Şimdi Ara

Microsoft beklenen duyuruyu yaptı: Windows 11 tanıtıldı (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
255
Cevap
2
Favori
11.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

klasik windows fotoğraf görüntüleyiciyi eklemediysen kendi görüntüleyicisi dandik evetMicrosoft beklenen duyuruyu yaptı: Windows 11 tanıtıldı 

O DA ŞÖYLE YAPILIYOR

1 Yeni bir metin belgesi açıp metin belgesinin içine aşağıdaki kodları baştan sona aynen kopyalayın.

2 Bu metin belgesini Dosya kısmında Farklı Kaydet olarak kaydedin.

3 Bize dosyanın ismini ve kayıt türünü soracaktır. Dosya ismini viewer.reg ve kayıt türünü de "Tüm dosyalar" olarak ayarlayıp masaüstüne kaydedin.

4 Masaüstüne kaydettiğiniz bu "viewer.reg" dosyasını çift tıklayarak açın ve kayıt defterine ekleyin.

Bundan sonra yapmanız gereken bir fotoğrafa tıklayıp Özellikler > Birlikte aç > Değiştir'e tıkladığınızda "Diğer seçenekler" adı altında Windows Fotoğraf Görüntüleyici görünecektir. Varsayılan olarak seçerek sorunu çözebilirsiniz.

----------------------------------------------------

Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows Photo Viewer\Capabilities\FileAssociations]

".tif"="PhotoViewer.FileAssoc.Tiff"

".tiff"="PhotoViewer.FileAssoc.Tiff"

".png"="PhotoViewer.FileAssoc.Tiff"

".bmp"="PhotoViewer.FileAssoc.Tiff"

".jpeg"="PhotoViewer.FileAssoc.Tiff"

".jpg"="PhotoViewer.FileAssoc.Tiff"

".ico"="PhotoViewer.FileAssoc.Tiff"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 25 Haziran 2021; 4:34:36 >

• RockConn kullanıcısına yanıt
    Sadece hız değil mesele, ekstra komut setleri de var. Güvenlik ile ilgilibazı hızlandırıcı komut setleri i serilerinin bazı(PRO) modellerinde yer alıyor, endüstride de düşük enerji tüketimli ama güvenliğin önemli olduğu cihazlar için yine bazı Atom modelleri bu komut setlerini içerebiliyor.

• Bendeki ram 3gb o yuzden yukleyemiyorumgerci 1.nesil i3 işlemci var ve 111 gb ssd varpc kaldirir mi bilmem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir tane kötü var o da 8.1 … diğerleri hep iyiydi…

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hellmonger

aynen böyle şu an zaten

açtım ancak olmuyor yine de olmadı şimdi detaylı yazayım

sorun şu

microsoft un sayfasında windows 11 için supported işlemcilerde ryzen 1600 yok

zaten böyle ise herşey boşa

şimdi windows 11 iso indirdim direk setup dan kurmak istedim hiçbir uyarı v.s vermedi direk kuruyor.

home versiyon tabi belki de istemeyecektir. bilemedim şimdi rufus a atıp bios dan kurmayı deneyeceğim

orada seçenek çıkacak önce pro deneyeceğim eğer tpm 2.0 derse

bu sefer home deneyeceğim. istemezse demek ki sorun olmayacak

ama ryzen 5 1600 ü desteklemiyorum derse büyük bir fiyasko olur bence.

yemin ediyorum beynim sulandı :D

Alıntıları Göster

Sorun başka bir şey de olabilir.

Ryzen 5 3600, 32 GB RAM, Windows 10 Pro 21H1 yüklü, ssd'de 222GB boş yer var ve bende de uygun değil diyor. (Upgrade to the New Windows 11 OS | Microsoft) Sorunun ne olduğu hakkında detaylı bilgi vermiyor uygulama.

3 bilgisayarımda Windows 10 yüklü, hiçbiriyle de sorun yaşamadım. Win11 yükleyebileceksem yüklerim, yükleyemezsem dert etmem.

Microsoft beklenen duyuruyu yaptı: Windows 11 tanıtıldı

• keops1905 kullanıcısına yanıt

Vista ?

• Anlamadım iyimi kötümü oldu okudumda iyi yorumlarda kötü

• Gigabyte a320m s2h anakart r5 2600 işlemci biostan tpm açınca windows health service programı win11 yüklenebilir diyor.

• vista son servis pack da başarılıydı, windows xp de 2 ayda bir format ve donup reset atmak zorunda kalmışken vistada hiç format atmamıştım ayrıca reset çok nadir atıyordum. akıcıydı.

• kimdi o 11 çıkmayacak diyenler çıksın

• gcb1903 kullanıcısına yanıt
    Ne alakası var olum muhafazakarlıkla. Ben kullandığım editörü bile değiştirirken zorlanıyorum. Windows değiştirirken tabi zorlanır inanlar. Mantığa bak. Font değişince bile gözüm kanıyor.

Valla iyi güldüm ha çıkardığın önermeye bak.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sonuna kadar haklısın. ..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: amanhem

Kaç paraya kaktıracaklar merak ediyorum. 🤔

ücretsiz

• Direct storage olayı Linux 2 senedir destekliyor. Ai uygulamarı ve süper bilgisayar hesaplamaları için. Ah be linux adobe vb programları ve oyunları hallet windows bitti!

• Adamlar minimum gereksinimlerde TPM 2.0 gereksinimi zorunlu kılmış hangimizde TPM 2.0 seçeneği biosmuzda var acaba ?

• Süreyya hanımın muhteşem değişimi

• ms mobilde tutturamaz 5. millenium faciasını betası çıkmadan seven olmasıda garip...

• Kim demiş XP sorunsuz diye ömrümde bu kadar çok hatalı bir sistem görmedim sürekli biryerlerden patlıyor çevreme xp format atmaktan yılmıştım sorunların üstesinden gelinmiyordu vistayı bir kenara bırakalım onun sadece döneminin donanım sorunları vardı kiminde iyi çalıştı kiminde kötü crysis gibi hangi pcde iyi performans vereceği belli değildi win7 çıktı rahatladık valla gelmiş geçmiş en iyi sistem diyebilirim çok başarılı idi sonra görsellik falan diye diye bitirdiler sistemi win8 çıkmasaymış win10a kadar gayet stabil bir şekilde giderdi win10 desen bir sürü sürüm var kimi sorunlu kimi sorunsuz git gel yaşıyor pisikolojik olarak çöküntüde bir sistem inşallah win11 ile daha sade ve başarılı bir sistem olacak

• O nasıl minimum gereksinim. neyse zorla geçiremezler insanları en azından

• Zuko kullanıcısına yanıt
    Başlat menüsü kaldırıldğında far görmüş tavşan kalan tayfadan olmanız üzüntü verici ;)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.