Şimdi Ara

Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU] (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4.255
Cevap
85
Favori
212.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 787 modelinde çoğu şey çalışmıyor galiba. inceleme videosu öyleydi. acele ile yapılmış gibi. marketplace denilen yerde tek satılırsa alınabilir. o kadar para bu saçma pakete fazla gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: GUERRA

787 modelinde çoğu şey çalışmıyor galiba. inceleme videosu öyleydi. acele ile yapılmış gibi. marketplace denilen yerde tek satılırsa alınabilir. o kadar para bu saçma pakete fazla gibi
    Aynen bencede microsoft storede ön indirmeye açılmış sanırım steamdede açıldımki acaba ona göre satın alcam steamden

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • oguzhan297 kullanıcısına yanıt
    787 dreamliner deluxe sürümde değil zaten hocam, öyle yazmışsınız o yüzden demiştim. Premium sürümde geliyor ve fiyatı 730 lira şuan. Attığınız videoyu izledim uçaktaki pek çok tuş çalışmıyor, işlevsel değil sadece görsel yapılmış. İlerde güncellemeyle hepsi işlevsel olur mu bilmem ama acayip bir detay seviyesi yok şimdilik. Aradaki fiyat farkına değmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: isbara alp

787 dreamliner deluxe sürümde değil zaten hocam, öyle yazmışsınız o yüzden demiştim. Premium sürümde geliyor ve fiyatı 730 lira şuan. Attığınız videoyu izledim uçaktaki pek çok tuş çalışmıyor, işlevsel değil sadece görsel yapılmış. İlerde güncellemeyle hepsi işlevsel olur mu bilmem ama acayip bir detay seviyesi yok şimdilik. Aradaki fiyat farkına değmez
    Anladım hocam deluxe yi yanlış yazmışım microsoft storeden game passle alsam diyorum yedekleme yok sanırım microsoftta o yüzden steamden alasım var indirme boyutu 150 gb ymiş sanırım olurda format atmak gerekirse okadar dosyayı tekrar indirmek zor olur steamde ön indirmeye açılma itimali varmı acaba

Ön indirme pratikte olmayacak. Ön indirme ile sadece 1 gb boyutundaki launcher'ı indirebilirsiniz; devamını oyun çıkmadan indiremiyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elessar Eredhian

Ön indirme pratikte olmayacak. Ön indirme ile sadece 1 gb boyutundaki launcher'ı indirebilirsiniz; devamını oyun çıkmadan indiremiyorsunuz
    Yığılma olmazmıki çıktığı zaman boyutta az değil

• zibo 737 fs20202 için de çıkar mı acaba? pmdg uçakları aşırı pahalı. oyundan bile pahalı. 1000 tl 737'ye vermek imkansız
    Olur muhtemelen ama yapacak bir şey yok maalesef
  • GUERRA kullanıcısına yanıt
    Zibo oyundaki default 737'yi modluyor. Yani zibonun uçak yapması için elinde bir 737 olması lazım. Sıfırdan yapacağını hiç sanmıyorum maalesef.
  • Mfs 2020 için nromal 15 tllik gamepass yetiyor mu yoksa ultimate mi almalıyız ?
  • GUERRA kullanıcısına yanıt
    737 olmasa bile zibo ayarında bedava A320 çıkacaktır mutlaka. Zibo da Xplane'deki default 737'yi modlamıştı, bu sim de modlamaya fazlasıyla açık default uçağı modlayıp study level yaparlar.
  • webmaster33 kullanıcısına yanıt
    P3D (Prepear 3 D ) zaten flight simulator tabanlı Lockhead Martin in geliştirdiği bir simulator ve bende gayet seviyorum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Savior Fenix

Saçma gelecek ama oyundan en çok beklediğim yeniliklerden biri kaza fiziği eklenmesiydi izlediğim videolar kadarıyla kötü bile olsa kaza fiziği eklenmemiş. Direk ekran geliyor en ufak çarpmada. Çok önemli değil ama bu devirde iyi kötü bir kaza fiziği eklenebilirdi. Bilmiyorum belki de üretici firmalarla alakalı da olabilir.
    ya kaza fiziğini geçtim sene olmuş 2020 hala kokpit sarsıntısı yok. piste son sürat güm diye insen bile gram sarsıntı yok ya. uçağa binenler bilir en ufak bir dokunuşta bile uçak ne biçim sallanıyor. gerçekçiliği aşırı baltalayan bir durum.
  • exclbr kullanıcısına yanıt
    Normal yetiyor. Zaten bilgisayarda bir tek bir Gamepass var diye biliyorum
  • Ben bir çok yönden x-plane 11 ile arasında eksiklik gördüm. Umarım düzeltilir veya modlarla güncellenebilir. Xbox game pass oyunlarına da mod ve yama yapılmıyor biz xpg üzerinden oynamaya devam edersek mod-yama yapamayacağız.
  • webmaster33 kullanıcısına yanıt
    Airbus sevemedim gitti. Inşallah 737 gelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben oyunlarımı xbox gamepad ile oynuyorum bu oyun için gamepad basit mi kaçar hiç oynama boşver diyeniniz olur mu ?

Birde konuyu saptırmak istemiyorum ama donanım tarafı zorluyor sanırım konuda herkesin ekran kartı 2080 ti seviyesinde değil değil mi? Ortalama kartlarla oynamayı düşünenler var mı acaba ?
  • Ramleri 32 yaptım. Oyunu bekliyorum ultra ayarlar için. Tek korkum xplane 11 kadar iyi olmaması.
    Edit: Önyükleme başladı mı arkadaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgennyk -- 14 Ağustos 2020; 19:15:47 >
  • bilgennyk kullanıcısına yanıt
    Ben de oyunun performans testlerini bekliyorum
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.