Şimdi Ara

Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU] (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.256
Cevap
85
Favori
212.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam daha önce de yazdım yine yazayım ön yükleme olmayacak. Daha doğrusu olacak ama o indirdiğiniz 1-2 gb'tan ibaret olacak. Oyun, ana verileri açıldıktan sonra indiriyor (bazı mobil oyunlar gibi) dolayısıyla oyunu açana kadar indirme yapamazsınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elessar Eredhian kullanıcısına yanıt
    Hocam beta insidersınız galiba, simülasyonu HDD'ye mi kurdunuz? Benim de 120 gb ssd var fakat yetmeyecek tabiki zaten windows var içinde hali hazırda. HDD olması herhangi bir performans kaybı veya haritayı stream ederken yükleme gecikmesi vs. yaratıyor mu acaba?
  • webmaster33 kullanıcısına yanıt
    Evet hocam beta'dayım SSD'ye kurdum ama HDD olmasının hiçbir dezavantaj yaratacağını sanmıyorum zaten internetten indiriyor verileri. Diskiniz de internetinizden hızlıdır her türlü; sorun olmaz yani hiçbir şekilde.
  • Elma kullanıcısına yanıt
    https://pmdg.com/pmdg-747-400-queen-of-the-skies-ii-base-package-for-prepar3d/

Pmdg 747 mevcut kurla bin liradan fazla tutuyor. Oyunun kendisinin 3 katı fiyatı. Gerçek pilot eğitimi almayan biri para verip bu uçağı almaz. Malum versiyonları çıkarsa kurulur. Ama yeni oyunlarda bu ne derece mümkün o da ayrı konu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GUERRA kullanıcısına yanıt
    Evet malesef bu simülatöre de 140 dolardan çıkacak pmdg 737, yapımcının kendisi söyledi. Milletin hayrına yaptığı freeware uçaklarla takılacağız gibi duruyor böyle giderse. Uçakların da ilaçlanabileceğini sanmıyorum çünkü direk sime entegre artık addonlar, yine de belli olmaz bekleyip göreceğiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: webmaster33

Evet malesef bu simülatöre de 140 dolardan çıkacak pmdg 737, yapımcının kendisi söyledi. Milletin hayrına yaptığı freeware uçaklarla takılacağız gibi duruyor böyle giderse. Uçakların da ilaçlanabileceğini sanmıyorum çünkü direk sime entegre artık addonlar, yine de belli olmaz bekleyip göreceğiz.
    Bence flight simulator standart sürüm alıp pmdg uçak çıkardığı zamanda çıkan uçağı almak daha mantıklı hem premium hem pmdg nin uçağını alsak 2 bin tl üzeri eder ki 2021 de dolar kuru ne olacak o bile meçhul

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Elessar Eredhian kullanıcısına yanıt
    new york'ta uçtun mu hocam ? sanırım bu oyunun benchmark şehirleri new york ve los angeles. oralarda fps çok düşüyor mu ?
  • Arkadaşlar cahil bir dostunuz olarak soruyorum. Oyunu daha önce hiç simulasyon oynamamış, casual bir oyuncu da oynayabilir mi? Oradan oraya gezmek, şehirleri vs. keşfetmek istiyorum ama dünyasına giremeyeceksem hiç bulaşmayayım.
  • U2ME2 kullanıcısına yanıt
    aynen gta 5 oynar gibi oynaya bileceksiniz.
  • isbara alp İ kullanıcısına yanıt
    New York'a gitmedim hocam Londra'ya gittim ama evet orada düşüyor FPS 20-30'lara kadar. New York'u deneyeyim.
  • Arkadaşlar Logitech F710 var ama onla oynamak ne kadar sağlıklı olur bilemedim . bu yönde tavsiyeleriniz nedir
  • arkadaşlar gamepass ile abone olamıyorum.
    bulgaristanda yaşıyorum. kart bilgelerimi microsoft storedan bulgaristana göre düzenledim ama
    satın alma işleminde bölgeniz ile eşleşmedi diye bir hata alıyorum.

varmı yardımcı olabilecek birileri ?

• U2ME2 kullanıcısına yanıt
    Oynarsınız hocam oyundaki zorluk seviyeleri bence çok güzel ayarlanmış. Yardım ayarlarını düzenleyerek neredeyse GTA seviyesinde uçuş yapmanız da mümkün. Oyun bu konuda bence çok iyi. Hem çok eğitici hem de kullanımı çok kolay.
  • quote:

Orijinalden alıntı: U2ME2

Arkadaşlar cahil bir dostunuz olarak soruyorum. Oyunu daha önce hiç simulasyon oynamamış, casual bir oyuncu da oynayabilir mi? Oradan oraya gezmek, şehirleri vs. keşfetmek istiyorum ama dünyasına giremeyeceksem hiç bulaşmayayım.
    Ortalama seviyede bir ingilizce varsa hiç problem olmaz sanırım. oyunda uçak nasıl uçurulur onu gösteren bir tutorial modu var, daha sonra uçağı kaldırırken indirirken neler yapılması gerektiğini gösteren checklist ekranı da var, yardımcı olan asistler var vs.
  • Yanıtlarınız için teşekkür ederim valla hevesimin kaçmamasına sevindim. Merakla bekliyorum oyunu.
  • steamdan paypal aracılığı ile oyunu satın aldım.standart sürümünü.

merak ettiğimi birşey var. steam üzerinden oyunu premium deluxe ye upgrade edibilecekmiyiz ileride. sadece aralarındaki farkı ödeyerek.
  • Steam'den Premium Deluxe paketi satın almak gibi bir düşüncem var ama ne düşünüyorsunuz acaba ? Uzun vadede bu paketi almak mı daha mantıklı yoksa base paketten başlayıp daha sonra yükseltmek mi ?
  • Premium almayın bence. Sürekli London Heathrow'a in kalk yapacağım demiyorsanız gerek yok. 787 zaten default uçak pek bir olayı yok onun da. İlla 787 istiyorsanız add-on study level (birebir simülasyon) uçak alırsınız premiuma vereceğiniz paraya biraz daha katıp.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.