Şimdi Ara

'Microsoft bus driver' sorunu acil yardım: s430

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
8.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ses kartını yüklerken "Microsoft bus driver kurulu olması gerekir" diye uyarı veriyor. internetten bi dünya program indirdim forum sitelerinden ama olmadı, belki de benim ilacım değildi..
    Bilen varsa nasıl hallederiz? saatlerdir telef oldum makinenin başında..
    Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fotoseyhan -- 24 Mart 2008; 22:24:00 >

• Vista için bunu indir....tıkla

XP için bunu indir...tıkla
  • sağolun.. problemi tesadüfen de olsa çözdüm, internetten indirip kurduğun onca programa gerek kalmadı..
    Önce aygıt yöneticisini açıyorum, sonra en alt sekmede "sistem aygıtları" var. onu genişletince uzun bir liste uzanıyor aşağıya doğru.. orada ünlem işareti olan bir sekme var, sağ tıklayıp "sürücüyü güncelleştir" diyoruz.. bu arada sürücü CDsi takılı.. bunu yükledikten sonra aygıt yönetici sekmesinde yukarıdaki ses, video ve oyun kumandası"nı genişletince orada da bir ünlem işateri var.. onu da bulup sürücüyü güncelleştirdikten sonra (bu arada driverlerin olduğu CD içeride) restart istiyor.. en sonunda ses kartımızı tanıtmış oluyoruz.. tesadüfen buldum yani..
    Konu açıklığa kavuştuğuna göre silerim bi kaç gün içinde..
    Hepinize sevgiler, saygılar..
  • anlattigin cozum gercekten ise yaradi, tesekkurler.
  • Teşekkürler
    Çalışıyor
    ORdaki sarı ünlem dikkatimi çekmişti
  • bence silmesek daha iyi çünkü aynı problemle karşılaşan arkadaşlarımız olabilir misal ben :)
  • gigabyte ipe8-1000mk anakartım var. ses çalışmıyor. video izleyebiliyorum ama ses yok. sürücüleri yükledim. teknik servis bios ayarlarındandır dedi. baktım bios ayarlarına ac97 auto seçili.
    peki sorun nedir?
    aygıt yöneticisinin resimlerini yolluyorum.

-------------------------

az önce şunları denedim
    dxdiag

ve şu sonuç çıktı

kaç gündür bunun çözümü için uğraşıyorum. onlarca forum dolaştım. ve denemediğim yöntem kalmadı. olmuyor olmuyor olmuyor. not: hopörlor başka pcde çalışıyor (onda sorun yok)
    sistem : xp sp2
    anakart : gigabyte ipe8-1000mk

konu burada
    http://forum.donanimhaber.com/m_31102075/tm.htm

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.