|
Microsoft beklenen duyuruyu yaptı: Windows 11 tanıtıldı (9. sayfa)
-
-
Arkadaşlar directx 12 hariç herşeyi karşılıyor sanırım sistemim uefl gpt ve secure boot özelliği var biosta.windows 11 tam sürüm geldiğinde yükleyebilir miyim? Sistem özellikleri AMD Radeon HD 7670m, Intel core i5 3230m, 6 gb ram. Ayriyetten yerleşik olarak intel HD 4000 yerleşik ekran kartı var. Şu an bilgisayar da orijinal Windows 10 home edition var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Klasik Türk milleti işte eskinin peşinde ve sürekli bir efsane yaratma kafasında.
7 çıktı yerin dibine sokup XP yi öve öve bitiremediler, 8 çıktı vay efendim 7 efsaneydi dediler, 8.1 çıktı çöp bu niye çıkardılar dediler, 10 çıktı ulan 8.1 bile daha iyi dediler şimdi de 11 çıkıyor 1-2 seneye 10 efsaneydiciler piyasaya yerini almaya başlar.
Konsollarda kullanılan direct storage, android uygulama desteği, windowsa entegre gamepass ve xcloud desteği, daha optimize oto HDR bunlar bile başlı başına windows 11 e geçmek için yeterli.
-
Tahmin ettiğim gibi yani.. Raxetul çok çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
FakirOS
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
@GoldPunch ibrahim bende durum bu sen baktınmı
-
quote:
Orijinalden alıntı: SpiderwitchArkadaşlar directx 12 hariç herşeyi karşılıyor sanırım sistemim uefl gpt ve secure boot özelliği var biosta.windows 11 tam sürüm geldiğinde yükleyebilir miyim? Sistem özellikleri AMD Radeon HD 7670m, Intel core i5 3230m, 6 gb ram. Ayriyetten yerleşik olarak intel HD 4000 yerleşik ekran kartı var. Şu an bilgisayar da orijinal Windows 10 home edition var.
intel 8000 serisi altına destek vermiyormuş sitede öyle yazıyor
siz bi test aracı var orada onu indirip bakın size ne diyecek
-
21996 dan başka sürüm çıkmadı daha değil mi?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-C99111CD4
Bu mesaj silindi.Benim laptopda tpm yok. 2015 model i7 laptop hiç windows10 yüklerken sorun olmadı. Windows 11de geri adım atarlarmı ne dersin
-
Elinize sağlık
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Gerek tasarım gerek de çoklu pencere ve çoklu ekran kullanımı konusunda aradığım çözümleri sunuyor. Çok hoşuma gitti, Insider olarak test dahi edebilirim. Android uygulamaları AMD ile çalışır umarım (detaylara göre Intel'in bir teknolojisi ile çalıştırılmış Android).
-
Muhafazakar; mevcut olanı koruyan, değişime, yeniliğe karşı eskiyi savunan anlamındaki Arapça kökenli kelime.
Gülmeye devam edebilirsin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: asko56@GoldPunch ibrahim bende durum bu sen baktınmı
Bende hala aynı hocam ama çok üzerinde durmadım daha çıkmasına çok var diye.
-
Ülkeden falan bahsetmişsin kıvırma şimdi sözlük anlamını buraya atıp. Namaz kılanlar windows 11 i sevmiyor diyeydin :D:D
-
hele bir tam sürümü çıksın bakarsın bende tam sürümü bekleyecem
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 25 Haziran 2021; 14:31:34 > -
Ne çok fanboyu varmış windowsun bu sitede. Blokla blokla bitmiyor.
-
11 yılda benden blok yiyen üye sayısı sadece 5. 6. kişi olmayı başardınız.
Farklı düşüncelere, fikirlere, yorumlara karşı olmayı bırakın aksine çok sevmeme rağmen bilgiden nefret eden ve anadilde okuduğunu anlamayacak kadar kötü durumda olanlarla iletişim kurmaya çalışmaktan yoruldum. Size hayatta bol tutucu günler dilerim.
-
benim eski laptop çalıştırır mı 2008 model dv6020et
İşlemci: Intel® Core i7-2630QM 2 GHz, 6 MB L3 önbellek
Bellek: 4 GB DDR3 (1 x 4 GB), 8 GB'ye yükseltilebilir DDR3
Dahili sürücüler: 500 GB SATA (7200 rpm)
Ekran Kartı: AMD Radeon hd 6770M 1 GB DDR5
Ekran : 15.6" Yüksek Çözünürlüklü LED HP BrightView Ekran 1366 x 768
Optik sürücüler: Çift Katman destekli LightScribe SuperMulti DVD±R/RW
Yüklü işletim sistemi : Orijinal Windows® 7 Home Premium 64
nereden bakıyorsunuz uyumlu olup
olmadığına
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gael -- 25 Haziran 2021; 15:21:13 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: SpiderwitchArkadaşlar directx 12 hariç herşeyi karşılıyor sanırım sistemim uefl gpt ve secure boot özelliği var biosta.windows 11 tam sürüm geldiğinde yükleyebilir miyim? Sistem özellikleri AMD Radeon HD 7670m, Intel core i5 3230m, 6 gb ram. Ayriyetten yerleşik olarak intel HD 4000 yerleşik ekran kartı var. Şu an bilgisayar da orijinal Windows 10 home edition var.
tpm desteği lazım. 6. nesil işlemciler bile kabul edilmiyor gibi gözüküyor.
bu saçmalık düzeltilir ama.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X