Klasik Microsoft. Şahsen w10 da yaşadım aynısını. Güncelleme yaptım ve bilgisayar boot kısmını geçemeyip kapanıyordu |
Microsoft bilgisayarları çökerten bir Windows 11 güncellemesi yayınladı (2. sayfa)
-
-
Oradaki güncel 23h2 değildir.
Tavsiyem 24h2 iso oluşturma direk Microsoft sunucularından indirerekten ve en günceli insider beta filan olmayanı için :
uup dumpSelect edition for Windows 11, version 24H2 (26100.1000) amd64, Turkishhttps://uupdump.net/selectedition.php?id=0cda15f9-a14a-4adf-bb3c-2ce79d0de621&pack=tr-trElbette temiz kurulum... 23H2 için bile temiz hepsi için temiz kurulum öneririm.
Çatallanma derken 23h2 ve 24h2 olarak devam ediyor ... Daha eskileri de vardır.
LTSC sürümlerinde de 24H2 ye gelindi ..
-
microsoft bu güncelleme için çözüm bulsun yeni bir güncelleme yayınlasın
-
Çok çok teşekür ediyorum, çok makbule geçti... "ISO görüntüsünü oluşturmak için Windows gereklidir Bu yapının ISO görüntüsünü oluşturmak için Windows 10, sürüm 2004 veya Windows 11 gibi modern bir Windows sürümünü kullanmanız gerekir. Diğer platformlar çalışmayacaktır." uyarısı aldım ama win10/11 bir pc bulmam sorun olmayacak, tekrar teşekkürler.
-
ne zamana kadar güncellemeycekmişsin yakında güvenlik güncellmeleri kesilecek. 0patch ile ücretli güvenlik yaması almak zorunda kalcaksın. bence diskin 100 gb bi yerine bi ubuntu kurun yine. akarı yok kokarı yok altı üstü 100gb
-
Sırf kurulum hazırlıkları için 23h2 iso sunu bile kurun yeter. Temiz kurulum tavsiye edilen olacağı için silinmiş te olacaktır.
-
Windows 11'i beğenmeyip Windows 10'a döndüm. Microsoft gene 11'e geçirtmeye çalışsa da hala Windows 10'dayım. 😄
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben win11li bir laptop almistim ama pek sevemedim, win10'a donme imkani yok mu ayarlardan bir iki tusa bassak?
-
Windows kullanmayı bilmeyenler konuya gelmiş gene.
-
çıktığından beri problemsiz kullanıyorum donanımhabere göre tarihin en kötü işletim sistemi
-
Windows 10'dan devam
-
38 yaşındayım, 13 yaşımdan beri geçen seneye kadar windows pc kullandım, geçen sene hem laptop hem masaüstü olarak Mac sisteme geçtim, kesinlikle hakkını veriyor apple eko sistemi.
-
-
Çok nadir olan birşeydir, W11 2 senedir kullanıyorum tek sorun yaşamadım nerdeyse. Tek sorun da şu W10'da da bir ara olan çift monitörde masaüstü simgelerin
yerlerinin dağılması bugı gelmişti bir ara. Belli donanım kombinasyonlarında olan şeyler oluyor genelde.
-
3 gündür pc çöktü kurtarmaya çalıştım, olmadı. Boot dosyaları sapıtmıştı. C-> D olmuş D-> E olmuştu.
-
O bug Daha yeni giderildi. 🤣🤣🥰
Pes yani nereden hatırladınız o hatayı.
neowinMicrosoft fixes Windows 11/10 blocking updates with 0x80245006 errorhttps://www.neowin.net/news/microsoft-fixes-windows-1110-blocking-updates-with-0x80245006-error/ -
Geçenlerde oluştu yine tüm düzeni bozdu baştan ayarladım :))
DesktopOK diye ufak bir yazılım hazırlamışlar masaüstü ikon dizilimlerini kaydedip preset oluşturmanızı sağlıyor. Onunla kaydedip sağlama aldım.
Aslında Windowsa direkt entegre etmeleri lazım böyle birşeyi.
-
Güncellemenin dağıtımını durdurmuşlar ama bende hala duruyor. Preview sürümleri yüklememeye dikkat ediyorum. Hep bir sorun çıkıyor.
-
Maceradan maceraya koşmak isteyenler 24H2 kurabilir.
Biz windows 10'dan devam.
-
Zıvanadan çıktılar artık, ilaveten pişkinlik de zirve yaptı. Tebrik etmemek elde değil.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X