Şimdi Ara

Microsoft, Bethesda'yı Satın Aldı (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
261
Cevap
0
Favori
13.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sony'e baya ağır bir misilleme yaptılar, Microsoft'un ben bu nesil kadar agresif bir tavır sergilediğini hatırlamıyorum, cidden helal olsun ama tabiki bu misillemelerin sonunda temennimiz her oyunun her platformlarda erişilebilir olması exclusive kafalarının bitip süreli exclusive kafalarına geçilmesi hepimiz için en iyisi ve en mümkünü olacaktır.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • bethesdaya ölü yatırımda demezsin ya:D oyun dünyasından bihaber olman lazım
  • Xbox ve PC oyuncuları için iyi PS oyuncuları için kötü haber. Öte yandan Türk oyuncuları için harika haber hem oyunlar ucuz olacak hem de Türkçe dil desteği olacak.

• Valla Microsoftun yapması gereken son bir hamle kaldı oda= 400 dolara Xbox Series X Dijital Edition çıkarmak..Ki eminim çıkaracaklar.. İşte Son darbeyi böyle vurur..
  • adam bethesda'ya ölü yatırım dedi. eğitilmez bunlar
  • 4-5 yıl sonra ps5 exclerine rakip olabilecek oyunlar çıkabilir umarım
  • Microsoft çok büyük hamle yaptı.Anlaşılan yeni nesilde Microsoft çok büyük hamleler yapacak gibi,ve bu hamlesiyle Microsoft'a helal olsun diyorum.Artık çok kaliteli Bethesda oyunları yeni xbox Series konsollarına ve PC'ye gelir.Büyük ihtimalle TES 6 PS5 çıkmayacağını tahmin ediyorum.Ve ayrıca yeni çıkacak Bethesda oyunları da Gamepass servisine artık gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi powersmachine54 -- 21 Eylül 2020; 17:40:49 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Wes7

Yav dolar/euro almis basini gitmis alim gucumuz yerlerde bırakın birbirlerini yesin tekel olurlarsa ikisinden biri onu mu istiyonuz anlamadımki bak gamepass yonelik ilk adimi ps plus collection ile geldi eger microsoft servis sisteminde daha da basarili olursa sony mutlaka altta kalmak istemeyecektir yeni metotlar deneyecektir yoksa bu ulkede oyun felan oynanmaz bizim tek caremiz gamepass tarzi servis sistemi

Hadi konsol versiyonları pahalı anlarımda PC versiyonlarıda mı pahalı ? Steam vs. denen bir şey var.

• Doom evreninde Master Chief mi? neler diyorsunuz MS bey
    Microsoft, Bethesda'yı Satın Aldı
  • Sony'ye gelmezse işler karışır demişler adamlar salak mı 7 milyara şirket alıp rakip konsola oyun çıkaracak. Ölü yatırım diyenler de kafayı yemiş bu firma en çok satan oyunlardan skyrimi ve en sevilen fps oyunu doomu yapan firma bu skyrim 6 ile xbox satışları tavana fırlar
  • Burda en karlı taraf PC oyuncuları oluyor, Hem PS'nin Hemde Xbox'ın oyunlarına erişebiliyorlar..Çektinmi birde DLSS'li RTX kart değme keyfine PC oyuncusunun...
  • Muazzam bir başarı Firma artık sonsuz bütçe ile güzel işler çıkartır umarım... Xbox game Pass Artık Oyun dünyasının Netfilix dir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adamların ön siparişlerin başlamasından bir gün önce bu haberi duyurmaları ve hiçbir şekilde sızmaması gerçekten mükemmel bir strateji .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oxenn -- 21 Eylül 2020; 18:5:11 >
  • phil abi ne ettin , fanboyları nereye gömüyoruz onuda söyleseydin

• What?! Microsoft daha önce Obsidian'ı da satın almıştı,Fallout'u babasına geri verirlerse asıl şenlik o zaman kopmuş demektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ragnarok333 -- 21 Eylül 2020; 18:1:20 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sony seven arkadaşlar ölü yatırım hepsi ps tarafına gelir falan olum unutun siz onu TES6 Fallout5 falan game pass'te olacak çıktığı gün ve xbox pc tarafı için exc olacak muhteşem yatırım artık cdpr yada ubisoftu satın almazlarsa microsoft bizi şaşırtmaz şaka gibi olaylar oluyor yeni nesilde bir oyuna 700 800 lira sayacak arkadaşlara başarılar diliyorum 30 Türk Lirasıyla TES6 oynamayı iple çekiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşin en komik kısmı PS'cileri 80 Euro para ödeyecek bu oyunlara PC cephesi neredeyse bedavaya erişecek game pass sayesinde hahahha Herkese tavsiyem güzel bir PC toplayın yıllarca keyfinize bakın. Sony'de yakında Epic Games'e özel oyun çıkartır sonuçta hisse satın almıştı :D

• quote:

Orjinalden alıntı: blackzeros

atom bombasi atti microsoft, cok saglam ipler gecti ellerine , muhtemelen starfield, elder scrools gibi seriler ps'e gelir minecraft gibi anlasmalari yapilip duyrulduklari icin ama anlasmasi olmayan oyunlari getireceklerini sanmiyorum.

7,5 milyar dolar cok yuksek para ms bu isten para kazanamaz ama heralde su ana kadar ki en buyuk hamlesini yapmiso ldu oyun sektorunde.sonynin buna karsilik vermesi zor gorunuyor.anca rockstari,take twoyu filan almasi lazim.
    kardeş rockstar ı alacaz derken ne olduğunu anlamadan take two sony i alır, alırsa yine microsoft alır :)

• quote:

Orijinalden alıntı: rambocuk

4-5 yıl sonra ps5 exclerine rakip olabilecek oyunlar çıkabilir umarım
    tes6 fallout vs özel olarak kalsa bile yeter ek oyuna gerek yok
  • Kaç yıldır oyun oynuyorum, haberleri takip ediyorum; böyle büyük bir haber görmedim daha önce. Hiçbir sızıntı olmaması da apayrı bir olay.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.