Şimdi Ara

Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU] (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.255
Cevap
85
Favori
212.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    benim sistemde sizinkine benzer.
    sadece benim ekran kartım 2070 super. ram 2x8gb 3600mhz 16cl

1080p de ultra ayarlarda oynaya bilirimiyiz sence. birde bende 3 monütor var. kasmadan akıcı şekilde oynayabilirmiyim bilmiyorum hafataya görücez.
  • Mc_Doglos kullanıcısına yanıt
    Hocam 3 monitör olunca nasıl olur bilmiyorum ama ben rahat bi şekilde oynayacağımızı düşünüyorum. Xplane 11de bir çok görsel mod, harita ayrıntısı eklemiş olmama rağmen her şey en yukarıda 90-100 fps alıyorum, ki Microsoft’un simülatörü bence daha optimize gelecektir. RAM faktörü önemli. 16 ve 32 fark ettiriyor bu tür oyunlarda, +-15/20 fps kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgennyk -- 14 Ağustos 2020; 20:26:7 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bilgennyk kullanıcısına yanıt
    bide ramada paramı vericez :D

neyse o zaman ramlar beklesin bir kaç ay :D birde joystick almak lazım ama aklımda logitech g fliht yoke gibi birşey almak var ikinci el uygun birşeyler bulursam yapıştıracam.
    Joystick şart hocam. Joystick olmazsa 2 saat oyna koy kenara geç

• Oyunun çıkış tarihinde direkt olarak Xbox a gelecek mi ?
    3 monitör olunca o iş 1080p olmaktan çıkıyor benim bildiğim, çözünürlük çok daha yükseliyor ekran kartına binen yük artıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eon1907 kullanıcısına yanıt
    Yok.Şuan sadece pc .Xbox tarihi belli değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi claudecan -- 14 Ağustos 2020; 21:40:18 >
  • Saitek x52 var gamepass aldimi yeter bana

• isbara alp İ kullanıcısına yanıt
    5760x1080 oluyor.

örnek veriyorum gta5 de tek ekranda 120 fps alır iken 3 monütörde 60-70 fps lere düşüyor. msfsde kesin çakılacak gibime geliyor :D
  • bilgennyk kullanıcısına yanıt
    Full HD ultra 50-60 fps hayırlı olsun
    Valla kötü haber vermek gibi olmasın ama 2080ti'nin bile 1440p'de 20 fps'ye kadar düştüğünü gördüm

problem yok tek monitör ile 30 fps de oynarız :D
    Oyun ekran kartına o kadar yüklenmiyor ki... Nerede gördünüz 2080 Ti'ın 20 fps çalıştırdığını?

• Elessar Eredhian kullanıcısına yanıt
    i7 işlemci kullanan biriydi, sürekli 20 fps değil tabi bir süreliğine o kadar düştüğü oldu, geçmişte bulabilirsem atarım. Ama henüz ekran kartı üreticileri bu oyun için bir driver yayınlamadı daha, çıktıktan sonra gelir heralde, büyük bütçeli bütün oyunlara özel driverlar geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: claudecan

Yok.Şuan sadece pc .Xbox tarihi belli değil
    anladım hocam teşekkür ederim
  • Eon1907 kullanıcısına yanıt
    Önemli değil.Pc de oynamanı sistemin ve internet bağlantın iyiyse tavsiye ederim.Joystick ile gerçekçi bır deneyim sunar.Öteki türlü gamepad ile uçma hissi çok az olucaktir.Uçağı pist e hızalamak yanasmak inmek kalkmak joystick hassasiyeti ile çok keyifli oluyor. Ve bunu maalesef gamepad veremez.Ha Xbox a joystick desteği olur mu bilmem ama olsa bile belli başlı markaların olur.Pc de ucuz bır joystick alsan bile manuel ayar ile oynayabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi claudecan -- 15 Ağustos 2020; 0:33:1 >
  • DeltaBravo Flapleri açın kalkışa geçiyoruz yolumuz uzun 152 GB download var
    Edit: 152 GB indiren oldu mu? Ben xbox game passten sildim baştan indirdim, 152 gb indirir gibi gösterdi ama 2 gb indirdi bitirdi yüklemeyi. Sanırım tam anlamıyla ön yükleme açılmadı şu an, doğru mudur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgennyk -- 15 Ağustos 2020; 1:13:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: claudecan

Önemli değil.Pc de oynamanı sistemin ve internet bağlantın iyiyse tavsiye ederim.Joystick ile gerçekçi bır deneyim sunar.Öteki türlü gamepad ile uçma hissi çok az olucaktir.Uçağı pist e hızalamak yanasmak inmek kalkmak joystick hassasiyeti ile çok keyifli oluyor. Ve bunu maalesef gamepad veremez.Ha Xbox a joystick desteği olur mu bilmem ama olsa bile belli başlı markaların olur.Pc de ucuz bır joystick alsan bile manuel ayar ile oynayabilirsin.
    Hocam sistemim iyi sayılır ama maaalesef netim 16mbps.Fsx i mouse ile saatlerce oynuyordum ama bu tarz oyunlar için logitech genellikle kullanılan bir modeli var onu almayı planlıyorum.
  • Condorda çalışan bir FO az önce Youtube canlı yayın üzerinden MFS2020'de test uçuşu yaptı. Simülasyonun grafikleri müthiş ama müthiş olan şey sadece bundan ibaret. Zira ATCdeki hataların haddi hesabı yok. Meydanların gate numaraları, yer işaretlemeleri ve taxi kodları yanlış. Park pozisyonuna geldikten sonra yer hizmetleri hata veriyor ve deboarding işlemi yapılamıyor. A320neo'daki mcdu gelişi güzel tasarlanmış, birçok fonksiyonu çalışmıyor. Uçağın fizikleri baya kötü. Uçuş boyunca sürekli yalpalıyordu. Pushback işleminde de bazı sıkıntılar var. Araç orta hattı bulmuyor ve rastgele binalara doğru pushback yapıyor. En önemli sorun ise performans. Son yaklaşmada simülasyon öylesine kastı ki kaç yıllık pilot fps düşüşleri yüzünden zar zor pisti tutturup iniş yapabildi. Fps sorunu kullanıcıları baya bi zorlayacak. Umut verici tarafı ise simülasyonun güncelleme ve addon alacak olması. 2021'in ilk çeyreğinde PMDG 737yi çıkarmayı düşünüyor. Hatalar büyük oranda düzeltilecektir ama performans konusu artık sizlerin cüzdanlarına bakıyor. Şimdiden iyi uçuşlar herkese.

• Elma kullanıcısına yanıt
    Hiçbir zaman vanilla airliner'lar o kadar detaylı ve iyi olmaz. Ama şunu söyleyeyim diğer simlerin vanilla'larına göre çok daha iyi MFS'teki uçaklar.

Pushback'i kullanıcı kontrol ediyor dur demezsen durmazlar sonsuza dek iterler tabi :)

Bir de zaten oyunda boarding yok ki deboarding olsun :) böyle şeyler eklenti ile gelir sonradan

Sistem özellikleri çok önemli ancak performansı gayet iyi bence. İmzamdaki sistem ile ultra ayarlarda oynuyorum 40-60 arası değişiklik gösteriyor ki bir simülasyon için çok iyi bir frame rate

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.