Şimdi Ara

Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU] (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.255
Cevap
85
Favori
212.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LastStand

https://www.game-debate.com/low-vs-ultra-graphics-settings/35975-microsoft-flight-simulator/4879-geforce-rtx-2070-max-q#1080p

özellikleri kendi bilgisayarına göre değiştirip kontrol edebilirsin.

Alıntıları Göster
    Saolun hocam bakayım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Beta erişimi olan ve hesabını (girmediği zamanlarda) kiralayarak paylaşabilecek arkadaş varsa mesaj atabilir mi?
  • Japon animesi gibi

Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU]

Buda video su

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mc_Doglos -- 7 Ağustos 2020; 1:24:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bozcaadalı

Forza Horizon 3 , Forza Horizon 4 ve Forza Motorsport 7 ' yi aldığımızda aynı hesapla hem PC 'de hem xbox 'ta oynuyabiliyorduk . Microsoft Flight Simulator 'de aynısımı olucak xbox için yayınlandığında , iki platformda da oynanabilicekmi aynı hesap üzerinden.
    Yazık forumun geldiği duruma bak .
  • bozcaadalı kullanıcısına yanıt
    Hocam sence bu konuda kaç kişinin xbox'u vardır da sitem ediyorsun? Xbox için daha tek bir duyuru bile yok, bu sorunun cevabını xbox duyuruları geldiği zaman öğreneceksiniz muhtemelen. En kötü microsoft desteğe mesaj veya mail atın.

• quote:

Orijinalden alıntı: webmaster33

Hocam sence bu konuda kaç kişinin xbox'u vardır da sitem ediyorsun? Xbox için daha tek bir duyuru bile yok, bu sorunun cevabını xbox duyuruları geldiği zaman öğreneceksiniz muhtemelen. En kötü microsoft desteğe mesaj veya mail atın.
    Doğru , bunun ben de farkındayım fakat gençler zehir gibi mutlaka gözlerinden kaçmamıştır diye düşündüm.
  • oyun atmosfer ve harita olarak cok guzel ama

Sanki GTA5 e cok ayrintili bir ucus modu yapmislar gibi
  • loses kullanıcısına yanıt
    Gamepad ile oynattırır isen olacağı o.. Bazı videolara bak oyundan soğursun..

• quote:

Orijinalden alıntı: loses

oyun atmosfer ve harita olarak cok guzel ama

Sanki GTA5 e cok ayrintili bir ucus modu yapmislar gibi
    sonunda benim gibi düşünen biri çıktı. oyunda bariz belli bi arcadelik var sanki fsx'de olduğu gibi o sandboxvari havasını kaybetmiş gibi. çıkınca göreceğiz bakalım nasıl olacak.
  • ben de bu havayı sezdim ama inşallah gameplay videosu koyanların sebebiyet verdiği bir histir. millet abuk subuk uçuşlar yapıp video çekmiş, b-747 ile 500 kts ile adanaya dalan adam vardı hatta videosu yukarıda :)

• Bu kanallardaki videoları izlerseniz gerçek simülasyon nasıl görebilirsiniz. Evet arcade modu gibi kolaylık-zorluk bile ayarlanabiliyor simülasyonda, ayrıca her türlü yardımı da açabiliyorsunuz. Sizin gta5 dediğiniz videolar casual oyuncuları çekmek için yapılmışlar, yapımcılar da yaptığı ürünü olabildiğince çok kişiye satmak istiyorlar. İsteyen arcade modu açar isteyen hardcore simülasyon takılır bunda bir sıkıntı yok bence.

• bozcaadalı kullanıcısına yanıt
    Henuz kesin bır şey yok . Xbox a henüz geleceği tarih duyurulmadi belli de değil.Simulasyon steam ve microsoft mağaza da satılacak,büyük ihtimal steam den alırsanız Xbox üzerinden oynanmayacak, yalnızca Microsoft mağazasından alırsanız Xbox da oynanabilir olucagini tahmin ediyorum.Zira baslaticilar i farklı olucagi için steam versiyonu icin oyun steam ile başlayacak.(Eğer ms magazasi na atmaz ise)Bu yüzden de steam den alanlarin Xbox ta oynayabileceginı sanmıyorum. Zaten simülasyon iyice bır güncelleme alıp oturmadan da Xbox a çıkmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi claudecan -- 8 Ağustos 2020; 0:35:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu simülasyona oyun diyip durmayın kanser oluyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AirSupport kullanıcısına yanıt
    X plane,prepar ve fsx için dediğin doğru fakat bu simülasyonda arcade oynanışa izin verdiği için oyun ve simulasyon da denebilir.Zira arcade ayarlarda oynandığı zaman bildigin gta 5 te ucak sürüyormus gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi claudecan -- 7 Ağustos 2020; 23:55:47 >
  • Simulasyon türü, bilgisayar oyunlarının bir alt dalıdır arkadaşlar. Yani MSFS 2020 de yukarıda saydığınız diğer vidyo oyunlarıyla aynı kategoriye ait.
  • whatthemock W kullanıcısına yanıt
    Bende sakinca görmüyorum sonuçta uçağı sanal pilot olarakta olsa bilgisayar üzerinden oynamış oluyorsun yani uçağı oynuyorsun.X plane fsx prepar hepsini deneyimledim.Çok ciddi sanal pilotluk deneyimleri sunuyor.Onlar da simülasyon ama oyun demek te yanlış değil sonuc olarak oynuyorsun.Elbette simülasyon olarak baz almak oyun algisindan daha doğrudur. Oyun mantığında değildir. Öğrenme mantigindadir ve gercek ucak deneyimini sunmak icindir.Simülasyon oyunlari dir.Fakat bunun radikal şekilde irrite ederek oyun değil simülasyon gibi radikal şekilde söylem de bulunmak doğru değil kendimce.Zaten "simulasyon oyunları" dir.Oyun demekte simülasyon olmadığı veya gta nfs gibi bır şey olduğu anlamına gelmez zaten oyun kategorisindedir.Birde söyle bır durum var:hiç bır şekilde oyun değil tam olarak simulator demek için de ucak konsollarının birebir olarak simulasyon a bağlanması gerekir.İşte o zaman simülasyon oyunu değil simulator olur.Zira youtube da simulator olarak kullananlar var birebir ucak kokpitindeki gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi claudecan -- 8 Ağustos 2020; 0:47:23 >

• claudecan kullanıcısına yanıt
  • quote:

Orijinalden alıntı: webmaster33

Bu kanallardaki videoları izlerseniz gerçek simülasyon nasıl görebilirsiniz. Evet arcade modu gibi kolaylık-zorluk bile ayarlanabiliyor simülasyonda, ayrıca her türlü yardımı da açabiliyorsunuz. Sizin gta5 dediğiniz videolar casual oyuncuları çekmek için yapılmışlar, yapımcılar da yaptığı ürünü olabildiğince çok kişiye satmak istiyorlar. İsteyen arcade modu açar isteyen hardcore simülasyon takılır bunda bir sıkıntı yok bence.
    Kaplama grafik vs olarak söylemiştim ben. Grafikler çok iyi yapalım derken yanlışlıkla gta5 e benzetmişler ve sesler beni tatmin edemedi nedense

• Arkadaşlar gamepasste ön indirme-download başladı mı?

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.