< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Microsoft beklenen duyuruyu yaptı: Windows 11 tanıtıldı (7. sayfa)
-
-
dinazor mu bu kardeşim niye tarihe karışsın. saydamlık efekti oldkça güzel bir şeydi diretmeyip ne yapacam. en azından seçenek sunsalardı isteyen istediğini kullansaydı
-
quote:
Orijinalden alıntı: manesnuc
Fx 6300 ile windows 10'u iş yerimizde aktif kullanıyorum, çok eski intel core'lu exper laptop'ı da windows 10 ile kullanıyorum yine iş yerinde basit depo işleri için. Bir sorun olacağın sanmıyorum ama şuanki haliyle de windows 11 kurulmaz bence. Ancak sanal makina olarak denenmesi daha uygun olur. Sanmıyorum ki r5 1600 desteklenmesin, daha yeni olduğu için olabilir bu eksikleri yoksa çok insan var bu işlemciyi kullanan ve eski de değil. Kağıt üzerinden yazanlara her zaman bakmamak lazım, olmadı yan diske kurup ileride denersiniz ve duruma göre geçiş sağlarsınız.bende dediğiniz gibi olmasını umuyorum.
zaten yüklemem şu halini ancak insanlara dayatma yapmaları çok saçma tpm olayı bana çok anlamsız geliyor home kullanıcısı için özellikle.
ileride daha netleşir ancak böyle olursa w10 devam ederim yapacak bir şey yok donanım çok pahalı bir w11 için kalkıp 2000 3000 tl harcayamam bugün anakart değişimi işlemci desek e birde ram de çıkar al sana 5000 en az..
sonra sormasınlar insanlar neden yeni windows a geçmiyor. nedeni böyle politikalar.
-
bizden uzak dursun yeter . windows 10 da güncellemelerde çoğu şeyi kullanıcının kontrolü haricinde empoze ettirerek abuk subuk şeyler ekleyerek getirdiler , karaktersiz kişiyle anlaşılmaz misali mac vari şeylere döktüklerinden hiç hoşuma gitmedi . resmen windows 7 nin sıçmış hali . ne o ortada menü be . çocuk oyuncağına döndürdüler görselleri . resmen imkanım olsa türlü oyun çalışsa windows 7 ye dönecektim ama bazı özellikleri kullanılıyor ekran yansıtma detaylı menüler falan .
apple görsellerde tartışmasız önde gidiyor ama microsoft un da telefon sektöründeki gibi iphone dizaynı kopyalayan şirketlere döneceğini hiç tahmin etmemiştim . windows bitirdi bu iş artık radikal bir değişiklik yok görsellerde . kıçından kıvıralim bir yerinden uyduralım diyorlar .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estimates29 -- 25 Haziran 2021; 1:13:8 > -
Bu listelerde bir saçmalık mı var? Bilgi edinmek için soruyorum;
Intel işlemci listesinde Atom serisinin destekleyip, Core i7 serisinin 7. jenerasyonu veya 6. veyahut 5. jenerasyonun desteklememesine neden olan eksik teknoloji nedir bu işlemcilerde?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Beklentim W10 Home'dan neye yükselteceksem artık W11'in o sürümüne SandBox'ın gelmesi. Alt programlar çalıştacağım diye sanal makina kurmak zorunda kalmamalıyım. Home'sa da ver sandbox'ı canını istemedik ya.
-
Bence güzel geliştirmeler var. Direkt kullanılacak çok güzel özellikler eklenmiş. Bir de yeniden tasarlanmış bir dosya gezgini ekleseler de eklenti kullanmak zorunda kalmasak. Microsoft doğru yola girdi sonunda. Bir 5 sene geriden geliyorlar ama oda bir başarı microsoft için.
-
Bence ortada menü kullanımı çok daha efektif. MacOS dan alışmıştım Win e geri dönünce hemen bir eklenti bulup kurdum. Bir kullanırsan anlarsın daha kullanışlı olduğunu. MacOS a benzemesi konusunda ise ne kadar benzer ise o kadar iyi olacak. Kullanmış biri olarak söylüyorum bunu. Ayrıca Apple da win ve android den de esinleniyor. Sonuçta efektif bir özellik var ise bütün firmalar bunu eninde sonunda kendilerine uyarlıyorlar. Size kalsa XP yi bin yıl kullanırsınız aynı tasarım ile. Biraz değişiklik iyidir.
-
Win 7 kullanın hocam. Hâlâ tuşlu telefon kullanan tanıdıklarım var. Kimseyi yadırgamıyoruz. Size göre en iyisi 7 ise onu kullanın. Ben de eski hdd ile 7 kullanıyorum, 2 3 tane çok eski 22 23 yaşında oyunlar için Xp kurulu hdd bile var. Arada açıp oynuyorum.
ben kurdum ama bir türlü tamamen türkçe yapamadım sistemi, yarım yamalak oldu
-
quote:
Orijinalden alıntı: snapsh0t.İyi veya kötünün ülke ile ne alakası var. Esas herşeyde seni gibi tutucu, muhafazakar ülke insanı vs. diyip ülkesindeki insanları küçük görünlerden gına geldi. İnsanların alışkanlıkları ile muhafazakarlığın alakası nedir? Vistadamı ileri gitti Windows ondan kendileri de apar topar kısa süre sonra Windows 7'yi geliştirdiler. Tarihin heleki XP gibi nerdeyse sorunsuz efsanesinden sonra gelen her dakika hata veren veya crash atan kağanı gibi sürümle ileri gitmişler öylemi kullanmasak belki inanırdık.
Yenisi iyidir demek tamamen yanlış heleki günümüzde işçiliğin ucuzlatıldığı şu seri üretim halinde. Doğru düzgün test edilmeden üretilip piyasaya sürülen ürünler, yangın çıkaran akıllı telefonlar vs. Kalite geçmişte kaldı teknoloji ne kadar gelişse de o eskilerdeki sağlamlık ve sadelik artık neredeyse yok. Bunları yazınca şimdi romantik mi oluyorum?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Neymiş TPM 2.0 mis Yaw 6700K çalıştırmıyorda güncel Atom çalıştırıyor ne diyim ben Windows 10 a devam Güvenlik güvenlik diyenler alın size güvenlik TPM saçmalığı nedir?
Kapital düzen para harcamaya yöneltir.
Allah rızası için şu File Exploreri değiştirin
(Güvenlik: UEFI, Güvenli Önyükleme ve TPM 2.0) Sistem gereksiniminde bu zımbırtı olursa büyük kavgalar çıkar çünkü çoğu pc de bu yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 25 Haziran 2021; 4:7:13 > -
Ne açıdan efektif, konum harici başka bi şeyleri var mı hiç mac kullanmadım da sadece gözümüz alıştığı için tuhaf geliyor biraz ortada
Valla İ5 10400 lu kasam var destekliyor aslında ama kurmayacagim inat ettim ne bu saçmalık TPM 2.0 mis 7700K gibi bir işlemcinin nesi eksik 4.4 GHz 4 çekirdek 8 izlek var güncel Atom tek çekirdek o çalıştırcak 7700k yok has... Microsoft
saçmalamış gerçekten TPM nedir abi benim 2010 tarihli ASUS M4A88TD-V EVO/USB3 anakart var bu zımbırtıdan habersiz hadi bu eski diyelim yenilerde bile yok kafayı mı yemiş bu ms artı canavar gibi w10 çalıştırıyor bu anakart. MS alsın w 11 ini ......
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 25 Haziran 2021; 4:20:4 > -
quote:
Orijinalden alıntı: azizfikri
Senin bilgisayarın çöp olmuştur.Windows 10 cok az kullandim ve kullandigim o az zaman diliminde bir fotograf acmak icin Photos o kadar yavas aciliyordu ki ve ayrica fotograf ortada kucucuk gorunuyordu, ustten sagdan solda olan bosluklar sebebiyle. Ondan sonra bulasmadim windows 10'a. Ustune telemetry sorunlari ve Ayarlar sacmaligi var.
Windows 10, windows 7'nin tirnagi olamaz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X