|
Bildirim
Bence windows defender ı fazla küçümsüyorsunuz.
|
Çıktığından beri başka antivirüs kullanmıyorum ve çok başarılı buluyorum ben de hocam neden öyle dediniz? Bilmediğimiz bir şey varsa söyleyin biz de kullanmayalım.
|
Format attıktan sonra anında devre dışı bıraktığımız yazılımı mobile getirmek mi? Windows'la önyüklemeli gelmese, çoğu yazılımı nal toplayacak. Bu Microsoft'un özgüveni efsane ya.
|
Bu yerleşik güvenlik olayı Microsoft'un yaptığı en mantıklı hamlelerden birisiydi bence. Uzun süredir ücretli bir antivirüs kullanmıyorum. Şimdiye kadar Defender'ın yetersiz kaldığı bir durum yaşamadım.
|
Sayesinde yıllardır Antivirüs yazılımı kullanmıyorum. Bir tane olumsuz olay yaşamadım. Küçümseyen arkadaşlar ya Antivirüs firmalarını çok seven tipler ya da crackli antivirüs yazılımı kullanarak kendini riske atmayı seviyorlar. "Format attıktan sonra ilk kaldırdığım yazılım" diyen arkadaş biz bu yazılım sayesinde yıllardır format atmıyoruz. Sana sürekli format attıran nedir onu düşün önce.
|
Mı acaba?
|
Ücretsiz olarak sunulanların içinde işini en iyi yapan.
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alemburda34 -- 20 Şubat 2020; 22:44:17 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|