< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Microsoft beklenen duyuruyu yaptı: Windows 11 tanıtıldı (6. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: asko56dostum bios dan açacaksın
sistem MSI B450-A PRO MAX RYZEN 7 2700
aynen böyle şu an zaten
açtım ancak olmuyor yine de olmadı şimdi detaylı yazayım
sorun şu
microsoft un sayfasında windows 11 için supported işlemcilerde ryzen 1600 yok
zaten böyle ise herşey boşa
şimdi windows 11 iso indirdim direk setup dan kurmak istedim hiçbir uyarı v.s vermedi direk kuruyor.
home versiyon tabi belki de istemeyecektir. bilemedim şimdi rufus a atıp bios dan kurmayı deneyeceğim
orada seçenek çıkacak önce pro deneyeceğim eğer tpm 2.0 derse
bu sefer home deneyeceğim. istemezse demek ki sorun olmayacak
ama ryzen 5 1600 ü desteklemiyorum derse büyük bir fiyasko olur bence.
yemin ediyorum beynim sulandı :D
-
Sunu da soylemeden edemicem, widgets duyuruyorsun. Sen zaten bunu vistada yaptin. Neden vistadaki gibi masaustune entegre yapmadin. Vistadaki hata farkliydi.. Kim widgets alanini acip orada birsuru seyi kullanacak ki. MacOS’takinden keske biraz farkli olsaydi, Masaustunu keske buna entegre sekilde ayarlasalardi. Minimalist olmasi baska, kullanisli olmasi farkli.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
şaka gibi
koca sitede ryzen 1.nesile destek yok
bence bu düzeltilmesi lazım bunun 12 nm si çıktı en azından 12 nm si girsin daha güncel sürüm diye
-
quote:
Orijinalden alıntı: asko56şaka gibi
koca sitede ryzen 1.nesile destek yok
bence bu düzeltilmesi lazım bunun 12 nm si çıktı en azından 12 nm si girsin daha güncel sürüm diye
valla öyle
1 nisan olsa anlardım ama cidden saçmalık yani.
eski olduk bir anda.
-
hocam bu büyük ayıp
ryzen 1. nesil in 12 nm leri çıktı elinde ryzen 1200 r5 1600 12 nm olan ne yapcak onlara hiç destek yok direk 1.nesili komple silmişler git para ver yenisini al diyor windows 11 istiyorsan şaka gibi büyük ayıp
intel tarafında durum ne acaba gene böylemi ryzen gibi ozaman eski i5 i3 olan adam hiç kullanamayacak 11 i direk 10 son olacak onlar için
-
Hocam bende ryzen 1700 var anakarttan tpm açıp 11 kurup denemiştim bir sıkıntı olmadı.
edit: pro kurmuştum hatta
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BurakBilgin -- 25 Haziran 2021; 0:16:43 > -
quote:
Orijinalden alıntı: unconc3rn3d
TPM firmware desteğini aktifleştirmen gerek biosdanAktifleştirdim ama hala aynı. acaba uefi ayarlarında falan mı sorun var anlamadım.
-
tam bir hayal kırıklığı oldu. bildiğiniz sızıntı haricinde hiç bir yenilik sunmadılar. hayatımda beta hatta kararlı sürümünü kullanmayacağım tek işletim sistemi win11 olabilir. 2025 yılına kadar hatta sonrasında da win10 ile devam ederim.
bir değişiklik yok. yuvarlatılmış köşeler, ya da yeni klasörler çok ilgimi çekmiyor. sistem olarak devrim niteliğinde bir bekleyiş içindeydim. çok kötü moralim bozuldu.
geçmeye ve kullanmaya değmez.
-
desteklenen işlemci listesinde 7700K yani 7. Nesil aşağısı yok 😏docs.microsoft.comWindows Processor Requirements Windows 11 Supported Intel Processorshttps://docs.microsoft.com/en-us/windows-hardware/design/minimum/supported/windows-11-supported-Intel-processors
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
bende sıkıntı yok hocam bende ryzen 2700 var destek listesinde var 1.nesili yazmamaları bana göre büüyk ayıp ama bu kurulan sürüm tam net karar lı sürüm degil kararlı sürümde ne oalacak bakalım görelim :D
-
Çok haklısın Windows adam, birazdan pcnin fişi çekip çöpe atıyorum ,
-
Windows 11 tertemiz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AribyAriana -- 25 Haziran 2021; 0:31:7 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
herkesin buna tepki göstermesi lazım
Ben her mesajımda bahsediyorum ama kimsenin pek umursadığı yok gibi. :/
İster 8 çekirdekli işlemci 32 GB belleğin olsun, en iyi ekran kartlarından biri olsun ama Windows 11 yükleyemezsin. Neden? Çünkü işlemcin 5 yıl önce çıkmış, eski ve desteği kestik. Bravo(!)
-
şaşırt bizi
-
quote:
Orijinalden alıntı: BurakBilginHocam bende ryzen 1700 var anakarttan tpm açıp 11 kurup denemiştim bir sıkıntı olmadı.
edit: pro kurmuştum hatta
tam muallak her şey sitede supported listede yok
ama bu çalıştıramaz anlamına gelmez tabi ki. inan ne yaptıklarının kendileri de farkında değil herhalde.
az önce iso dosyasından kurmaya çalıştım uyumsuz v.s demedi. home kuruyordum yani
cidden anlamadım ben
-
quote:
Orijinalden alıntı: RadioactiveBlackBoxquote:
herkesin buna tepki göstermesi lazım
Ben her mesajımda bahsediyorum ama kimsenin pek umursadığı yok gibi. :/
İster 8 çekirdekli işlemci 32 GB belleğin olsun, en iyi ekran kartlarından biri olsun ama Windows 11 yükleyemezsin. Neden? Çünkü işlemcin 5 yıl önce çıkmış, eski ve desteği kestik. Bravo(!)haklısınız gerçekten rezalet bir durum
hani en ufak bir şey olur adam oyunu beğenmez çöp derler ya
microsoft da bize direk sen ÇÖPSÜN diyor.
-
Umarım RTM sürümünde TPM ve Secure boot zorunluluğu kalkar
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-7ADF8CF23
İleriden kastın nedir? Windows 7 cillop gibi her pcde akıyordu. Neredeyse sorunsuzdu. Windows 10'un her yeri hata akıyor. Pcyi açarsın başlat çalışmaz, gamebar açmaya çalışırsın açılmaz 5dk sonra oyunun tam ortasında açılır vs vs vista, 8, 8.1 ,10 çöptür.Windows 7 de ben PC nin tuşa basıyordum açılmıyordu sistem hatta sistemime windows 7 kurduğum zaman buzdolabı soğutmuyordu, kombi de evi ısıtmıyordu o yüzden en güzeli windows 98.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X