Şimdi Ara

Microsoft, Bethesda'yı Satın Aldı (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
261
Cevap
0
Favori
13.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şimdi tüm bethesda oyunları pc gamepasse gelir mi acaba? Skyrim felan.

• Bu çok büyük bir olay.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Kim derdi Türkiyede Xbox devri başlayacak..
  • Hobaaaa ortalık yıkılır
  • KAKÁ kullanıcısına yanıt
    Hatirlarsan Xbox konsolu, Xbox One yüzünden bir sonraki nesili zor görür yorumları vardı. Adamlar önce bir-çok kaliteli stüdyoyu aldı en son ise bu hamle resmen nükleer saldırı oldu.

Bethesda oyunları için Gamepass acıklamasıda gelirse oyuncular orgazm olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten gelecek gamepasse

• PS kaç aydır yatıyor.Oyun da alamıyoruz.Yılda 2-3 tane adam gibi oyun için konsol alacak değilim.Xboxa geçme vakti geldi.İlerleyen günlerde tüm Bethesda oyunları gamepass e eklenecekmiş.Bundan sonra çıkacak oyunlar Xbox exc olmaz ama çıktığı gün gamepass gelecek.Belki tes kısa süreli exc olabilir.6 ay falan.Ps alan arkadaşlar 80 Euro verir artık oyunlara hahahs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoreGame -- 21 Eylül 2020; 18:55:12 >
  • KAKÁ kullanıcısına yanıt
    O zaman işin zor kısmı kaldı o da konsolu almak:))

• quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Silverhand

Tes VI, Xbox ve PC özel olabilir mi acaba?
    Büyük ihtimal öyle olacaktır :)

• Oha! ne yaptın MS Bu hamlelerden sonra Gamepass gittikçe efsane bi işe dönüşüyor, F/P'yi korumaya devam ederse daha çok büyür bu gidişle. Tamamen servis işine dönmeye kararlı gibi Microsoft, cloud gaming'de ekleniyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Basteryus -- 21 Eylül 2020; 18:43:3 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rachsuchtig

Bethesda oyunları Xbox exclusive olmayacaktır. Minecraft exclusive değil mesela. Obsidianin cikan son oyunu Outer Worlds de değil mesela
    Game Pass'e dahil olması yeterli.

• Ea play steam'de fiyat artırdığında gamepass'i deneyeyim dedim. Bana ve pc'me uygun oyunları 1-2 ayda bitirim dedim ve devamını düşünmemiştim. Bunun üstüne microsoft obsidian'ı aldı, Ea playi gamepass'e kattı, bu da yetmedi şimdi zenimax'ı aldığını duyurdu. Bu satınalım sadece bethesta'yı kapsasaydı da yeterince büyüktü ama zenimax demek doom, dishonored, pray gibi oyunlar da demek. Yani exclusive ve gamepass konusunda büyük bir adım. Microsoft rage, halo, gears, minecraft gibi zaten büyük exclusive markalara sahipken artık ciddi manada sony ile yarışabilir, hatta geçebilir hala geldi. Umarım bunlar gamepass ve xbox fiyatlarına yansımaz.

• Kendi stüdyoları bi cacık yapamayınca büyük stüdyo satın almakta bulmuşlar çareyi.Ps5’de değilde Pc’de oynayacağız artık bethesda oyunlarını. Gerçi tüm oyunlarını exc yapmayabilirler fakat elbet exc bir oyun yapacaklardır. Xbox adına güzel haber.

• Guzel haber. Microsoft exclusiveleri son 3 yilda cok guclendi. Sony ile guzel bir rekabet olur.
    Sahsen benim icin degisen bir sey olmadi. Genel olarak japon oyunlarini oynadigim icin ve xboxta olmadiklarindan gene ps alacam gibi gozukuyor.
  • elder scrolls,fallout (fallout gibi fallout),doom gibi oyunların xbox exclusive olması demek ki bu olabilir adamlar 7.5 milyar verip koskoca bethesdayı satın almış :d xbox satışlarında patlama yapması demek xboxın ihtiyacı tam olarak buydu nerden baksan büyük iş helal olsun

• İlk tepkim ooooooooovvvvv oldu :D
    Bethesda oyunları sony oyunlarından sonra en sevdiğim oyunlardı Microsoft konsol sattırmak adına inanılmaz bir iş çıkarmış. Series s çok daha çekici oldu şu an.
  • Valla Türkiyede Tek konsola 2 konsol parası vereceğime, Yurtdışına gidersem XSX ve PS5 alırım..Özellikle Xbox'ın Dijital Versiyon hamlesini bekliyorum..O kadar Gamepass Servis diye bağırıyorlar ama gidipte XSX Disksiz versiyon yapmıyorlar...Eminim bir an önce müdahale edecekler bu kısma...
  • TES 6 nin ufak bir trailer i gösterilmiş idi. 2 sene oluyor. Büyük ihtimalle 21 yada 2022 de gamepass de göreceğiniz en mükemmel oyun olacak. Umarım çalışanlar ve yöneticiler değişmez. Ve beklenen bombayı da en kısa sürede patlatır Microsoft TEs 6 ile.

• Adamlar FPS türünün yaratıcısı ve RPG’nin kralı firmayı satın alarak gelmiş geçmiş en büyük alımlardan birini yaptı bundan sonra Microsoft’ın sırtı yere gelmez. Micro da öyle bir para var ki satılık olsa Sony yi bile alırlar o derece.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.