linkteki yazılımla kontrol edebilirsin Detection Script to help identify why your PC isn't Windows 11 ready |
Microsoft beklenen duyuruyu yaptı: Windows 11 tanıtıldı (10. sayfa)
-
-
Her yeni Windows update ile ne gibi yeni sorunlarla cebelleşeceğim diye merakla beklerken yeni bir Windows sürümüyle nasıl nasıl hatalar gelir kim bilir
-
11i yükleyenler sıfırdan kurulum mu yapıyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
çok kötü olmuş. Biraz çalıntı gibi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: azizfikri
Başlat menüsü kaldırıldğında far görmüş tavşan kalan tayfadan olmanız üzüntü verici ;)Baslat menusunden bahsettigimi hatirlamiyorum?
-
quote:
Orijinalden alıntı: mito1172klasik windows fotoğraf görüntüleyiciyi eklemediysen kendi görüntüleyicisi dandik evet
O DA ŞÖYLE YAPILIYOR
1 Yeni bir metin belgesi açıp metin belgesinin içine aşağıdaki kodları baştan sona aynen kopyalayın.
2 Bu metin belgesini Dosya kısmında Farklı Kaydet olarak kaydedin.
3 Bize dosyanın ismini ve kayıt türünü soracaktır. Dosya ismini viewer.reg ve kayıt türünü de "Tüm dosyalar" olarak ayarlayıp masaüstüne kaydedin.
4 Masaüstüne kaydettiğiniz bu "viewer.reg" dosyasını çift tıklayarak açın ve kayıt defterine ekleyin.
Bundan sonra yapmanız gereken bir fotoğrafa tıklayıp Özellikler > Birlikte aç > Değiştir'e tıkladığınızda "Diğer seçenekler" adı altında Windows Fotoğraf Görüntüleyici görünecektir. Varsayılan olarak seçerek sorunu çözebilirsiniz.
----------------------------------------------------
Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows Photo Viewer\Capabilities\FileAssociations]
".tif"="PhotoViewer.FileAssoc.Tiff"
".tiff"="PhotoViewer.FileAssoc.Tiff"
".png"="PhotoViewer.FileAssoc.Tiff"
".bmp"="PhotoViewer.FileAssoc.Tiff"
".jpeg"="PhotoViewer.FileAssoc.Tiff"
".jpg"="PhotoViewer.FileAssoc.Tiff"
".ico"="PhotoViewer.FileAssoc.Tiff"
O zaman Windows 11'e gecmeyelim, temalarla ve snapdock uygulamalar fazlasiyla yeterli zaten. Konu o degil. Yoksa LTSC diye bir sey var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuko -- 25 Haziran 2021; 20:58:0 >
-
W7’cilerin karakteristik özelliğidir. Ona sıra gelmemiştir. Sorun yapma.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yalnız Vista rezaletti.
8 ise herhalde Vista'dan sonra en sevilmeyen.
Benim de 40 yillik windowscularin da hem gorsel hem de kullanis acisindan alistigi sol menu . Mac i sevmem alismak zorunda da degilim ..anlatmak istedigim bunca yillik windows un oturmus bir karakteri bicimi var. Susleyip ayni kapsamli menulerle sunmanin bi hayri faydasi albenisi de yok . Mac i olan mac kullansin . Ben kali bile kullanirken son guncellemelerle daha iyi ve pratik hale gelmisti ama ben bu stili sevmedim . Win 7 den sonra sadeligi ve bicimliligi bozup pencere sekli yaptilar herseyi ya kullanislimi evet ama biri yeni otururken kullanici onu benimserken orta vadede olsa lank diye bicim stil degismez . Win 10 u zaten ben de dahil cogu kullanici sempatik bulmamisti isallah gelistrecegiz derken icine sicmazlar . Alistigimiz seylerin git gide bok olmamasini istiyoruz
Arkadasin birinin dedigi gibi format suresi uzatiliyor bir xp 7 gibi belirli bir sureden sonra yigilmiyor ama mc un surekli stil degistirnesinin manasi yok . Bu empozedir . Win 10 la calismaya basladigimdan beri guncellemeyle acilisa bir de pin belasi getirdiler kurulum int siz bitmiyor . Illa hesap mi kurmamiz mail kaydetmemiz gerekiyor bu nedir yaa
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estimates29 -- 26 Haziran 2021; 0:34:21 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
İleriden kastın nedir? MS-Dos cillop gibi her yerde pcdr akıyordu. Neredeyse sorunsuzdu. Windows 95'in her yeri hata akıyor. Pcyi açarsın başlat çalışmaz, explorer.exe çöker dosyalarına bakamazsın 5 dk sonra başka iş yaparken açılır vs. vs. 93, 95, NT, ME, XP çöptür
quote:
Orijinalden alıntı: azizfikri
W7’cilerin karakteristik özelliğidir. Ona sıra gelmemiştir. Sorun yapma.Bos yapma. 7 ile 10'u konusuyoruz, 8'i degil. Uza ve bir daha da rahatsiz etme.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuko -- 26 Haziran 2021; 1:15:19 > -
aynen yakındır w10 süperdi w11 berbat diyenlerin çıkması da bu tpm olayı sakat her pc de yok ne gerek vardı buna çözemedim
EKLEME: saçmalığa bak sistem gereksinimim maxsimum ama ne diyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 26 Haziran 2021; 2:8:6 >
-
Tamam ya siz sorunlusistem31 yapmaya devam edin win7 akıcılığı istediğim için ben gerici olmaya devam ederim. Ama şimdi dersiniz ileride olmak için akıcılıktan feragat edilmeli falan, bill gates'ten sevgilerle.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7ADF8CF23 -- 26 Haziran 2021; 2:57:50 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Dostum, saydamlık seviyorsan Windows 10'da var. 11'de daha da olacak. Yani saydamlık dışında herhangi bir getirisi yok Aero'nun.
-
Resmi olarak çıkmadı ki, neden indirmeye çalışıyorsun? Tabi ki sorun yaşarsın.
-
indirmeye çalışmadım sistemi test ettim sadece her 2 pc de de bunu diyor ki biri yeni pc bu arada resmi olarak deneme bu ms sitesinde var ve resmilikle alakası yok bunun tpm saçmalığını koymuşlar bu onun uyarısı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 26 Haziran 2021; 9:35:20 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X