Şimdi Ara

Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU] (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.255
Cevap
85
Favori
212.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bilgennyk

Arkadaşlar gamepasste ön indirme-download başladı mı?
    Hic bir bir bilgim yok.

Bende önce gamepass ile kullanıp sonra satın almak istiyorum.

Önümüzdeki hafta sonu gamepass almayı düşünüyorum. sonrada oyun cıkacak zaten.
  • Mc_Doglos kullanıcısına yanıt
    Bende gamepass zaten var ama açılmadı diye görüyorum uygulama o kadar saçma ki. Ama bildirim de gelmiş önyükleyin diye

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgennyk

Bende gamepass zaten var ama açılmadı diye görüyorum uygulama o kadar saçma ki. Ama bildirim de gelmiş önyükleyin diye
    Steamde de onu konuşuyorlar sanırım, önyükleme yapın diyor ama önyükleme açık değil diye.
  • bilgennyk kullanıcısına yanıt
    şimdiden ön yükleme yapılsa güzel olurdu.

Çıktığı gün indirmek büyük trafik yaratır.
  • Adamlar Cessna ile dikey iniş kalkış yapıyorlar.

• Geçen gün şu havaalanının gerçek iniş videosu youtube'da karşıma çıkmıştı, dağların içinde resmen viraj dönerek piste ulaşıyorsun çok acayip bir yer

• Avrupa şehirlerinin büyük bır kısmı ve Amerikanin populer sehirleri,Almanya,Fransa,İngiltere gibi şehir bölgeleri neredeyse simülasyonu oynayanlarin evinin yerini ve apartmnlarini dahi bulabilecek detayda modellenmis iken maalesef istanbul için aynı detaya sahip değil. Çevre çok bos kalmış çoğu yer arazi.1960 tan kalma İstanbul u andırıyor.Belki güncellemeler veya ucretli scenery ler ile yapılabilir ama çok isterdim çok detaylı modellensin.O yalilar boğaz köprüsü Beşiktaş taksim kadıköy Adalar birebir modellenmis olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • claudecan kullanıcısına yanıt
    anadolunun durumu daha vahim. Anitkabir yok, peri bacaları yok, pamukkale yok. Adam gibi modellenen tek şey aya sofya

• GUERRA kullanıcısına yanıt
    O da özunde kendi yapıları olduğu için modellenmiştir. Sanırım hazmedemedikleri için güzelce modellemek istemiyorlar. Ya da onemsemediler.Yoksa Paris ten,Barcelona dan kiyaslanmayacak kadar daha güzel İstanbul.Avrupa nin apartmanlarina kadar modellemisler.Özellikle Barcelona. Türkiye yi yapacaklarını sanmam zaten.Uydudan alıp üç beş yapıyı yapmışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi claudecan -- 10 Ağustos 2020; 20:58:22 >
  • Arkadaşlar o çok detaylı diye imrendiğiniz şehirler zaten 3D olarak daha önce taranmış şehirler. Diğerleri uydular tarafından fotoğraflanan şehirler bu yüzden detay seviyesi düşük.

Geçenlerde bu haritalamalar ile ilgili Barış Özcanın güzel bir videosu vardı.O videoyuda paylaşıyorum izlemenizi tavsiye ederim.

• Mc_Doglos kullanıcısına yanıt
    Muhteşem ya, oyunu açar açmaz tüm dünya karşına geliyor. Hiçbir harita dlc'si, mod vs ıvır zıvır şeyle uğraşmadan dünyanın her tarafı gerçek manzaralarıyla gidilebilir durumda. Üstelik oyunun otomatik oluşturduğu havaalanlarına baktım belli bir kalitenin üzerinde duruyorlar, hava durumu senaryoları, yağmur, kar, fırtına zaten efsane. Önümüzdeki 10 yıla damga vuracak bir simulasyon oyunu yapmışlar
  • yalnız şehirler im a legend filmini andırıyor
  • Arkadaşlar az önce xbox game pass uygulaması (pc) microsoft flight simulator için 1 gb bir şey indirdi bilgisayara.
  • Oyun xBox Series X e çıktığında Logitech 3d extreme gibi pc de kullanılan joystickleri destekleyecek mi? Bununla ilgili bir haber okuyan var mı ?
  • bilgennyk kullanıcısına yanıt
    Oyun launcher şeklinde çalışıyor. Store'dan indirilen 1 gb boyutundaki dosya sadece launcher. Launcher'ı açtıktan sonra tekrar indirme yapıyorsunuz istediğiniz bir diskin istediğiniz klasörüne. Bu indirmenin boyutu da yaklaşık 90 GB. Launcher'ı açamadığınız için oyun çıkana kadar bu 90 GB'lık kısmı indiremeyeceksiniz. Yani ön indirme başladı, onda başlamış bende başlamadı falan diye üzülmeyin; teoride olsa da pratikte ön indirme diye bir şey olmayacak bu oyunda.

Edit: Bu arada launcher şeklinde çalışıyor derken, ayrı bir launcher yok; launcher açıp oyunu açmıyorsunuz, sadece oyunun kendisi launcher gibi. Açtıktan sonra oyun içinde indirme yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elessar Eredhian -- 13 Ağustos 2020; 19:18:3 >
  • claudecan kullanıcısına yanıt
    Oyun, verilerini Bing Maps'in uydu görüntüsünden alıyor. Bu görüntüleri blackshark adında bir yapay zeka işleyerek nerede bina olduğuna, binanın yüksekliğine, rengine vs. karar veriyor ve daha sonra bunları olabilecek en gerçekçi şekilde modelliyor. Siz de evinizi apartmanınızı bulursunuz ancak fiziksel olarak aynı görüntüye sahip olmaz... Aynı şey Almanya, Fransa, ABD vb. ülkelerde yaşayanlar için de geçerli. Sadece belirli şehirlerde özel modelleme var bunların da birçoğunun başka amaçlar için daha önceden yapıldığını düşünüyorum.

Ayrıca Türkiye için konuşmak gerekirse Türkiye'deki Bing Maps görüntüleri eski. Ne kadar eski olduğunu kestiremiyorum ama şöyle söyleyeyim üçüncü köprü var, yeni istanbul havalimanının inşaatı dahi yok. Artık ne zamana denk gelir bilmiyorum. Bu nedenle oyunda da buralar o zamanki görüntülere göre yapılmış. Zaten istediğiniz, bahsettiğiniz detay seviyesinin ücretli scenery haricinde yapılması mümkün değil. Belki ileride daha özel bir modelleme gelir ancak pek sanmıyorum. Çok özenilmemiş İstanbul'a. Ama hazmedilemediğinden falan değil yani :) Hazmedemese Sultanahmet'i koymaz adam :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elessar Eredhian -- 13 Ağustos 2020; 19:18:17 >

• 20:00'da yapımcılar soru cevap yapacakmış bu kanaldan izleyebilirsiniz https://www.twitch.tv/msfsofficial

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webmaster33 -- 13 Ağustos 2020; 19:28:10 >
  • Ciksada oynasak ya dünyayı gezicem

• Arkadaşlar yeni simulasyonda ne ile uçmayı planlıyorsunuz ? (klavye mause/gamepad/joystisk/flight yoke).
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.