Bildirim
Microsoft doğruladı: Windows Denetim Masası kullanımdan kaldırılıyor
JACK & JONES JACPOPBASIC TRUNKS 5 PACK Boxer Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0BXWYSWJM
9 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Belki de windowsun en güzel özelliğiydi denetim masası. Çocukluğumuzun futbolcuları gibi hepsi birer birer emekli ediliyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çift tema arayüzü kadar saçma bir şey yok. Denetim masası çok kullanışlı ama bu ayarlar denen saçma şey berbat bir kullanıma sahip. Zamanında Windows mobile için getirilmişti. Ms ne zaman hem tablet hem pc aynı sistemde olacak dedi o zaman bu masaüstü sürümlere de peydah oldu. En sonunda da mecburen denetim masasını kaldırıyorlar. Dikkat ederseniz, ayarlar arayüzü pek kulanışlı değil. Çünkü telefon için tasarlanmıştır. Halbuki zamanında tablet için özelleştirilmiş bir sürüm çıkarsa ms şimdi güzelim başlat ve denetim masaları yerli yerinde duracak, sistem de bu kadar saçmalamamış ve şişmemiş olacaktı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acr -- 22 Ağustos 2024; 21:50:44 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
10 sene öncede kaldıracaklarını söylemişlerdi. Ayarlar menüsü fonksiyonel olmadığı sürece denetim masasına bir şey yapamazlar.
-
O rezil ayarlar arayüzüne mahkum bırakmak ne ya. Denetim masası windows un nadir iyi işlerinden biri. Oyunlar harici linux a geçmenin vakti geliyor gibi.
-
Bi yemeksepeti örneği var, ne zaman “modern” arayüze geçti, ben dahil pek çok arkadaşım sipariş vermeyi bıraktık.
Tek işlevi fonksiyon olan ve sorunsuz iş gören bir şeyi sırf daha modern görüneni ile değiştirmek düpedüz ahmaklık.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bir sorun karşısında ağızda kasatura ile denetim masasını açmak, o kişinin bilgisayara ne kadar hakim olduğunun karizmatik bir göstergesiydi.
-
Çok büyük hata hala win11 de bile saçma ayarlar bölmesini kullanmıyorum, denetim masasının ayrı bir yeri var. Kaynağı görmeden bir arayüz sana sorun yok diyecek, sorun arayüzün kendisi olduğunda da mal gibi ortada kalacan.
-
Son zamanlarda Windows'u eleştirmek için "hem denetim masası var hem de ayarlar var" gibi saçma sapan bir argüman üretilmişti. Bunu diyenlere diyordum ki "Daha ince ayarlara ulaşmak için ekstra bir özellik olmasının sana ne gibi bir zararı var?"
Sonunda istedikleri olmuş Microsoft'taki bir takım nerdler bu tayfanın sözünü dinlemiş. Kına yaksınlar.
-
12 yıldır bir taşıyamadılar zaten
balon şirket MS
-
Sen istiyor saçma slak Windows ayarlarını kimse değiştiremesin ama
Elbet çıkar bu saçma kararlarını aşacak bir program :)
Her güncellemede benim yaptığım işletim sistemi ayarlarını bile bozup duran firmadan mantıklı bir şey beklenemez zaten
-
Windows 10'daki çok daha körüydü, 11'de biraz daha düzelttiler. Ben alıştım artık, uygulamada kaybolmamak için de Denetim Masası'nda da yaptımiğım gibi arama yapıyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
w10 da daha iyiydi kim istedi bunu daha karmaşık olacak .çünkü ince ayar yapmak istediğimde nereye bakmam gerektigini degil nereye bakmamam gerektigini biliyordum.
-
Allahın kahrı ve laneti üzerinize olsun. Her geçen gün saçma sapan kararlar alıp, kullanıcı düşmanı ucube bir sistem ortaya çıkarıyorsunuz.
-
Windows 13 lazım 12 eskidi
-
Bu yorumları yazan çoğu kişi Windows 11'i hiç kullanmamış belli ki. Birisi hala mobil tasarım falan diyor Windows 8'de kalmış galiba.
Onun dışında tüketicilerin çoğu bu uygulama neden hala var Windows 95'ten kalma diyip dalga geçerken o uygulama kaldırılınca bu uygulama çok iyiydi napıcam ben şimdi diyip duruyor. Kardeş, bir karar verin o zaman.
Ha tabi Windows 11'deki Ayarlar uygulaması da matah değil. En azından tasarımını biraz daha sadeleştirebilirler ama kesinlikle Denetim Masası kadar karışık değil. Bir de çoğu ayar Denetim Masası'ndan gizlenmiş olsa da aratınca hala eski hali çıkıyor. Tutarlılık için bunların düzeltilmesi şart.
-
ofisi ücretsiz yapmadıkça zor...
-
windows'a mecbur degilseniz linux'e gecin. Espri yada ironi yapmiyorum. Suan acemi dostu bir suru farkli linux versiyonu var, bugun oyunlar bile artik linux'de oynaniyor (anti cheat iceren oyunlar calismiyor, steram deck'e bakip onun destekledigi oyunlara gore fikir sahibi olabilirsiniz) . Muhasebeci falansaniz ve luca vb browser ustunden calisan uygulamalariniz varsa hele hemen linux'e gecin.
Linux kullanmak bugun windows kullanmaktan daha kolay. Isterseniz daha detayli sekilde ogrenmek de yine sizin elinizde. Turkce destegi ofis uygulamalari yazici tarayici destegi vb hersey var. Eger sadece windows'ta calisan komplex bir uygulamaniz yoksa windows'ta kalmaniza hic gerek yok. Guvenliginiz performansiniz akil sagliginiz korumaya alinmis olur. Bide ustune olasi lisans maliyetlerinizden de kurtulmus olursunuz. Debian 12, linux mint 22, fedora 40 suan cok iyi alternatifler.
-
bende hayret ediyorum. Bunu yapmak ne kadar zor olabilir.
-
Zaten Windows 10 ile beraber iyice biçmişlerdi. Bu zamana kadar kalması asıl hayret verici.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Çift tema arayüzü kadar saçma bir şey yok. Denetim masası çok kullanışlı ama bu ayarlar denen saçma şey berbat bir kullanıma sahip. Zamanında Windows mobile için getirilmişti. Ms ne zaman hem tablet hem pc aynı sistemde olacak dedi o zaman bu masaüstü sürümlere de peydah oldu. En sonunda da mecburen denetim masasını kaldırıyorlar. Dikkat ederseniz, ayarlar arayüzü pek kulanışlı değil. Çünkü telefon için tasarlanmıştır. Halbuki zamanında tablet için özelleştirilmiş bir sürüm çıkarsa ms şimdi güzelim başlat ve denetim masaları yerli yerinde duracak, sistem de bu kadar saçmalamamış ve şişmemiş olacaktı.
|
Bi yemeksepeti örneği var, ne zaman “modern” arayüze geçti, ben dahil pek çok arkadaşım sipariş vermeyi bıraktık.
Tek işlevi fonksiyon olan ve sorunsuz iş gören bir şeyi sırf daha modern görüneni ile değiştirmek düpedüz ahmaklık. |
Belki de windowsun en güzel özelliğiydi denetim masası. Çocukluğumuzun futbolcuları gibi hepsi birer birer emekli ediliyor.
|
O rezil ayarlar arayüzüne mahkum bırakmak ne ya. Denetim masası windows un nadir iyi işlerinden biri. Oyunlar harici linux a geçmenin vakti geliyor gibi.
|
Son zamanlarda Windows'u eleştirmek için "hem denetim masası var hem de ayarlar var" gibi saçma sapan bir argüman üretilmişti. Bunu diyenlere diyordum ki "Daha ince ayarlara ulaşmak için ekstra bir özellik olmasının sana ne gibi bir zararı var?"
Sonunda istedikleri olmuş Microsoft'taki bir takım nerdler bu tayfanın sözünü dinlemiş. Kına yaksınlar. |
Allahın kahrı ve laneti üzerinize olsun. Her geçen gün saçma sapan kararlar alıp, kullanıcı düşmanı ucube bir sistem ortaya çıkarıyorsunuz.
|
Tabii ki kullanıcının istemediği ve aleyhine olacak bir dayatma yapacaktı Microsoft, başka ne bekleyebilirdik ki?
Son 9-10 yıldır yaptıkları her duyuru power user (geek) dahil olmak üzere birçok kullanıcı nazarında huzursuzluk ve soğuma/demoralizasyon içeriyor, Akp gibi aynı, yaptım oldu. |
Bir sorun karşısında ağızda kasatura ile denetim masasını açmak, o kişinin bilgisayara ne kadar hakim olduğunun karizmatik bir göstergesiydi.
|
Benzer içerikler
- en iyi apk siteleri
- tiktok hesap silme
- netflix şifre paylaşımı
- apple intelligence türkiye ne zaman gelecek
- twitter ücretli mi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X