5-10 sene önce kullanmıştım. Bence sadece tatlı bir macera. Ayrıca 30 liralık keylerden sonra bir çok kişi windows tan başka bir şey kullanmayı aklının ucundan bile geçirmiyor. |
Microsoft doğruladı: Windows Denetim Masası kullanımdan kaldırılıyor (2. sayfa)
-
-
Microsoft Edge de bize gereksiz ??
-
Tekerlek M.Ö 3500 yılında icat edildi, şuankiyle aynı işlevi görüyo. Bu mantıktaysanız ilk versiyonunu kullanın aracınızda.
-
Allah'a şükür 12 yıldır Linux kullanıyorum şık hızlı işlevsel basit ve süper özelleştirilebilir. Bı de virüs yok. Şuralarda bir yerde de Windows diye bisyler varmış.....
-
Birileri linux'e geçin yazmış, geçenlerde Ubuntu son versiyonunu standalone olarak kurmayı denedim. İlk etapta sanki günlük ihtiyaçlarımı karşılayabilecek bir işletim sistemi gibi geldi, ne var ki kullanım kolaylığı düşük, uyumluluk zayıf, uygulama miktarı az, Steam deki oyunlarımın %70 ini kuramiyorum, geniş ekran masaüstü ve web deneyimi zayıf, Jbl marka Bluetooth kulaklıklarım düzgün çalışmadı , yazılım güncelleme de sorunlar yaşadım. Kısaca denemem çok kısa sürdü, sadece bir akşam dayanabildim sonra harddiske format ve açılan alanı tekrar Windows sistemime iade ettim. Olmadı yani. Olmuyor.
Windows işletim sistemini şu anda o kadar iyi bir seviyeye taşıdı ki, artık tekel olmaları beni şaşırtmıyor. macOS bile dandik kalıyor.
-
Ha?
Ne?
Deli mi bunlar.
O apt.l Settings app zaten illet idi. Daha illeti geliyor yani.
Policy'den öğe kaldırmaca yapılabilecek mi yine?
-
Bir de oGame var.
-
Komple WS arayüzü değişmeli. Basit kullanıcı için lüzumsuz yüzlerce detay var. Sadece Pro kullanıcılar erişsin detaylı ayarlara. Yanlışlıkla bir çok şey yaptığım oldu WS arayüzü yüzünden.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tabii ki kullanıcının istemediği ve aleyhine olacak bir dayatma yapacaktı Microsoft, başka ne bekleyebilirdik ki?
Son 9-10 yıldır yaptıkları her duyuru power user (geek) dahil olmak üzere birçok kullanıcı nazarında huzursuzluk ve soğuma/demoralizasyon içeriyor, Akp gibi aynı, yaptım oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 23 Ağustos 2024; 22:50:55 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
100 / 100
-
Pro kullanıcı için de yüzbinlerce lüzumsuz detay var.
Örneğin... XBOX'lar.
Banne iksbakstan.
1709 falan civarındayken... Update'i sakatlamadan tüm XBOXlar kaldırılamıyordu.
Şimdi ise hala sadece PS script ile kaldırılabiliyor.
Basit bir decrapifier örneğinde bile insan "Vaay bu da mı varmış, bilmiyordum" diyor.
-
o senin beceriksizliğin steam OS ile oyunlarda yüksek oranda sorunsuz... kuramazsın heralde... :P
-
windows devri bitti... hala uyanamadılar...
-
Asla denetim masası kadar kullanışlı bi şey ortaya çıkmayacak. Saçma sapan işler.
Denetim masasının tüm işlevleri ayarlar arayüzünde bulunmuyor ki? Basit bir yazıcı kurulumunda dahi denetim masasına halen ihtiyaç duyuyoruz, çünkü ayarlardaki çoğu işlev eksik.
Böyle bir karar alınacaksa tüm denetim masası ögeleri eksiksiz şekilde ayarlar arayüzüne getirilmeli.
-
Virus yok mu? :D
-
Geç bile kalındı, modern bir arayüz gerekliydi.
-
Denetim Masası Windows'un en güzel şeylerinden biriydi. Hangi chomarın aklına uydular da kaldırmaya karar verdiler? Hay sizin modern arayüzünüzün içinden geçeyim. Olm o ayarlar menünüz o kadar leş ki insanın tıklayıp bakası gelmiyor. Böyle estetik özürlü, zevksiz bir tasarım yok.
Şaka şaka...
chkdsk
-
Bilgi işlemciler köpürecek. Köpürdüm :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X